Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-12-2011, 20:14
zahit zahit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart 12 eylül yetmeleri.

12 eylül yetmeleri?
24 aralık maraş katliyamını anmaya gelen kitleye askerin vede jandarmanın gösterdigi tavır,
Polisi hiç tartışmıyorum nedeni ise polis devamlı düzenin vede düzenlerin kullugunu yapmakdır,
Vede karakderi sol kitlelere devamlı ,hınçlı vede garazli davranmakdadır ,bu bugünde böyle,
Vede geçmişdede böyleydi.amma askerin bu kadar zalimleşmesi vede insanlıgını kaybetmesi,
Biz yaşlılara bir acayib gelmekdedir-lafa geldimide peygamber ocagı denir?beygamber ocagınız,
Böyleyse gerisini sizlere bırakıyorum,karar vermeleri sevgili insanlarım?
Niye 12 eylül yetmeleri adı koydum kolluk kuvetlerine?
1980 sonrası askerin vede askerlik yapanların iklimleri degişti-şimdi askerin iklimi,
Biri cehennem denilen sıcaklıgını vede dayanılmaz soguklukları taşır karaktere bürünmüşler,
İkiside insana vede insanlıga dayanılmaz acılar vermekdedir?
Hergün memleketimde yaşanan olaylarda görebiliyoruz askerin tavrını,
Yaşlıya dipcik,çocuga dipcik,gence dibcik,halkımın erkegine kadınına dibcik,
Ögrenciye,okuyana,köylümün derelerimi,suyumu,aşımı,yeşilligimi vermeyecegim dedigi,
Eylemlerinde dibcik-kürde doguda bir misli daha çok dibcik,
Kimler getirdi bu dibciklileri buhale-sen,ben,sizler,bizler,bütün memleketimimin ahalisi,
Getirdi bu hallere?asker başımıza gelsinde ne olursa olsun diyen bizler degilmiydik,
Kardeş kanı dökülmesin,onun için askerin gelmesi iyidir başa demeler kimlerin istekleriydi bizlerin?
Kenan evren vede onun çetelerinin,anayasalarına yüzde 99 evet oyu verenler kimlerdi acaba?
Kulak kesen,halka bok boklar yedirenler,yargısız infazlar emirlerini veren rütbeli askerleri,
Pof,pof layanlar kimlerdi acaba bizlerdik ey halkım-bu küpeleri niye çıkardık kulaklarımızdan?
Üstüne üstlük bu paşaları vede dışın maşalarını,cumhurlar halkın vekilleri yapdık,
Adlarını şehirlerimizdeki,caddelere,sokaklara,okullara,otur dugumuz binalara vermedikmi ey halkım,
Sudü araplarından gelen kara kanlı paraları,hesabda imanımızın vede dinimizin dahada yüceleşmesi için okullar yurtlar açmadıkmı ey halkım?
Ne çabukda unuta biliyoruz bu kara günleri vede karanlık tarihlerimizi öyle degilmi .
12 eylül askeri cuntası,ırkcı,faşist,vede tek tip insan yetiştirme hükümdarlıgının bir başlangıcıdır,
30 senedir,beyinlerimize vede insanlıgımıza tecevüz edilmiştir vede daha fazlası bu günlerde edilmekdedir-bu gerçekleri göremedigimiz müddetce daha çok tecavüzlere maruz kalacagız?
Sana,bana,ona,onlara,hepimize yapılan zulumlara karşı gelen insanları vatan hayinleri,
Bölücüler,dışa satılmışlar,dinsizler, imansızlar,allahsızlar diye üstümüze, üstlerimize çogu
Bu yönde egitilmiş,ögretilmiş cani karanlık kitleleri bu insanların üstüne gönderilmedimi,
Vede gönderilmiyormu ey benim halkım-tarihlerden gelen ögütler ile katliyamlar talanlar,
Yapılmıyormu,yapılmadımı ey benim halkım?
Maraşlar,çorumlar,sivaslar,gazi,malatyalar ülkemin diger bölgelerinde buna,bunlara benzer,
Canilikler olmadımı Bizlere insanlıgımız vede insanlıgı unutturdular-çirkinligi güzellik diye bellettiler,
Namussuzlugu namusluluk,yılgınlı direnç diye,küfürü metiye diye,haramı helal bellettiler,
İspiyonu,gammazlıgı,rotgenciligi,hertürlü insanlıga sıgmayacak şerefsizlikleri,
Namusluluk olarakdan belletmedilermi ey benim halkım?
Dersim bir askeri katliyam degilmi ey benim halkım.taksim,6mayıslar,kızıldere,nur haklar,diyarbakırlar,ankara aydınlık evler katliyamı,fatsa tarihi godoş demirelin dedigi çorumu bırakın fatsaya fatsaya bakın dedigini ne çabukda unutur oldun ey benim halkım?
Çiller analarınızı,demirel babalarınızı,tombul özal pederlerinizi,kanlı başbugularınızı,
Kadayıfcı molla erbakan hocalarınızı vede bu günün ikdidar olan kılıfcıların-o-günlerden
Gelen yavruları oldugunu ne çabukda unutur oldun ey benim halkım.
Söylemlerim devam edecek.25-12-2011.

Önerilen Siteler