20-08-2011, 22:17
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
ULUSAL KANAL ve AYDINLIK GAZETESİ'ne Baskın
Ergenekon tertibi kapsamında Ulusal kanal ve Aydınlık gazetesine "ileri demokrasi" adına hukuksuz ve ancak faşist diktatörlüklerde görülebilecek derecede baskınlar düzenlendi.
Ankara, İstanbul ve Trabzonda eş zamanlı yapılan baskınlarda İP Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin ile Doğu Perinçek'in oğlu Mehmet Bora Perinçek'in de aralarında olduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Baskınların gerekçesi:
http://www.ulusalkanal.com.tr/index....esi&Itemid=230
Baskının perde arkası:
http://www.ulusalkanal.com.tr/index....esi&Itemid=230
Fazla söylenecek söz yok. Yorumlarınızı bekliyorum.
|

20-08-2011, 22:24
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
E adamlar iktidarın ne pisliği varsa saçıp döküyor, daha büyük suç mu var bugünlerde? (Bunu kendi yorumum olarak yazdım.)
Herkese selaam,
Türkiye çok iyi, yönetim çok güzel, demokrasi miss gibi. (Sünger Bob avatarlı arkadaş zahmet etmesin onun yazacakları da kesin budur. Onun yerine ben yazdım)
SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)
Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/
http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
|

20-08-2011, 22:27
|
 |
Üye
|
|
|
|
Ülkemiz ne yazikki, dahada KARANLIK günlere adim adim sürükleniyor...
Akepe zihniyetinden medet umanlar ve onlari bu ülkeyi yönetmeye layik görenler utansin...
Bu cirkin saldiriyi siddetle kiniyor ve en kisa zamanda AYDINLIK günlere kavusmamizi temenni ediyorum...
|

20-08-2011, 22:38
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Süreci ve operasyonlerı bir bütün olarak ele alacak olursak(özellikle basın-yayın organlarına yapılan baskınlar) ortaya çıkan tablo şöyle özetlenebilir:
Yapılmak istenen, sözde isnat edilen suçlar için delil aramak değil, arama yapılan kişi ve kuruluşları işleyemez hale getirmektir. Bu yargıya varmamın nedeni, yasalar açıkça belirtmişken, bilgisayarların hafızalarının kopyalanması yerine el koyulması. Bu tür bir uygulama özellikle basın yayın organlarını işleyemez hale getirmektedir. Başka bir soruşturma kapsamında arama yapılan Kanal 7 televizyonunda ise yasada belirtildiği gibi bilgisayar hafızalarının kopyaları(image) alınmıştır. Konudan haberi olmayan birine bile bunlardan bahsetmek, kişiyi bu uygulamadan birinin hatalı olduğu yargısına götürecektir.
Yargılama olarak insanlara sunulan komediye ise hiç değinmiyorum.
Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)
SERBEST KALEM
|

20-08-2011, 22:40
|
 |
Üye
|
|
|
|
Kemalist devrimin son kalesi neredeyse, en büyük suçu bu.Nisan ayında Taraf gazetesinin sansürlediği wikileaks belgesini açıklamıştı, Ergenekon davasının tertip olduğunu kanıtladı o belgeyle. Melih Aşık'da yazmıştı.
Saygılar
Ne kadar az bilirseniz, onu o kadar şiddetle savunursunuz. B.Russell
|

20-08-2011, 22:49
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Taraf'ın sansürlediği belgenin orjinalini ve Taraf'ın verdiği sansürlenmiş haline nereden bakabiliriz?
|
ABD Ankara Büyükelçisi Robert Pearson 22 Mart 2003’te Washington’a çektiği 7 sayfalık telgrafta yukarıdaki değerlendirmelere yer verdi. Aydınlık gazetesine göre, Taraf gazetesi Wikileaks belgeleri arasından çıkan bu telgrafın bazı bölümlerini sansürledi.
|
|

