Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-08-2011, 02:25
eminmisin eminmisin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Müslümanlar, burda yazışmayın bir şey yazmayın

Müslümanlar, burda yazışmayın bir şey yazmayın. Şayet mesajları sildiklerine şahit oldum. Ve zannediyorum ki bunlar kişileri sıkıştıran cevaplar. Sıcağın sıcağına falan da olmuyor. Konu unutulup gidiyor sonra birileri müdahale yapıyor belli ki. Takip teknikleri üzerinden kullandığım teknoloji ile keşfini yaptım. Bilginize...
Alt 30-08-2011, 02:32
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

eminmisin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslümanlar, burda yazışmayın bir şey yazmayın. Şayet mesajları sildiklerine şahit oldum. Ve zannediyorum ki bunlar kişileri sıkıştıran cevaplar. Sıcağın sıcağına falan da olmuyor. Konu unutulup gidiyor sonra birileri müdahale yapıyor belli ki. Takip teknikleri üzerinden kullandığım teknoloji ile keşfini yaptım. Bilginize...

Saygisizca soylemlerde bulunmussunuz. Mesajlariniz silinmez, forum kirlerine atilir, gider bakar bulursunuz. Editlenecek mesajlarda editlenir.

Bu mesajinizda siteyle ilgili baslik altina tasinacaktir.

Kesfettikleriniz neyse ortaya koyun.
Alt 30-08-2011, 02:41
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Tühhh, yakalandık. Uyanık müslümanlardan biri farketti olayı sonunda.

Mesela sizin bu iletiniz forum kirerine alınmış:

http://www.turandursun.com/forumlar/...postcount=5095

Başka da ileti göremedim ben. Tarif edin iletinizin eşgalini; beki çıkar bir yerlerden ya da tanıyan, bilen birileri vardır. Bizi sıkıştıran iletide ne var peki? Abdülaziz Bayındır'ın açıklamaları. Kendisi en son şunu yumurtladığı için videoları kayde değer bulup izlemedim mesela ben.

İlahiyatçı Bayındır: Gündüz güneşe bağlı olmayan bir varlık

Kendisinin zikir ehli dediğin adamların tamamını sapkın olarak gördüğünden bihabersin sanırım. Yani hem zikir ehli deyip ikide bir hem de cevap diye böyle bir adamın videolarına sığınman tuhaf olmuş.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!
Alt 30-08-2011, 03:19
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Diger arastirdiginiz mesajinizda suradadir.

http://www.turandursun.com/forumlar/...postcount=5023

Son mesajimda, forumda, bahsettiginiz icerikte pek cok baslik oldugunu belirtmeme ragmen, yine israrla Hakikat'e cagri mesajinizi girdiginiz icin ve konuyla alakasiz oldugu icin forum kirine alinmistir.

Diger uzun copy/paste iceren mesajiniz editlenmis ve tarafiniza bilgilendirme yollanmistir.
Alt 30-08-2011, 10:15
istatistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
istatistik istatistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

müslümanlar ya da diğerleri burada kopyala/yapıştır türü yazmayın. İletiniz forum kirlerine alınabilir. Açıklama yaptılarsa ve hala anlamadınızsa şikayet başlığı açmayın aptal sanılabilirsiniz. Bir de forum kurallarını dikkatli okuyun.

NOT: Şu takip teknolojisini merak ettim. Kodları varsa geliştirebilirim.

Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)

SERBEST KALEM
Alt 17-09-2011, 11:50
bursali68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bursali68 bursali68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merhaba,

Sn.eminmisin , bence " karalama " yapma amaçlı yazmışsınız...Ben bir müslümanım ve yaklaşık 1,5 yıldır bu siteye üyeyim 400 ün üzerinde mesajım var...Böyle bir durumla şu ana dek " hiç bir mesajımda " karşılaşmadım...Gerektiğinde yazışmalarda sertleşmeler de oldu ancak yine de karalamaya çalıştığınız yapmadılar...Ama kalkar da " tehdit - hakaret - alaycı tavır ..." içeren cümleler sarfedilir ise kim olursa olsun bu cümleleri sarfedenler müdahale ettiklerine de " bizzat şahit " oldum...Bu yüzdendir ki bu mesaj bana " karalamaya çalışma amaçlı " gibi geldi...

Özellikle site yönetimine gösterdikleri çabadan dolayı teşekkürü bir borç bilirim...Bir çok moderatör arkadaş burada zamanlarından - ailelerinden - çevrelerinden fedakarlık yaparak artı efor sarfediyor...Bazen yoğunluk içerisinde " gözden kaçanlar " olabilir ki bu da gayet doğaldır , hemen " art niyetli " düşünmek son derece yanlıştır...Siz aynı çabayı gösterebilir miydiniz?

Sağlıcakla kalınız...

" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke

Önerilen Siteler