Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-09-2011, 18:06
Vandenys Vandenys isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart "Kadınların dayak yeme özgürlüğü..."

/Bursa Müftülüğü internet sitesinde aynen şöyle deniliyor: "Bir insanın her zaman neşeli, mutlu olması hoş olurdu. Ama, bu mümkün değildir. Eşinizin sinirli olmasının nedeni sizinle hiç ilgili olmayabilir. Ona saldırı hakkı tanımak gibi güzel bir armağan verirseniz fırtınaya fırsat vermezsiniz. Fırtınalara fırsat verin. ‘Bu adam beni deli etti' diyorsanız, bırakın fırtına essin, arkasından sağanak yağış gelsin, sonradan çiçekler açacaktır."/
http://birgun.net/writer_index.php?c...onth=09&day=26
Alt 26-09-2011, 18:19
TUBA TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

ALINTI

Bursa Müftülüğü internet sitesinde aynen şöyle deniliyor: “Bir insanın her zaman neşeli, mutlu olması hoş olurdu. Ama, bu mümkün değildir. Eşinizin sinirli olmasının nedeni sizinle hiç ilgili olmayabilir. Ona saldırı hakkı tanımak gibi güzel bir armağan verirseniz fırtınaya fırsat vermezsiniz. Fırtınalara fırsat verin. ‘Bu adam beni deli etti’ diyorsanız, bırakın fırtına essin, arkasından sağanak yağış gelsin, sonradan çiçekler açacaktır.”

Yani? Ey kadınlar, dayak yeme özgürlüğünüzü kullanın. Sadece varlığınız değil, yediğiniz dayak da kocanıza bir armağan olsun! Kocanızın her yumruğunda yüzünüzde güller açsın!

yukarıdaki açıklamaya; döven sadist dayak yemekten zevk alana mazohist diyebilirim. yani kısacası psikolojik rahatsız kişiler.
Alt 26-09-2011, 21:08
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

vay be, resmi kurumların açıklamaları aldı başını gidiyor,

biri diyor ki iş yerinizdeki erkekleri emzirin,

biri diyor ki ey kadınlar dayak yeme hakkınızı kullanın

biri diyor ki "Tecavüz mağdurları tecavüzcüsüyle evlenirse iş yükümüz azalır!"

"meydan bizim ne de olsa eğlencesine bakalım beyler" mantığı.

hatta, bildiğin yağma... Hani bir ordu, bir şehri ele geçirince, o ordunun askerleri şehri talan eder, yağmalar, kadınlara tecavüz eder ya, bu da onun gibi birşey...
Alt 26-09-2011, 21:54
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Yazının orijinali bir profesöre ait:
http://www.bursamuftulugu.gov.tr/ind...=content&id=12

Bu fırtınaya fırsat verme, fırsat vermeme konusundaki çelişki ve anlamsızlığa (saçmalığa mı demeli) takıldım ben.

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/
Alt 27-09-2011, 10:12
Olimpiyat Olimpiyat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Müftülüğün böyle bir fetva vermesine gerek yok ki.Kadınlarımız zaten bunu biliyor ve uyguluyor..

Kocamdır, döver de sever de diyenler de hiç de az değil(bakmayın bir kaç tane dayak yiyen bayanın sesinin çıktığına, çoğu ses çıkarmıyor )

Kocası tarafından dayak yiyen kadınların içine attığını, nasıl olsa sonuç alamam dediğini de çok iyi biliyorum.

Bu yüzden;
Müftülüğün böyle bir fetva vermesine gerek yok,kadınlarımız zaten gereken sağduyuyu(!) gösterip,fırtınanın kasırgaya dönüşmeden dinmesine izin veriyor
Alt 27-09-2011, 11:46
sergenci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sergenci sergenci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

eğer söz dinlemezlerse (hafifçe) dövün, diyor kuran,hanımlarını döven bu üstün zihniyet parantezleri görmemezliğe gelip tekme tokat girişip paketliyor kadını. İslamdaki kadının değeri koskoca bir sıfır.
Alt 27-09-2011, 22:53
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Müftlük sitesindeki yazıyı kaba taslak okudum. Pekdemir'in yazısı daha arızalı gibi duruyor. Bir yere çatacak ama kime çatacağını tam kavrayamadan başbakana,laikliğe,hiç olmadı dayak meraklısı suskun kadınlara,bu yazıya hiç ses çıkarmayan diğer birilerine vs.vs.. Yazıda sıradan iletişim teknikleri sıralanmış dayak yeme hakkını nereden çıkarmış yazar merak ettim...
Alt 28-09-2011, 10:54
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

bu adamlar ne kullanıyor kafaları nasıl bu hale geliyor ben anlamıyor ve merak ediyorum!!!

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 28-09-2011, 11:07
prozac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prozac prozac isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Merak edip inceledim gerçektende diyanet dergisi Eylül 2005 sayısıda yayımlanmış , şaşılacak bir durum yok kadın dövmek zaten caiz.. Bu ulvi çalışma çoğaltılıp tüm kadınlara ulaştırılmalı ki akıllarını başlarına alsınlar !

Kalemine sağlık ! Nevzat hocam..

Sen Tanrılığını bil..Ben de İnsanlığımı...
-----------------------------------------------------

Hayat Değişimdir...
Kuranda Mucize Yoktur..
Alt 28-09-2011, 21:22
pervane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pervane pervane isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Tutarsızlıkta ikisi de dorukta.Hocanın yazısı biraz daha gayretli yorumlanmaya çalışılırsa maden rezervine ulaşılacağı kesin. Ucu çok açık ifadeler, ancak yine de iyi niyetimi zorlayan kelimeler de barındırıyor. Bu kısım gibi mesela, kişilikten bahseden adam herhalde saldırı hakkı derken fiziksel saldırıdan bahsetmiyordur diye düşündürüyor.

"Kesinlikle sabır haklı ve mantıklı olmalıdır. Kişiliği ezdirmek, hakkını aramamak sabır değil pasifliktir."

Önerilen Siteler