21-08-2011, 00:39
|
 |
Üye
|
|
|
|
murteddd´isimli üyeden Alıntı
Taraf'ın sansürlediği belgenin orjinalini ve Taraf'ın verdiği sansürlenmiş haline nereden bakabiliriz?
|
sn.murteddd,
Bende çok aradım fakat bulamadım, Doğu Perinçek'in Türk Ordusu Kuşatmayı Nasıl Yaracak kitabının 33. sayfasında gördüm bu bilgiyi, kaynak olarak 28.29.30 Mart 2011 tarihli Aydınlık Gazetesi gösterilmiş. Perinçek kriptoyu 4 madde olarak özetlemiş, ilk üç madde Melih Aşık'ın yazısındaki gibi, 4. madde aşağıdadır.
Madde 4 :
Bu üst rütbeli subaylarla ilgili özel kaynak verileri kripto olarak gönderilmiştir.Bu dosya için veri toplamaya devam ediyoruz. 17 no lu klasördeki bilgi ve belgelerin incelenerek değerlendirilmesinde büyük yarar vardır.Yaşar Büyükanıt hakkındaki bilgi ve belgelerin Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırılmasının onayı gerekmektedir.Gelişmeler ışığında veriler değerlendirilecektir. A,B,C,D,E,F,G kodlu klasörlerin içeriğinin tensibi ve uygulanması için 500 kişilik özel personelin devreye sokulması gelişmelere göre değerlendirilmelidir. Onay bekliyorum.
Kitapta Akp-Abd ilişkisine dair önemli belgeler var.
Saygılar
Ne kadar az bilirseniz, onu o kadar şiddetle savunursunuz. B.Russell
|

21-08-2011, 12:03
|
 |
Üye
|
|
|
|
İşçi Partisi ve Sayın Doğu Perinçek2i nasıl berbat ettiler. Yazıklar olsun...
|

22-08-2011, 02:24
|
 |
Üye
|
|
|
|
Ulusalcılar ve yurtseverler, 80 darbesinin tezahürü siyasal islamın müritleri tarafından adeta dövülüyor yıllardır.
Ve bugün üniversitelerde derslere soktukları hocalar dahi, ulusal sol politikasını öğrencilere adeta bir öcüymüş gibi göstermekteler.
Siyaset ile içli dışlı olmayan, ne dense inanacak kesim de bu ajanların söylediklerini doğru kabul etmekte, araştırma yapmak gibi bir olgu ile kesinlikle içli dışlı olmadıkları için de doğru kabul ettikleri bu nifak tohumlarının üzerine değer katmaktadırlar.
Tarafsızlara siyasal islamı kabul ettirmeleri oldukça zor, bu yüzden ilk etapta muhafazakarlıkla beslenen liberalizmi tutundurmaya çalışıyorlar, bugün AKP'yi destekleyenlerin yüzde 25'e yakın oranı kesinlikle liberal seçmendir.
Diğer yüzde 25'i ise islami değerler, muhafazakarlık gibi kavramlar gerekçesi ile oy verdiklerini beyan edecektir. Onlar da mutlaka kendi içlerinde ayrılacaklardır, şeriat isteyenler, şeriat gelse ses etmeyecekler, şeriata karşı olanlar ve AKP'nin bayraktarlığını yaptığı görüş olan ılımlı müslümanlar.
Türkiye'de gözardı edilen bir gerçek var sol cenah tarafından, o da şu; "Solda İttifak".
Olmuyor işte güzel arkadaşlar, ittifak, birleşme olmuyor.
CHP beklentilerin oldukça üzerinde oy aldı, diğer sol partilerin oylarına bir bakın, demek istediğimi mutlak idrak edersiniz.
Ama sağın oylarına bir bakalım, Saadet ile Has Parti'nin bile toplam da 1 milyona ulaşan oy birikimleri var. Demokrat parti vs. cabası.
Velhasıl-ı kelam, solcu kardeşlerim, solda ittifak olmuyor ise, "sağı parçalamak" icap eder.
Bugün güçlü bir Anap, güçlü bir Demokrat parti olsa, AKP'nin oyu yüzde 25'i geçmez, hatta iki üç seçim sonra öyle bir parti de kalmaz.
Kalmayacakta.
Ama işte, gençliğimize damga vurdular bir kere.
İzleri kolay kolay silinmeyecektir, hele bir de aktif mücadele içerisinde olan yurtseverlerin dramının ölçütleri çok büyük merhalelerde.
Kazanana kadar, fikir üretmeye devam.
Meydanlar ne yazık ki polis baskısı altında, sesimiz, en geçerli fikirleri bulduktan sonra çıksın, gür çıksın.
O yüzden bağırmayalım, yazalım...
Tanrı, insanı yarattı ve ona "yürü ya kulum" dedi, "ben artık yokum."
|

22-08-2011, 09:04
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
her ne kadar siyasi anlamda bana uzakta olsalar, işçi partisi,ulusal kanal ve aydınlık haksızlığa uğramıştır..ve yayın organları bilimsel-kültürel anlamda (özellikle bilim ve ütopya başta olmak üzere ) çok sağlam yayınlardır..
akp, (sözde) hukuku paravan yaparak kendisi gibi düşünmeyenleri pusuya düşürmeye devam ediyor..
|