Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 11-09-2011, 14:30
turko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
turko turko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Question konu başlıklarından keskin sapmalar

arkadaşlar forumda artık çoğu konu , milliyetçiliğe , ulusalcılığa , kemalizme ya da bunların karşıtlığına doğru gitmeye başladı ... ateizmin tanımından kürtlüğe geçiş bugün ki en somut örnekti mesela , başlığa sadık kalınıp bu konuları ilgili başlıklar altında tartışmak daha yerinde olmaz mı ?

içmişem bir dolu olmuşam ayık ...
Alt 11-09-2011, 14:32
taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
taylan taylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Türkiye gündemindeki sıcak tartışmalar buraya da yansıyor. Ülke cidden sıcak gelişmelerin içinde bulunuyor. Benim tespitim ülkede üç keskin eğilim göze çarpıyor. Sınırlar ve saflar daha da belirginleşiyor. Böyle giderse ülke Yugoslavya'ya dönebilir.

http://evrimteorisi.org
Hayat Değişimdir...
Alt 11-09-2011, 21:58
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Ben bu tür şeyler yüzünden forum kapandığını gördüm umarım durum o kadar kötü olmaz gündemi konuşalım derken Gerçi dini forumlara göre gündemi konuşurken birbirimizi baltalama riskimiz yok en azından

Bahsettiğim forum yahudiforum isminde bir forum tahmin edebiliceğiniz gibi israil, filistin konusu ve yönetimede sıçrayan çiddi düşünce ayrılığı yüzünden ve tabi müslüman kişilerden edilen küfürleride eklersek sonunda siteyi durdurmuştular
Alt 11-09-2011, 22:58
burlap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
burlap burlap isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Sitenin adı değişmelidir.

Aklıma geldikçe iki üç ayda bir sitede ne oluyor diye bakarım. Şimdi de baktım da, eski tas eski hamam bilinen “pek liberal” hava ve baskı sürüp gidiyor. “pante ve sitemiz” başlığındaki şikayetler ve başlığın gidişatı da aynen benim bir ara açtığım “SİTENİN ADI DEĞİŞMELİDİR” başlığındaki gibi:

http://65.18.198.4/forumlar/showthread.php?t=22386
Dolayısıyla o başlıktaki 88 numaralı iletimdeki önerimi yineliyorum: Sitenin adı
NECİP FAZIL KISAKÜREK MÜSTAKİL TEFEKKÜR SİTESİ
olarak değiştirilmelidir.

.

Tanrının tek mazereti var olmamasıdır – Stendhal
Alt 11-09-2011, 23:08
Sangre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sangre Sangre isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sitenin adı değişse ne olur değişmese ne olur.. Zaten sitede yazmıyorsun ki.

Ne zaman sitedeki tansiyon yükselse, birilerinin şikayetleri olsa, siteye girip eski tartışmaları konulara taşıyıp önerilerini yineliyorsun.. Tuz biber atıyorsun.. Bu da pek iyi niyet göstergesi bir durum olmasa gerek.

Şu anda bulunduğumuz konuya gelirsek;

Sitedeki tartışmalarda her hangi bir çizgi değişikliği, konunun dışına çıkma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum.. Öyle olunca mod arkadaşlar müdahale ediyorlar zaten.. Onun dışında her hangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Alt 16-09-2011, 20:34
ahmetsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ahmetsln ahmetsln isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Forum Turan Dursun ile alakalı bir forum olmaktan çıkıp liberal kafaların esip gürlediği siyasi bir forum olmuştur.

Sitenin adını değiştirmek mantıklı çünkü Turan Dursun ile artık alakası kaldığını düşünmüyorum.

Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.
Alt 16-09-2011, 20:50
Kıdemli Üye

ahmetsln´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum Turan Dursun ile alakalı bir forum olmaktan çıkıp liberal kafaların esip gürlediği siyasi bir forum olmuştur.

Sitenin adını değiştirmek mantıklı çünkü Turan Dursun ile artık alakası kaldığını düşünmüyorum.

Bu bağlantının nasıl olması gerektiğini açıklar mısın dostum ne yapılması gerekiyor peki insanlar eleştirmeyi seviyor ama çözüme gelince elle tutulur hiç bir şey vermiyor.
Alt 16-09-2011, 20:55
ahmetsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ahmetsln ahmetsln isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Firestorm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu bağlantının nasıl olması gerektiğini açıklar mısın dostum ne yapılması gerekiyor peki insanlar eleştirmeyi seviyor ama çözüme gelince elle tutulur hiç bir şey vermiyor.
Defalarca söylenmiş sanırım siyaset forumunun kaldırılması. Bence de kaldırılmalı. Çünkü siyasi güç bu forumda bir çok insanı rahatsız ediyor ve forumdan uzaklaştırıyor. bunu defalarca gördük bende şahit oldum. Aramızda çok hastalıklı insan var.

Bu şahısta önündeki eski öss yeni ygs/lys sınavına girmek için çalışıyor. Çok çalışması gerektiği için pek nette olabilir.
Herkese saygılar sevgiler, mutlu vakitler.
Alt 16-09-2011, 21:07
Kıdemli Üye

Defalarca söylenmiş sanırım siyaset forumunun kaldırılması. Bence de kaldırılmalı. Çünkü siyasi güç bu forumda bir çok insanı rahatsız ediyor ve forumdan uzaklaştırıyor. bunu defalarca gördük bende şahit oldum. Aramızda çok hastalıklı insan var.

Hastalıklı insan derken nerden anladın bunu yani kişilerin hasta oldupunu siyasi fikirlerinden mi
Alt 16-09-2011, 21:25
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Okuma müdür! "Genel Forumların" yanındaki çentiğe tıkla komple kapat. Okumak istemedeğin "hastalıklı" insanı yasaklı listene al, görme bile. Bu Bülent Arınç vâri ifadeni yadırgadım. Genel forum olur ya da olmaz o site yönetiminin kararı ama insanları yazdıklarından ötürü "hastalıklı" falan diye nitelemek şiddetli faşizm belirtisi. Senin rahatsız olduğun siyasi görüş konuşulmamalı öyle mi? Sana R.I.P. diyorum gönülden.

Önerilen Siteler