murteddd´isimli üyeden Alıntı
Firestorm, öncelikle nazımın geçeceğini bildiğimden yazıyorum bunu söyleyeyim.
Bir başlık da sen açtın, aferim iyi yaptın. Şimdi tuba ile araform de gelecek buraya. Tartışma büyüyecek, kalpler kırılacak. Dinlere karşı benzer duruşu sergileyip birlikte uyumlu hareket edebilen kişilerin arasına soğukluk girecek. Hep Jadı'nın başının altından çıkıyor bunlar. 
|
sevgili murteddd, boşuna hüsnükuruntu yapıyorsunuz

çünkü benim niyetim kavga çıkarmak değil, ama şunu belirtmek isterimki diğer topicte benim verdiğim ilk cevap videoda ki görüntülere idi. ama fire arkadaşımız hemen üzerine alınmış ve bana geri cevap yazmış, şunuda belirteyim açıkcası ben milliyetçi değilim ama atatürkçüyüm, bulunduğum ülkenin insanlarından üzülerek gurur duyduğumu söyleyemem birkaç insan içinde tüm ulusun pirupak olduğunu savunamam, keşke gurur duyulabilecek işler yapan milletim olsaydı da milliyetçi duygularım tavan yapsaydı. ama konu atatürke gelince olay farklılaşıyor yani olay milliyetçilik değil bizzat atatürkün kendisi ve acınacak durumda olan ülkemin insanlarını ki özellikle kadınlarını getirdiği yeniliklerle birkaç adım ileri götürebilmiş nadir insanlardan biri olmasıdır. ve bu insanın yaptığı bunca yeniliğe güzelliğe rağmen nankörlük yapılması beni rahatsız ediyor. ha diyecekler ki babalarımızın adı ne olursa olsaydı, keşke atatürk ülkeyi kurtarmasaydı bunca ileri hareketler yapmasaydı da babalarımızın adı farklı olsaydı ve bu tabloya göre bana açıklayıversinler lütfen, daha mı refah ve mutlu olacaktır?
buna cevap verirken sömürge altında olan ülkeleri bir düşünerek versinler