ŞANLIURFA'nın Suruç İlçesi'ndeki Mevlana Camii'nde namaz saatleri dışında Kuran kursu veren cami imamı Mehmet Emin Kaya'nın (46) kurs verdiği 11 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etti. 7 çocuk babası, 6 torun sahibi imam Kaya'nın önceki gün öğrencisi kız çocuğunu, eve göndermeyip camideki halıları toplamaya yardım etmesini istedi. 4 adet ceviz verdiği küçük kızı vaazların verildiği mimbere çıkartan imam, burada tecavüzü gerçekleştirdi. Ailenin şikáyeti üzerine imam yakalandı. Kızın tecavüze uğradığının doktor raporları ile de belirlenmesi üzerine imam tutuklandı."
Benim ortaokul çağlarında imam-hatip lisesine giden arkadaşlarım vardı.Çoğu ilk okuldan arkadaşımdı.Arada sohbetlerimiz olurdu.Bir ara sohbet esnasında okullarının yanındaki mescitte bir erkek öğrenciye(bu öğrenci de ilkokuldan arkadaşımızdı) tecavüz ettiklerini anlattılar.O zamanlar komik birşeymiş gibi güldüğümüzü hatırlıyorum.
Ben dini eğitime tabii tutulan insanların ileri derece sapık olduklarını düşünüyorum.Genellemek istemiyorum ama rastladığımın çoğu böyle bir kafa yapısına sahip.
Bu arada ilkokulu okuduğum yer tam bir yobaz yöresi.Bayanlar kesinlikle rahatlıkla pazara dahi gidemezler.O uzun pis sakallıların pis bakışları sinir sistemini bozar insanın.Şakalaşmaları bile bel altından tipler.
İman, iyilik, ahlak onlarda.Cenneti hak ediyorlar.
İmam hatip lisesi mi ? Yahu adamların herkesin içinde afedersiniz yiyişiyor ! ben hayatım boyunca orada gördüğüm rezilliği hiç bir yerde görmedim doğrusu.
Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.