http://www.turandursun.com/forumlar/...t=26633&page=5
Bu sayfadaki 45. ileti olan İstatistik'in iletisinden sonra Jadı'nın girdiği iletiler konu dışı olduğu için forum kirlerine alınmıştır. Şu an forum kirleri bir sorun nedeniyle gözükmediği için ayrıca bir başlık açıp oraya taşıdım.
http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=26643
Hanımefendinin o başlığa 46. olarak girdiği ileti şu şekilde:
Bu tip mevzularda butun faturayi hukumete kesmeye calisan ulusalci veya kemalist arkadaslar nedense atalari olacak sahisa hic toz kondurmazlar. Onlarin derdi genclerin olmus olmasi degil bunlardan siyasi rant elde etmek zaten.
M.Kemal'in Kurt sorunu konusunda ve genel ulus anlayisi olustururken yaptigi yanlisliklari ele alan bir makale . Bu kisiyi yere goge sigdiramayan sahislarin tiyniyetini anlayacaksiniz okudugunuz vakit
http://stratejiksiyaset.blogcu.com/a...atalar/8754477
|
Başlığa bir göz gezdirilirse görülecektir ki o başlığa ne ulusalcı ne de Kemalist bilinen biri yazmış. Aksine tüm suçun Akp'de olduğunu söyleyen kişiler -ki kendisi başkalarının ihmal ve suçlarını öne sürüp de bunların suçu yok mu diyerek faturanın tümden Akp'ye kesilmesine karşı çıkıyor.- oturup konuşulmasından yana olan kişiler. Kimse Kürt sorununun kökeni Akp'dir dememiş ya da herhangi bir zaman diliminde, herhangi bir başlıkta herhangi bir dönemdeki asilmilasyon politakaları için iyi yapılmıştır dememiştir. Bu gayet ortadayken
söyleyecek lafı omadığından olsa gerek kemalist ya da ulusalcılara sataşmak ve Akp'yi olduğundan masum göstermek amacıyla kimse evet o zamanın politkaları tümden doğrudur dememişken konuyu cumhuriyetin ilk dönemindeki uygulamalara getirmeye çalışmaktadır.
Bunun konuyu saptırmaktan öte bir anlamı var mıdır?
Bakın ne diyor?
|
Bu tip bir olayi siyasi emellerine alet etmeye calisan sahislarin samimiyetsizligi midemde eksime yaratiyor o yuzden olsa gerek.
Ozellikle Kurt sorunu konusunda M.Kemal ve Ismet ikilisinin imza attigi insanlik disi faaliyetler icin asagidaki yazinin mutlaka okunmasini istiyorum
|
Olayları siyasi emellerine alet edenler, yani sadece Akp'yi suçlayan bizler samimiyetsizmişiz. Çirkinleşecek bahane arıyor, kinini kusacak yer alıyor. Bir Allah'ın kulu söylesin ki kim, nerede, hangi zaman diliminde kendisinin linkini verdiği faaliyetleri savunmuş? Bu, vıcık vıcık çamur, başka da bir şey değil...
Hakaret ettiğim ileti de şuymuş:
|
Kımıl zararlısı, bu nereden çıktı şimdi?
Seni ben İngiliz psikiyatristlerine emanet ediyorum, Türk doktorlarının bir şey yapabileceklerini sanmıyorum senin için.
Kimin neyi suistimal ettiği ortada, ahlakçılık oynarken bile herkesten ahlaksız olduğunu saklayamıyor, lafın bittiği yerde ortaya karışık bir şeyler sallıyorsun.
O iletilerin orada kalmayacak bayan safsata.
|
Aynı iletileri Kürt Sorunu başlığına asmış, kimse de ona bir şey dememiş. Çünkü o başlığın içeriğine uygun. Derdim yazdıklarıyla olsaydı onlara da müdahale ederdim herhalde. İlgili konuyu (Bir kaç ileti yukarısında ahlakçılık oynayarak bu konuyu bile siyasi emellerinize alet ediyorsunuz demişti.) her zamanki gibi Kemalizm'e olan nefreti kusacak bir alana çevirmeye çalıştığı için iletilerini taşıyacağımı söylemişim; bu da tehdit dediği.
Önüne geleni yaftalayan birinin ''kımıl zararlısı'', ''psikiyatriste görün'', ''bayan safsata'' gibisinden ifadeler için bana hakaret ediliyor diye yaygara koparması ise trajikomiktir. Bir de ''geri'' var, ondan da
yergin rahatsız olmuş. Bundan ibaret hakaret ediyorlar bana diye kıyameti kopardığı ifadeler.
murted´isimli üyeden Alıntı
Geri, zaten savaşarak bir şey olmayacağını söylüyoruz. Bu sorduğun şeyin muhattabı bile biz değiliz zaten. Şartları düzelltin ne oldu? 24 asker yerine on asker kaybettin? Sorun çözüldü mü? Şu durumda bile yıkama yağlama, kabahatin hiç olmazsa bir kısmını başkalarına yıkama dersindesin.
|