Neden dine inanmıyorum aslında cok sebebi var en başa dönüp anlatıyım...
Daha küçüklüğümde başlamıştı bu şüphe duymalarım oturdugum semt itibari ile ekonomik bakımdan cok dengesiz bir ortamda büyüdüm...Kimileri uyuşturucu satarak zengin oluyordu kimileri hırsızlık yaparak...
İlahi adalet dediler yıllarca bende inandım ama artık neyin dogru neyin yanlış oldugunu anlayabiliyorum ve artık sorguluyorum...
Mahallemdeki cami hocasına gittim bu degesizlik niye dedim verdigi cevap ilahi SINAV oldu bu kadar sadece sınav...
Sonra kitap mevzuları...Arada sırada camilerde yapılan sohbetlere giderim ve dinlerim bir gün tanık oldugum bir olay Allahın Kuran-ı Kerimi mahşer gününe kadar koruyacagı ile ilgili konuşmalardı,tutamadım kendimi sordum diger kitaplar kimindi diye onları ne diye korumadı (böyle sohbetlerde gençlere söz hakkı verilmez normalde) gelen cvp insanlar o dinlerin kitaplarını talan ettiler degistirdiler ya iyide Allahın indirdigi bir kitabı nasıl talan edebilirsinki...
Dahada o camiye beni almadılar

Daha sonraları kurandaki yanlışlıkları farkettim celişkileri ve hataları...
Artık müslümanlıkta dahil hiçbir dine inanmıyorum ama bir şeyi biliyorum bir yaratıcı var ve ben bu yarataıcı su ana kadar hiçbir dinde göremedim....
Bunları yazmamın asıl sebebi hakkımda biraz olsun bilgi sahibi olmanız ve bundan sonra yazacaklarım için yadırgamamanız.....Saygılarımla