Huysuz´isimli üyeden Alıntı
Nasıl dayandın..?Nasıl güçlü durdun? Cidden ben yapamıyorum sanki kimseye belli etmiyorum ama içimde fırtınalar kopuyor..
|
Meditasyon yapabilirsin huysuz.
Huysuzlaşıp kendini strese sokma derim (:
Kalp ve mide bölgesine odaklan.
Bunlar vücuttaki önemli çakraları simgeliyorlar.
aşık olduğunda mide çakrandaki yanma hissi sana pozitif duygular hissettirip sizi mutlu etmesi,
aldatıldığını öğrendiğinde veya ailenden birinini başına kötü birşey geldiğinde midendeki aynı duygunun seni rahatsız etmesi, acı vermesi mide çakranla alakalı. İnsanlar arası duyguları ve kişisel ruh halini simgeler bu çakra. Adı güneşsinirağı çakrasıdır.
Bu tip "kötü" durumlarda bu çakrana meditasyon esnasında odaklanman, her aldığın nefesin bir enerji dalgası gibi oraya aktığını hayal etmen iyi gelecektir. Verirkende, verdiğin nefesin bu çakrandan çıkan kötü gir-kahverengi enerjiler olduğunu hayallemen yine güzel etkiler yaratabilir.
Stresli veya uğursuz günlerinde mide çakranı iyileştirerek belki gününü veya o dönemini iyileştirebilirsin.
Tabi bunların çakra gibi metafizik konularla alakası olmayabilir, sindirim sisteminin vücutta ikinci bir yönetici sistem oluşu ve stres altında mide bölgesinde çeşitli sıvılar salgılayışı yüzünden de olabilir (. Kesin şeyler iddia etmiyorum zaten, sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.
Önemli olan şu: vücudunun tüm kontrolü sende. Önemli olan bunun farkında olmak.
kardeşin için büyük geçmiş olsun.
Aynı şeyi o da kalp ve beyin çakrası için yapabilir. Özellikle kalp.
Pozitif olun, pozitif yaşayın.
sevgilerimle