Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-10-2011, 10:06
Burcak Burcak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart 24 asker şehit oldu.

Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçesindeki askeri birliğe saldırı düzenlendi.24 asker şehit oldu ,18 asker yaralandı.
türk askeri Saldırının ardından kuzey ırak'a girdi.

Konu Burcak tarafından (19-10-2011 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir.
Alt 19-10-2011, 12:04
TUBA TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

dünya çapındaki her türlü terörü lanetliyorum. kimin kime yaptığının bir önemi yok, asıl yapılan yanlıştır. ama terörizm altında yatan derin konular vardır ve toplum kullanılmaktadır.
Alt 19-10-2011, 12:42
siparisci siparisci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bir Başbakan Yardımcısı da ancak "Allah onları helak etsin" diyebilmektedir.

Ne kadar körü körüne inanmışlar, gerçekten kendilerinin var olduğundan daha fazla var olduğuna kenetlenmişler.

Tahsil cehaleti alır, eşşeklik bâki kalır.
Alt 19-10-2011, 15:33
Araform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Araform Araform isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Dindar görünüp bu milletin dinini sömürerek koltuklarinda oturmaya devam edebilecek yüzsüzlükteler malesef. 2002'de terör bitme noktasina gelmisken bugünkü durum ortada.

Badem biyikli yönetimi devam ettikce ne sehitlerimiz azalir, ne de terör biter.

Düşünüyorum, o halde varım...
Alt 19-10-2011, 16:12
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Bunu da dine bağladınız ya gerçekten hiç birşey de üzerinize olmadığını gösterdiniz.

Allah, orada görev yapan vatandaşlarımıza yardım, onlara karşı gelen insanları da ıslah etsin.

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 19-10-2011, 16:42
Natan Natan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Operasyonlarin bir an once durdurulmasi gerektigini dusunuyorum. Cikilan her operasyon daha fazla olumu demektir. Zorunlu askerlik sistemi icerisinde eritililen insanlarin kaybolan hayatlari. Pek cok kisi de savasmak icin komando oluyor. Geriye birakacaklari ailelerini dusunmeyerek.

Pkk operasyonlara karsi daha fazla eylem yapacagini her firsatta soyluyor. Devleti yonetemeyenler demokratik cozum arayislarina girecegine savas ve intikam naralari atiyor.

Yurttas olarak demokratik bir cozum istiyoruz. Ama nerdeeee
Alt 19-10-2011, 17:23
lolepet lolepet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

tüm bu saldırıların ve operasyonların siyasi bir arka planı, bir sebebi var. bu akp ile pkk arasındaki bilek savaşıdır ve gittikçe çirkinleşiyor aslında zaten çirkindi, iyice içinden çıkılmaz hale getirdiler.

her iki tarafıda kınıyorum. pazarlık masasına güçlü oturacağım diye halkları düşman ettiler

Biz Tanrıyı Oynamazsak Kim Oynayacak?
Alt 19-10-2011, 18:23
basitrasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
basitrasin basitrasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Herkese Selam. - - -- - - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - - - - - - - -- -- - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - -- - --- - - - - - - - - Sayın azreal bir bilek güreşi var ama taraflardan biri Türkiye Devleti, Diğeri Türkiyenin önünü kesmeye çalışan devletlerin gizli servisleri ve onların maşası terör örgütü. -- - - - - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ben vatandaşı olduğum ülkemin huzuruna kasteden canileri (PKK) kınıyorum. - - -- - - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - - - - - - - -- -- - - - - - -- -- - - - - - - - - - - - Türkiye 20 kişinin öldürülmesiyle yıkılmaz. Asıl amaç ortamı germek, vatandaşların birbirine tahammülsüz hale gelmesini sağlamak. -- - - - - - - -- - - -- - - - - - - - -- -- - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - --- - - - - - - - - - - Benim gibi sade vatandaşlara bir tavsiyam var. Terörün amaçlarına hizmet eden siyasi partileri beynimizin bir köşesine yazalım. Onlara bir daha pirim yaptırmayalım. -- -- - - - -- - - - -- - - - - - - -- -- - - - - -- - - - - - - - - - - - - -- - - - --- - - - - - - - - - - Bir şeye daha dikkat çekmek istiyorum. 20-30 yıl önce terörün faturasını bölge insanına çıkaran güvenlik güçleri, şimdilerde terörist ile vatandaşı ayrı tutmaya, Polisi tokatlayan milletvekili örneğinde olduğu gibi.kışkırtmalara kanmamaya dikkat ettiğini görüyorum. -- - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- -- - - - - - - Bence PKK nın çok fazla vakti kalmadı. O da tarihin çöplüğünde yerini alacak. -- - - - - - - - - - - - -- - - - -- - - - - - -- - - - - - - - Sağlıcakla kalın.

Konu basitrasin tarafından (19-10-2011 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.
Alt 19-10-2011, 18:26
Astur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Astur Astur isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

PKK'nın bu tarz eylemleri sadece şiddeti körüklemeye, toplumu germeye yarıyor. Kürtlerin hak talepleri açısından da olumsuz etkisi var bence. Kınıyorum.

A skeptic is one who prefers beliefs and conclusions that are reliable and valid to ones that are comforting or convenient, and therefore rigorously and openly applies the methods of science and reason to all empirical claims, especially their own. A skeptic provisionally proportions acceptance of any claim to valid logic and a fair and thorough assessment of available evidence, and studies the pitfalls of human reason and the mechanisms of deception so as to avoid being deceived by others or themselves. Skepticism values method over any particular conclusion.
–Dr. Steven Novella, The New England Skeptical Society
Alt 19-10-2011, 19:23
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Kaybolan her insan hayati icin uzuluyor, kendi gorusume gore sadece ekonomik cikarlar, ve baskalarinin rahati icin suregelen tum savas ve kavgalari kiniyorum. Ayni anda da, kinamanin birseyi degistiremeyecegi gercegini icten icten kabul ettigimi de itiraf ediyorum.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler