Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-08-2006, 10:49
Üye Değil

Standart boyut değiştiriyorum

öncelikle şunu belirtmek iserim KABEDE ayrım yapılacak diye yazılan haber asılsız çıktı .
ama malesef her yazılana inananlar bunada kandı.size tavsiyem her yazılana inanmayın araştırın.
NEYSE KONUYA geçmek istiyorum
yaklaşık 1yıl önce turan dursun sitesi ile tanıştım.ve siteyi ilk gördüğümde dedimki kendi kendime oha bu kadar yalan atılırda bu kadarda atılmaz ve bunlara kim kanar demiştim .kendi kendime ..daha sonra zaman zaman turan dursun sitesine üye olup oradaki arkadaşlara doğruları anlatmak istedim.ama bazıları okadar çok anlayışsızlık içinde gördümkü anlatamam.bazılarını okadar çok sıkıştırdımki onuda anlatamam. ama şunu anladım genç beyinler yaşları 17 20 arası olanlar mesala deli cevat mesala, ibrahimz gibi gençler aslında bu gibi sahıslar zaten islama karşı ön yargılı konuşuyorlar.o yüzden bunlara anlatsanda göstersende inanmazlar. .asıl şunu belirtmek istiyorum bu site ile olan ayakam boyut değiştiriyor.ve yaklaşık olarak 5 adet islami site kuruyorum.1 tanesi açıldı bu site şu an test aşamasında ve kısa bir süre sonra dünya süper bir site ile tanışacak.bu sitenin adı şimdilik gizli . size buradan şunu belirtmek istiyorum.aslında sizde farkında olmadan islama hizmet ediyorsunuz.ama farkında değilsiniz.ve yazdıklarınızda sadece size zarar veriyor onunda farkında değilsiniz.banada hizmet ettiniz.bu yazılanları okuyunca İSLAMA dahaçok girdim.ve siteler açmaya başladım.farkında ol manız dileği ile

Ahhh güzel kardeşim Semerkand gitmeseydin bak Neutrino ile ben boynu bükük kaldık.Turizmci bir arkadaş olarak Amerika ve Avusturalya'da ki yaşayanlar konusunda 3 saat cevap bulamadın ama siteler açıyorsun gerçekler için oldu mu ya.
İnsanlar sıkışınca gidecekleri yer belliydi de boyut değiştirmek nesi onu anlayamadık.
Neyse yolun açık olsun o iki soruyu unutma www.google.com orada ara mutlaka cevabını bulacaksın.Hani her şeyi bilen benimde senin yaşın kadar okuduğum bir kitap varya onda yok bilesin.
Sevgilerimle * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Psikokemoterapi
Alt 29-08-2006, 11:38
mep
Üye Değil

Standart Re: boyut değiştiriyorum

semerkant abi bi sürü site açıyomuşsun aç abi.
biz yalan dolan götürüyoz işi sen doğruları yaz abi aydınlansın boyut değiştirsin bu insanlar,harun abimden yaz,iskender abimden yaz,bütün doğrucu müslüman bildiğin adamlardan yaz,biz islama onca hizmet etmişiz birazda sen bize hizmet et.kıyamızıda unutma bak sayemizde islama daha çok girmişsin,eee!artık huriler,cennetler falan yaşadın valla.
olsun be abi bizde böyle hizmet ediyoz işte takdir allahın,onun yapamadığını biz yapıp insanları müslüman ediyoz hayırlı olsun abim.

* ayrıca unutmuşum abi açtığın sitede,inkar gülünç,ahiret yurdu,islam ne güzel nizam,korku gibi
değerli abilerimede yer verirsen,ekmek çarpsın hemen sitene üye olucam,onlarıda al abi yararlan onların derin bilgilerinden.
Alt 29-08-2006, 13:44
mhmd mhmd isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sn. Semerkand,
“-Bildiğini, bilmek kadar büyük ahmaklık olmaz.” Bu söz şimdi aklıma geldi. Birileri mutlaka söylemiştir. Söylememişse, işte şimdi söylendi.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın.
Alt 29-08-2006, 14:52
Üye Değil

psiko ben sana nediyorum sen bana ne diyorsun .ben islamı yaşarım islamı bilirimve senin yazdıklarınada kulak asmam .önce bunu bil.ben sana sati(saat'ı olacaktı sanırım) bile sormam ve senin her yazdığınada inanmam.soruda cevap vermek kolay v unutma ben bir iş sahibiyim ve sorumluluğum var.senin gibi başı boş değilim.

