Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 25-09-2011, 17:09
Huysuz Huysuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Terslikler geldi mi üst üste gelir mi?

Terslikler geldimi üst üste mi geliyor gerçekten?...Bir şey kötü sonuçlanınca akabinde herşey de kötü gitmeye mi başlıyor?

Mesela İş yada kredi yada ilişkiniz olumsuz sonuçlandı..Ayrıldınız yada işten atıldınız veya buna benzer bir olay yaşadığınız bir gündesiniz..Her zamanki yol güzergahınızda yürüyorsunuz birden arabanın teki sizi sırılsıklam yapıyor oysa hava yagmadı ama ıslandınız..Çünkü orda boru patlamış yolda su birikmiş arabada hızlı geçtiği için size sıçrattı . .Zaten canınız sıkkın moraliniz berbat birde sokak ortasında beyaz kıyafetiniz battı...Buda mı beni buldu of offf diyerek taksiye binmeye karar verip eve gidiyorsunuz..Eve girip kahve içip rahatlamayı düşünüyorsunuz..Kahvenizi alıp pc başına geçtiğinizde birde bakıyorsunuz internet bağlantınız yok..Anlamaya çalışıyorsunuz şirketi arayıp gerekli ayarları yapıp interneti aktif hale getiriyorsunuz...Telde sizi 30 dakika bekletiyorlar sabırla halledicem sinirlenme gecicek diyorsunuz ...neyse sorun hallediliyor..Pc de işinizi halledip arkadaşlarınızla buluşmaya karar veriyorsunuz..Yine her zamanki gibi giyinip süsleniyorsunuz ama saçınız olmuyor herzaman olan saç bu akşam istediğiniz şekile girmiyor..Sinir katsayınız iyice arttıyor ..Burnunuzdan solur hale geliyorsunuz patlayacak yer arıyorsunuz .Derin derin nefesler alıp dısarı cıkıyorsunuz ..Ama bu akşam arkadaşlarınız size keyif vermiyor içinizden hepsinin gerçek yüzlerini sorguluyorsunuz ..Herşeye herkese bahanaler bulup acımasız peşimist yorumlar yapıyorsunuz düşüncelerinizde..v.s..

Merak ettiğim şu ; böyle bir güne benzer bir gün yaşadınız mı?..Hersey zincirleme halka gibi baştan ters gidince devamının da ters geldiğini tecrübe ettniz mi?Ve nasıl mücadele ettiniz içinizdeki öfke,kızgınlık bıkkınlık ve pesimist düşünce ile..
Alt 25-09-2011, 17:25
Astur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Astur Astur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Hemen herkes arada böyle günler yaşar herhalde, geçen sene bir Cuma günüm öyle geçmişti, hâlâ şakayla karışık "Kara Cuma" diye anarım o günü arada. En güzel çözüm yatıp uyumak, sonraki güne geçmek.

A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Alt 25-09-2011, 17:40
Sangre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sangre Sangre isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Astur´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
En güzel çözüm yatıp uyumak, sonraki güne geçmek.
Huysuz'un yazdıklarını okuduktan sonra, ben de tam bunu yazacaktım.. En etkili çözüm.
Alt 19-10-2011, 21:13
Üye

yine herşey gelince üst üste geliyor..bugun erkek kardesımın kalp kapakcıklarından birinin olmadıgını ameliyat olması gerktıgını ögrendım..sonra kendi kardiyologumu aradım oda acele etmeyın belkide ameliyat gerekmez dedi..şimdide o intikam aldıgım adamın cumartesi günü motosiklet kazasında öldüğü ögrendim..Neden kötü olaylar geldiğinde art arta gelir ki..anlamıyorum..
Alt 19-10-2011, 21:14
Üye

birde o bana hep ben ölürsem üzülürsün derdi sanki biliyordu ölcegini.....artık intikam almaya gerek kalmadı...İntikam alıncak kişi kalmadı..
Alt 19-10-2011, 21:18
aydoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aydoe aydoe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Genellikle üçler , yani üst üste 3 aksilik ardı ardına gelir .

Ben çok yaşadım da bu benim kişisel deneyimim.

''asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek,aklın ve ilmin gelişimini inkar etmek olur''
Alt 19-10-2011, 21:20
Üye

Nasıl dayandın..?Nasıl güçlü durdun? Cidden ben yapamıyorum sanki kimseye belli etmiyorum ama içimde fırtınalar kopuyor..
Alt 19-10-2011, 22:35
Üye

Gecicek bugünler de..daha 88 lı o bunları atlatıcak..Müslümandır erkek kardeşim onunla konuştugumda bana abla sana guveniyorum dedi..ilk kez bana güvendi.ateist oldugumu bilir ...ilk kez bana kendini bıraktı..isyan edesim geldi dedi ..bende ona isyan et istiyorsan ama inan hiç bir şeyin yok sadece ufak bir motor arızası dedim..gülüştük ) Geçicek geçtiğinde de ben burada yazıcam hep beraber gülücez..

Saygılarımla..
Alt 19-10-2011, 23:27
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Huysuz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasıl dayandın..?Nasıl güçlü durdun? Cidden ben yapamıyorum sanki kimseye belli etmiyorum ama içimde fırtınalar kopuyor..
Meditasyon yapabilirsin huysuz.
Huysuzlaşıp kendini strese sokma derim (:
Kalp ve mide bölgesine odaklan.
Bunlar vücuttaki önemli çakraları simgeliyorlar.
aşık olduğunda mide çakrandaki yanma hissi sana pozitif duygular hissettirip sizi mutlu etmesi,
aldatıldığını öğrendiğinde veya ailenden birinini başına kötü birşey geldiğinde midendeki aynı duygunun seni rahatsız etmesi, acı vermesi mide çakranla alakalı. İnsanlar arası duyguları ve kişisel ruh halini simgeler bu çakra. Adı güneşsinirağı çakrasıdır.
Bu tip "kötü" durumlarda bu çakrana meditasyon esnasında odaklanman, her aldığın nefesin bir enerji dalgası gibi oraya aktığını hayal etmen iyi gelecektir. Verirkende, verdiğin nefesin bu çakrandan çıkan kötü gir-kahverengi enerjiler olduğunu hayallemen yine güzel etkiler yaratabilir.
Stresli veya uğursuz günlerinde mide çakranı iyileştirerek belki gününü veya o dönemini iyileştirebilirsin.

Tabi bunların çakra gibi metafizik konularla alakası olmayabilir, sindirim sisteminin vücutta ikinci bir yönetici sistem oluşu ve stres altında mide bölgesinde çeşitli sıvılar salgılayışı yüzünden de olabilir (. Kesin şeyler iddia etmiyorum zaten, sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.

Önemli olan şu: vücudunun tüm kontrolü sende. Önemli olan bunun farkında olmak.

kardeşin için büyük geçmiş olsun.
Aynı şeyi o da kalp ve beyin çakrası için yapabilir. Özellikle kalp.
Pozitif olun, pozitif yaşayın.
sevgilerimle
Alt 19-10-2011, 23:35
Üye

o cok pozitif vrael..hastalıgını söylemedık daha sadece hap alarak gecicegini sanıyor ve allaha sukredıyor... benim eski dostum hortladı ..yani panik denilen o atak ama ben ona alışık oldugum için bu ziyaretinde onu def ettim yarın kesinleşicek herşey..erkek kardeşime canım yanarken eski erkek arkadaşımın ölüm haberinin gelmesi üzdü biraz..ama geçicek..alkol alındıgında motosiklet kullanılmaz herkes bunu bilir...dimi

Önerilen Siteler