Firestorm´isimli üyeden Alıntı
Bunu duymuştum daha önce ama hala youtube, facebook, Wikipedia ve Dynasty Saga adlı oyun sitesine giriş yapabiliyorum sorunsuz bir şekilde...
Bu eylem tam olarak nedir yani nasıl yapılıyor...
|
Wikipedia'nın ingilizce sitesi açıldıktan sonra siyah oluyor, mesaj veriyor. Makalenin yüklemesi ve ekranın siyah olması arasında esc tuşuna basarsanız makaleyi yine de okuyabiliyorsunuz.
Facebook'ta herhangi birşey görmedim. Google'da sadece ana sayfalarında ufak bir link koymuşlar. 9gag siteyi siyah yapmış ve yukarıda neden 9gag siyah diye bir button var. Hidemyass proxy sitesi normalde url'i girdiğiniz yerde stop sopa bannerı koymuş. Twitter'da bir farklılık yok. Wordpress'in ana sayfasında normalde tavsiye edilen blogların resimleri sansürlenmiş. Torrentfreak kapalı, thepiratebay'de herhangi bir değişiklik yok. Mozilla.org (firefox) ana sayfasını değiştirmiş. Minecraft sayfası kapalı.
Bazı siteler 24 saat, bazıları 12 saat kapalı olacak. Reddit mesela açık şu an ama 46 dakika sonra kapanması ve ny saatiyle saat 20ye kadar kapalı olması lazım. Belki facebook'ta o saatte başlar.