ben deniz 1955
ben derin düşün
ben cariye
ben good men
ve ben dr jinekolog .
bu siteden ayrılıyorum çünki sizleri denedim : uslup tarzım sert olduğu nickim vardı ve uslup tarzım düzgün olduğu halde herkesin burada kişisel tartışmaları olduğu halde sadece müslümanım diye yazılarıma müdahale edildi ...
bana argo kelimeler kullanan istavriti uyarmayan daha evvel man kafa mahluk diyen arkadaşı uyarmayıp beni banlayan ..
adaletsiz yapan yönetim madem bu siteyi açtınız belli kurallar koydunuz herkezin uyması gerektiğini savundum bana ukala ukala cevap verdiniz ...
bu yazımı da sileceksiniz bunu da biliyorum ...
Bak bilemedin gördün mü ?
neyse ben sizlere gitmeden evvel hepinize başarı diliyorum ve ancak şunu da belirtiyorum sanal alemde dilediğinizi yapın ama toplum huzurunda sakın ha ağzınızdan hz muhammede hakaret etmeyin allaha dil uzatmayın ...
Ya birde şu Allah'a derken a'yı büyük yazsan harbiden inanıyormuş görüntüsü vereceksinde neyse * * * * * * * * * * Psikokemoterapi
burda size kimse birşey yapamaz ama dikkat edin siteniz hacklenmeye çok yakın ...
size güzel bir emanet bırakıyorum turan dursun hakkında :
okumadan bu iletimi silmeyin islamı nasıl çarpıttığını görün de öğrendiğiniz taptığınız bu adamın ne mal olduğunu görün ...