Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 29-01-2012, 07:03
Jolly Jocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jolly Jocker Jolly Jocker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Kadın-Erkek İlişkileri

Bizim forumda niye bir ''Karşı Cins'' bölümü yok?

Kadın-erkek ilişkilerini de konuşmak, tartışmak lazım.

Bu başlık bunun için.

Bu konuda konuşmak istediğiniz varsa yazın, konuşulsun.

Sırf karşı cinse (ya da hemcinsinize, fark etmez) sitem etmek veya içinizden geçen şeyleri söylemek için de yazabilirsiniz.
Alt 29-01-2012, 07:09
Jolly Jocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jolly Jocker Jolly Jocker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

O halde ben başlayayım. Son günlerde genç kadınlarda ''Ayşegül Sendromu'' diye bir bela çıktı. Evet böyle bir sendrom türedi. Eminim içinizde karşılaşanlar vardır.

Hani Küçük Sırlar adında bir dizi vardı. ''Ergen kız dizisi'' olarak görülebilecek bir dizi. Geçen yaz bitti ''çok şükür''. Orada Ayşegül adında bir karakter bulunuyordu. Entrikacı, dedikoducu, başkalarının hayatını yönlendirmekten haz duyan, yalancı, numaracı, kendi hazzı için bir başkasının hayatını mahvetmekten çekinmeyen, herkesin yaşamına bir şekilde müdahil olan, sürekli etrafı gözleyen, en güzel ve en popüler olmak için dünyayı yakmaya hazır sadist karakterli hatun tipi olarak özetleyebiliriz.

Aslında bu tiplerden sağlam satanist olur ama lafa gelince bunlar herkesten dindar kesilirler. Neyse, işte bunlardan bazılarıyla günlük yaşamımda sık karşılaşır oldum. Bu diziden önce hayatımda yoklardı. Ama diziyi izlediler ve etkilendiler kanaatindeyim. Malumunuz, kadın milletinde(diye genelleme yapmak istemiyorum ama) özentilik pek yaygın oluyor. Olur olmaz şeylerden etkileniveriyorlar. Zeki ya da güzel görünmek söz konusu olunca iki gram akılları da uçuveriyor.

Ayşegül konseptine uygun davranınca hayattan öç almış olduklarını ya da çekici veya akıllı göründüklerini mi düşünüyorlar acaba?

Kadın milleti bu kadar özenti olmak zorunda mı? (Bırrrr )

''Ayşegül karakterine'' bürünmek size ne kazandırır sanıyorsunuz?

Bu tip ''Ayşegüllerle'' yeni karşılaştığım için onlarla nasıl 'savaşılacağını' da netleştirebilmiş değilim henüz.

Onlara onlar gibi davranıp üzmeye, yanıltmaya, hafife almaya çalışıyorum.

Ama canları yanınca daha tehlikeli oluyorlar.

Önerisi olan var mı? Her Ayşegüle karşı illa ''Çet'' mi olalım yani?

Entrikaya, hileye, gıcıklığa illa aynı şekilde mi yanıt verelim?

Başka yolu yok mu bunun?

''Git başımdan!'' deyince de sadece o an için gidiyor, hayatlarınızdan çıkmıyorlar.

Öfff...
Alt 29-01-2012, 07:42
Willy Wonka Willy Wonka isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kadınların,erkeklerin fiziksel özellikleri hariç haklarında hiçbirşey bilmiyorum. Birsürü sevgilim oldu ama hepsi ile sorunlar yaşadım hiçbirisini anlayamadım.

Sitemim iki cinsede olacak.
Sizi birbirinize değerli kılan ne ki it gibi birbirinizin peşinden koşuyor türlü yalakalıklar yapıyor , birbirinizi tavlamaya çalışıyorsunuz.Altı üstü bi cinsel organ ya nedir bu kavganız?

Birşey daha var.
Kadınların bacak arasında hazine yok milyarlarca kadında var ondan ne erkekler kadını bulunmaz hint kumaşı sansın ne kadınlar kendisini öyle sansın. Bence.

Önerilen Siteler