Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-08-2011, 01:12
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Homosexuel Hayvanlar...

Lut, kavmine dedi ki: "Alemlerde, sizden önce hiç kimsenin yapmadığı 'fahşayı' (hayasızlığı) mı yapıyorsunuz?
Gerçekten siz, kadınları bırakıp, şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz? Doğrusu siz, 'müsrif'(haddi aşan) bir kavimsiniz."
Lut Kavmi'nin cevabı: "Bunları, yurdunuzdan sürüp çıkarın, muhakkak bunlar, çokça temizlenen insanlardır." demekten başkası olmadı.
Bunun üzerine Biz, karısı dışında, (Lut'u) ve ailesini kurtardık; (karısı) ise, helake uğrayanlardan oldu.
Ve onların üzerine, bir (azap) sağanağı yağdırdık. Bak! Mücrimlerin(suçluların) akıbeti nasılmış?
[ARAF(7)/80-84]
Arkasından, tan yeri ağarırken, onları o 'sayha'(ses) yakaladı.
Anında, (yurtlarının) üstünü altına çevirdik ve üzerlerine (Ana Kitap'ta) yazılı taşlar yağdırdık.
Muhakkak bunda, 'araştırıp, düşünenler için' ayetler (deliller) vardır.
Muhakkak (o kavmin yurdu), bir yol üstünde kalıcıdır.
Şüphesiz bunda, iman edenler için ayetler(deliller) vardır.....

Yukarida ayeti verdim kadinlari birakip erkeklere yonelen homosexuellere allahin nasil bir azap yaptigi yaziyor bu ayetlerde.Allah katinda homosexuelligin ne kadar kotu oldugunu sapkinlik olarak kabul edildigini ve bilincli secilen bir sey oldugu bu ayetten meydana cikiyor.
Asagidaki videoyu dikkatlice izleyelim homosexuel hayvanlar!Madem bu kadar kotu bu homosexuellik bu hayvanlari neden homosexuel yarattin be allah diye sormak geliyor icimden.neden?

Alt 31-08-2011, 01:22
xzed xzed isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kuşkusuz biz homo hayvanları siz ibret alıp uygulayasınız diye yarattık.

( Videoyu yarıda kestim özellikle köpekler yer değişince içim kalktı. Homoluk doğal olabilir ama ben hala alışamadım :S )

İnanmak hırs meselesidir. Hırslandıkça neye inandığının önemi kalmaz ve inancın güçlenir.
Alt 31-08-2011, 01:55
cenkvarol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cenkvarol cenkvarol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

şimdi herşeyin en doğrusunu allah hayvanlara has kıldı demek de doğru olmaz ki dostum..
Alt 31-08-2011, 02:09
kaancanII kaancanII isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

aman xzed kardeş o konuya hiç girme o konu tam bir faciya!!!

edep dersi verilirken edepsizlik sınırlarının zorlandığı lutun kavmine kızlarını peşkeş çektiği,kavminin melek istismarından yada melek tecavuzune tesebbustenmi yoksa eşcinselliktenmi neden yok edildiği bile tam bir muamma olan bi hikaye...keske girmeseydin

neyse aşağıdaki ilgili ayetleri dikkatlice incelersen nedemek istediğimi anlarsın:

Hicr61.
Melek olan elçiler Lut ailesine gelince,
Hicr62.
Lut onlara: "Hakikaten siz tanınmayan kimselersiniz" dedi.
Ankebut33.
Elçilerimiz Lut'a gelince, Lut onlar hakkında tasalandı ve (onları korumak için) ne yapacağını bilemedi. Ona: Korkma, tasalanma! Çünkü biz seni de aileni de kurtaracağız. Yalnız, (azapta) kalacaklar arasında bulunan karın müstesna, dediler.

Hud78.
Lut'un kavmi, koşarak onun yanına geldiler. Daha önce de o kötü işleri yapmaktaydılar.

(Lut): "Ey kavmim! İşte şunlar kızlarımdır (onlarla evlenin); sizin için onlar daha temizdir. Allah'tan korkun ve misafirlerimin önünde beni rezil etmeyin! İçinizde aklı başında bir adam yok mu!" dedi.
Hicr68.
(Lut) onlara "Bunlar benim misafirimdir. Sakın beni utandırmayın;
hicr71.
(Lut İşte kızlarım! (Düşündüğünüzü) yapacaksanız (onlarla evlenin), dedi.

(Lut Keşke benim size karşı (koyacak) bir gücüm olsaydı veya güçlü bir kaleye sığınabilseydim! dedi.
Ankebut.30
(Lut Şu fesatçılar güruhuna karşı bana yardım eyle Rabbim! dedi.
Hud81.
(Melekler) dediler ki: Ey Lut! Biz Rabbinin elçileriyiz. Onlar sana asla dokunamazlar. Sen gecenin bir kısmında ailenle (yola çıkıp) yürü. Karından başka sizden hiçbiri geride kalmasın. Çünkü onlara gelecek olan (azap) şüphesiz ona da isabet edecektir. Onlara vadolunan (helak) zamanı, sabah vaktidir. Sabah yakın değil mi?

Kamer37.
Onlar Lut'un misafirlerine karşı kötülük yapmayı planlamışlardı. Hemen biz onların gözlerini silme kör ettik. "Haydi azabımı ve uyarılarımı tadın!" (dedik).
Kamer34.
Biz de üstlerine taş (yağdıran bir fırtına) gönderdik. Ancak Lut ailesini seher vakti kurtardık.

Hicr60.
"(Fakat Lut'un) karısı müstesna; biz onun geri kalanlardan olmasını takdir ettik."
Enbiya74.
Lut'a gelince, ona da hüküm (hakimlik, peygamberlik, hükümdarlık) ve ilim verdik; onu, çirkin işler yapmakta olan memleketten kurtardık. Zira onlar (o memleketin halkı), gerçekten fena işler yapan kötü bir kavimdi.
Enbiya75.
Onu (Lut'u) rahmetimize kabul ettik; çünkü o, salihlerden idi.
Alt 01-09-2011, 00:53
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Eşcinsellik sadece erkek hayvanlarda görülmez:

Cnemidophorus cinsi kertenkeleler üremek için erkeğe ihtiyaç duymazlar. Partenogenez ile döllenmeniş yumurtadan kendi kopyalarını çıkartırlar... İşin garip kısmı yumurtalamak için başka bir dişi ile "seks" yaparlar, lezbiyen seksin neticesinde nur topu gibi yavrular doğar...

SAPERE AUDE!
"Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder." (Müttefekün Aleyh)
"Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz." (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: "Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir."
Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar." (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

http://blog.radikal.com.tr/Bloglar/malumat-i-siddik
Alt 01-09-2011, 01:29
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

evrimde bu homosexuelligin aciklamasi mevcut neden hem cinslerini seciyor canlilar.ama islamcilardanda bi cevap duymak isteriz allahin homosexuel hayvan yaratisindaki gaye nedir?
Alt 01-09-2011, 06:06
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=25914

Surdada yeni bir calisma mevcut, escinsellige iliskin.

Önerilen Siteler