Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-08-2006, 14:49
Üye Değil

Standart Bir haşarenin itirafları

ben deniz 1955

ben derin düşün

ben cariye

ben good men

ve ben dr jinekolog .

bu siteden ayrılıyorum çünki sizleri denedim : uslup tarzım sert olduğu nickim vardı ve uslup tarzım düzgün olduğu halde herkesin burada kişisel tartışmaları olduğu halde sadece müslümanım diye yazılarıma müdahale edildi ...

bana argo kelimeler kullanan istavriti uyarmayan daha evvel man kafa mahluk diyen arkadaşı uyarmayıp beni banlayan ..

adaletsiz yapan yönetim madem bu siteyi açtınız belli kurallar koydunuz herkezin uyması gerektiğini savundum bana ukala ukala cevap verdiniz ...

bu yazımı da sileceksiniz bunu da biliyorum ...
Bak bilemedin gördün mü ?
neyse ben sizlere gitmeden evvel hepinize başarı diliyorum ve ancak şunu da belirtiyorum sanal alemde dilediğinizi yapın ama toplum huzurunda sakın ha ağzınızdan hz muhammede hakaret etmeyin allaha dil uzatmayın ...
Ya birde şu Allah'a derken a'yı büyük yazsan harbiden inanıyormuş görüntüsü vereceksinde neyse * * * * * * * * * * Psikokemoterapi

burda size kimse birşey yapamaz ama dikkat edin siteniz hacklenmeye çok yakın ...

size güzel bir emanet bırakıyorum turan dursun hakkında :

okumadan bu iletimi silmeyin islamı nasıl çarpıttığını görün de öğrendiğiniz taptığınız bu adamın ne mal olduğunu görün ...
Alt 18-08-2006, 15:03
istavrit istavrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: turan dursun

utanmaz adam,

riyakar, ikiyuzlu ve takiyyeci mantikla sitede akli selim olmayan yazilar yazdin...

yazdiklarinin icinde hic bir bilgi birikimi yok..olanlarda yukaridaki gib copy-paste...

dr.jinekolog olarak son yazdiklarinda tarz olarak digismeye gayret etsende,degisemedin..

bir nick'in cariye, digeri dr.jinekolog..

nicklerin kisiligini ele veriyor..

umarim bu siteden kazancli ayrilirsin..

sizi baska bir nick'le bekleriz...mesela "tecavuz coskun" nicki size yakisir!!

yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
Alt 18-08-2006, 15:13
Üye Değil

demek derin düşünde sizdiniz
açıklamamda sakınca yok o zaman
değerli arkadaşlar peygamere itaat başlığında değindiğim konu bu dr ile ilgiliydi gerçi ben o zamanlar kendisini derindüşün olarak tanışmıştım sohbet odasında..
bravo size 5 nickle iyi idare etmişsiniz doğrusu

bu siteden ayrılıyorum çünki sizleri denedim : *uslup tarzım sert olduğu nickim vardı ve uslup tarzım düzgün olduğu halde herkesin burada kişisel tartışmaları olduğu halde sadece müslümanım diye yazılarıma müdahale edildi ...
bu denemek de yani moda oldu
Kuran'daki Allah deniyor yetmedi birde kullar çıktı şimdi...
Alt 18-08-2006, 15:17
Üye Değil

işte ne güzel bir müslümanlık örneği veriyorsunuz dr
size de bu yakışır doğrusu

siz varya seviyesine inilecek kadar bile insan değilsiniz
değmezsiniz bee...
Alt 18-08-2006, 15:38
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ya biz bi çetele yapcaktık kapak olan mücolar için noldu o iş bu elemanı da eklerdik ne güzel

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 18-08-2006, 15:59
jayjay jayjay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Bir haşarenin itirafları

Ya bari nickin başına "dr." koyma adımızı lekeleme.
Alt 18-08-2006, 16:00
Üye Değil

Arkadaşlar,

Başlığını ben değiştirdim. Açtığı başlığı da silmedim. Bazı arkadaşlar durumu anlasınlar diye. Israrla savunduğum bir şey var. Lütfen böyle kişileri ciddiye almayın. Yanıt vermeyiniz. Ve bu arkadaşın siteden gittiğine de emin değilim.

Veye tekrar başka bir nickle döner gelir. Sanal ortam olduğu için engelleyemiyoruz. Ama yapacağımız bir şey var. Böyle düzeysiz başlıklara yanıt vermemek. Lütfen düzey adına tüm arkadaşlarımın desteğini bekliyorum.

Cariye,

Asıl biz senin ne mal olduğunu öğrendik. Bunu bize ispatladığın için sağol.
Ama şunu bil ki senin gibi haşarelere bu sitede yer olamaz.
İkincisi psikolojik tedaviye ihtiyacın var. Normal bir insan değilsin. Bir doktora gözük. Ama jinekoloğa değil. Psikoloğa....
Alt 18-08-2006, 16:01
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şuanda  online konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Başkalarının düşüncelerine,daha doğrusu insanların kendileri gibi olmayan düşüncelerine tahammül göstermeyen siz ruhtan puta taparlar.

Buyrun buradan ilan edin, deyin ki sizlerinde söz hakkı olacağı bir islami site var, sizde benim gibi orada yazın. *Düşüncelerimizle üye olalım bakalım ne yapacaklar. İki yüzlü olmaya gerek yok, insanları ne kadar kendinizin doğru olduğunu düşünsenizde, tiye alan, onu aşalığama çabasında olan bir duruş sergilediğiniz, her halinizden belli idi.
Yazılarınız ise, canlı değil, ölgün idi, yoruma kapalı, hazır alınmış paragraflar, sadece tehditler vs ile kendiniz olabiliyordunuz. Kısaca size ait bir şey göremedim bu forumlarda, kalmanız da gitmenizde farklı bir anlam ifade etmiyor.

Yinede başka farklı nickler ile başka kılıklara girmeden, kendinize en çok uyan nick hangisi ise onunla devam etmelisiniz, tabi uyan varsa, aksi takdirde varlığınızın anlamı ile yokluğunuzun anlamı arasında hiç bir farklılık yoktu, yine olmayacak.
Giderayak bir tehdit de var, merak etme, kimse o kadar temsilci değil, önemli olan güncel konulardır, bir temsili ortadan kaldırmak düşünceyi ortadan kaldırmaz. İşte kendi yaptığınız heykellere, kendi uydurma sözlerinize o kadar büyük misyonlar8temsiller) biçiyorsunuz ki, düşüncenin görüntüden daha önemli olduğunu, düşüncenin temsilden daha güçlü olduğunu kavrayamıyorsunuz. Kendinizce tanımladığınız temsilleri yıkarak, düşünceyi çökerteceğinizi sanacak kadar da 1400 yıl öncesinin tanrı kurgularında yaşıyorsunuz.
Hiç bir şey olmaz.
Alt 18-08-2006, 16:05
M.onur M.onur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ben pek muhterem Cariye beyin sorunlar yaşayıp egosunu tatmin etmeye çalışmasını anlayabiliyorum. Ancak anlamadığım şey nasıl olurda Allahına, peygamberine laf ettirmeyen bir adam cariye nickini kullanarak kendi şahsına en büyük hakareti yapar???

Lay beside me, tell me what they've done. Speak the words I want to hear, to make my demons run. The door is locked now, but it's open if you're true. If you can understand the me, than I can understand the you.
Alt 18-08-2006, 16:11
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Zannım o dur ki; bu sitede "bir nick'in dışında nick kullanmayan bir tek ben varım

Önerilen Siteler