Sevgili Semerkand sen istesen de boyut değiştiremezsin seni geliştiren,eğiten bizleri bırakamazsın.
Senin boyut değiştirmen sanırım Mesaj-Cevher-Semerkand vari değişimdir. * * * * * * psikokemoterapi
Alt 29-08-2006, 15:01
mep
Üye Değil

yaw bu saati sorma mevzusu bana hiç yabancı gelmedi
daha öncede böyle derin bilgisinden yararlanıp feyz alıp,tebliğlere
gark olduğumuz,ataeistlere saat bile sormam diyen bi abimiz vardı,
sanırım semerkant abimde o kabileden,neyse abi sen saati kimseye sorma yinede,kafana göre takıl.zamanla ne işiniz var sizin,sonsuz hayat sizin değilmi sonuçta.
Alt 29-08-2006, 15:01
Üye Değil

mhmmd";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn. Semerkand,
“-Bildiğini bilmek kadar büyük ahmaklık olmaz.” Bu söz şimdi aklıma geldi. Birileri mutlaka söylemiştir. Söylememişse, işte şimdi söylendi.

Hatalarımızı, cehaletimize bağışlayın.
Sevgili Mhmmd,
Bu arkadaşımızın yaptığına ben ''Ego Tatmini'' diyorum. Bir değil beş site açıyorum. Biri dünya çapında site olacak. Görüyorsun işte... Bir şey demeye gerek var mı?
İyi ki aramızdasınız. Bu ülkenin sizin ve bizim gibi sağlıklı düşünen insanlara gereksinimi günden güne artmaktadır. Böyle sağlıksız düşünen insanlara karşı...
Ama şunu da iyi biliyoruz ki bu arkadaşların çabaları nafile. Bunu zamanla yaşayarak göreceğiz. Bu ülke yolunu çizmiştir. Bu yol çağdaş uygarlık yoludur. Bir takım sorunlara rağmen ve bu sorunları zamanla aşacağımızı düşünerek bizi bu yoldan kimsenin çevirmeye gücünün yetmeyeceğini bilmelerinde yarar vardır.
Bunun aksi bu ülkeye yapılacak en büyük kötülüktür. Zaman kaybıdır. Ülkenin geleceğini karartmaktır. Emperyalizme ve arap uşaklığına hizmettir.Sevgiyle kalın...
Alt 29-08-2006, 16:52
ibrahim_z ibrahim_z isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ibrahim_z - MSN üzeri Mesaj gönder

vayy vay meğer beynimi yıkamışsınız. semerkand da olmasa gerçekleri göremeyeceğiz.

UĞRAŞ, DİDİN, DÜŞÜN, ARA, BUL, KOŞ, ATIL, BAĞIR
DURMAK ZAMANI GEÇTİ
ÇALIŞMAK ZAMANIDIR.
t. fikret
Alt 29-08-2006, 17:55
painkiller painkiller isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bu tamamiyle eziklik psikolojisiyle yazılmış...

eğer gerçekten dediklerine kendi de inansaydı yani bu sitenin islama hizmet ettiğine inansaydı ve söyledikleri doğru olsaydı bu yazıyı yazmaz kendi halinde yoluna mutlu mesut devam ederdi...tamamiyle bir eziklik psikolojisi var site forumlarında müslüman arkadaşların neredeyse hiçbir konuya cevap verememeleri sonucu bu çeşit komik ve farklı yollara sapışının bir başka itirafı...

açılan sitenin linkini de versin de bi de orada tartışalım müslümanlarla...site daha da süper olsun...
Alt 29-08-2006, 18:02
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

gülesi geliyor insanın. Yüzüklerin efendisini ezberler gibi masal ezberlemeyi marifet ve bilgi sayan insanlar, etrafa caka yapıp, paralarını nereye harcayacaklarını şaşırıp bunuda bir gösteriş bilemediniz bir üstünlük timsali görüyorlar. Yazarken tek satırda, iğneli yada gösterişli kelimelerden cümle üretmeyi bilgi sanarken, buradan bile sözde çok bildikleri konularda o uçsuz bucaksız sığ dağarcıkların çapınıda göstermiş oluyorlar.

