VraeL´isimli üyeden Alıntı
bu bi şaka olmalı, can dostum, sevgili hemşerim "kendimi ibrani hissediyorum" diyor.
yehovaya selamlar  :P kağgit işine layn
abi bırak ispanyolcayı, ibraniceyi.
Büyü dili diyorsun, ibranice öğrenicem diyorsun. büyü dili deyince akla enochianca gelir ama onu da öyle gündelik konuşur gibi öğrenmekte komik olurdu, gerek yok çünkü.
İlla zevkine öğreneceksen japonca iyidir lo  (japon hatunlara zaafım var forumdaş dostlara duyurulur .D )
veya latincede güzel, o da büyü dili sayılır .D
ama olimpo olaya mantıklı yaklaşmış, çinceye baktığımızda daha akıllı bir seçim olur, fakat önce ingilizceyi geliştirmek çok daha önemli derim. Güneşin batmadığı DİL (: Her türlü kaynağın mutlaka birde ingilizce kopyası oluyor günümüzde internette.
Bu arada olimpiyat, sormak istediğim birşey var. İngilizceni ne kadar zaman da bu noktaya getirdin? Bir de kısaca neler yaptın bu noktaya getirmek için, özel bir püf noktası vs birşey var mı önerdiğin?
|
Haha

Napıyım abi ya Vampir Günlüklerinde filan cadılar büyü yaparken çok hoş geliyor kulağa

Acayip havaya sokuyor beni valla,hata buraya video asarım istersen ama yarın ''ben İbranice öğrenicem'' diye konu açarsan sorumluluk kabul etmem .D
Enokyan dili bildiğim kadarıyla demonlardan öğrendiğini söyleyen biri tarafından icat edilmiş.Belki de demonlarla ilgisi yoktur abi ama İbranice yılların dili

Enokyan diline merak salmıştım bi ara aslında,demon çağırmak için amma sonradan ''napıyom lan ben'' deyip kendime geldim
Japonca dediğim gibi eskide kaldı dostum,şöyle bi Tsubasa zamanalrında,Samurai X zamanlarında,Pokemon zamanlarında

Artık ilgim yok valla evet kızları güzel ama İspanyol kızları kadar değil

Bitiyorum resmen .P
Latınce'ye de çok ilgim var bro ama onlarla haşır neşir olabileceğimi sanmam,şuanda tek bir dile yoğunlaşacam ve o da İspanyolca olsun istiyorum,başka da bir dile yoğunlaşabilir miyim orasını bilmiyorum,çünkü geleceği göremiyorum .D
Zaten İngilizceye son hız devam ediyorum abi,önce İngilizce forever İngilizce yani,yanlış olmasın .D
Olimpiyata sorduğun soru için ben sana bir taktik veriyim Virayıl kardeşim;
Dil dile değmeden dil öğrenilmez felsefesiyle yola çıkarsan nasıl geliştiğini anlayamazsın bile,ana dilin gibi olur Yahve'nin izninyen