Neyi biliyorsa, birde herkesi köşeye sıkıştırma edaları yok mu? Kimse ti zamanında kalmış, %90 lığı masal bile olmayı haketmeyen hurafeler olan şeyleri ezberleyerek, öyle çok derin ve anlamlı bilgi sahibi olamaz. Bilgi ile kastedilen bu ise, yazık o bilgiyede, alanada. Özü; kendinden geriye kalan ne var ise bağlamak olan hurafe-i hezimet olan, insanların duygu ve düşüncelerini ve elleri ile oluşturduğu inanç-tapınımı kullanan, Milada yaklaşırken insanlık tamda insan tanrılardan kurtulmuş iken, insan Tanrı olmanın bir başka alternatifini bulmuş olan bu aklı evvellerin, hiç bir şeyde net olamayacak olan ve adına bilgi dediğimiz erdeme gadük üfürüklerden öte hiç bir şey sunmayanların sayıklamaları mıdır bilgi, yoksa onları ezberlemekmidir?

"Lâ ilâhe illallah Muhammedun Resûlullah" İlk şartı bana biat edin diyor bu anlayışın. bunu demekle başlıyor, ilki kalbe ister severek, ister geleceğinden isterse o gününden korkutularak, olmaz ise kılıç ile ilahi bir baş eğmeyi(ilah) koşullarken, özünde ikinciyi(Lideri, Kralı, (peygamberi)) tamlayan bir hal alıyor.

Ya inanırsınız yada geberirsiniz tehditleri arasında sürüp giden bir hengame. Ne diri iken insana yaşam şansı tanıyan(ne kadar doğal afet var onları tehdit için kullanan, olmaz ise seferler eyleyip ister kılıçla isterse rüşvet isterse kafa parası ile) nede ölü iken rahat yüzü göstermeyecek olan(kabir işkencesi, cehennemelerde yakmak vs) bir anlayış ve tek şart, bana inanacaksın! Ortaçağ zaman ve toplumlara etkisi olarak ortadan kalkmış isede, bu hurafe-i hezimet düşüncelerinde yaşamaya devam etmektedir.
Cehenneminden korkmuyorum kardeşim, kabir eziyetinden, kuşların gagasında, fillerin topuklarında gelen tufanlarından, senin üfürük zelzelelerinden, kabir işkencenden, zebaninden, yabaninden, ecişinden, bücüşünden, cininden, kör olan olmayan şeytanından, gece çöken karanlığından, sabaha gelen şafağından, sonsuz yerlerinden, sonsuz göklerinden, onları tutan sütunlarından, Allah'ın tahtından, onu taşıyan meleklerden, arşından, altındaki suyundan, ininden ve cininden... daha ne kadar üfürük ve tükürüğün var ise korkmuyorum. Ne cennetinden nede hurilerinden nede mutluluk şarablarından, nede hak yoluna gasp için elde edilen ganimetinden istemiyorum, beni kandıramazsın, git kendine başka cahil ara.
5 Site yetmez, 5000 site yap, zaten 5000 tane vardı yetmiyormuş bir 5005 olsun, daha önce kendi kör inancınla kandırılacak milyonlar var, ecişe bücüşe, ine cine, ya inanırsın yada yanarsın seçim yap yönlü derin bilgi-nur- saçan masallara kanacak çok insan var. Balığa gidene ne denir işte öyle, hadi rasgele!

[hr:b632ff728b]

****** olarak görülen yer g*n*m*tinden, yıldızlı yerlere sırasıyla a, i, e harfleri gelecek, anlayamadım bu kelime neden banlı
Alt 29-08-2006, 19:11
mep
Üye Değil

hemen herkes semerkant *abimi ezik psikolojisine sokmuş.
ayıp walla, adam sanal alemin en kral sitesini hizmete açmaya çalışıyo,siz adama zeytin ezmesi muamelesi yapıyonuz,durum ciddidir beyler sayemizde müslümanlığın doruklarına ulaşmış,islam alemine hizmet aşkıyla,sanal alemin ılık sularına dalmış ve en büyük gayesi bildikleriyle inanan insanlara yol(!) göstermek olan semer abimin bu konuda desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.bırakın insanlar onun
uçsuz bucaksız ilim ırmağından kana,kana içsinler.aç abim sen sitelerini
bakma bu kafirlere,hizmet bizden,gayret senden,takdir allahtan.

Önerilen Siteler