Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-02-2012, 21:12
SAV SAV isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart ateist arkadaşlar

Ya arkadaşlar sizin işiniz gücünüz yokmu burada gelip inanmadığınız şeyleri eleştirip duruyosunuz. Yav size ne ben allahıma inanıyorum hz.muhammed sav benim peygamberimdir. Sonuna kadar peki size ne ? Kendiniz böylesiniz inananlardamı öyle olacak? amacınızı öğrenmek istiyorum.

Ruhum sana aşık, sana hayrandır EFENDİM
Bir ben değil alem sana kurbandır EFENDİM

Konu SAV tarafından (05-02-2012 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.
Alt 05-02-2012, 21:34
Willy Wonka Willy Wonka isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

SAV´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya arkadaşlar sizin işiniz gücünüz yokmu burada gelip inanmadığınız şeyleri eleştirip duruyosunuz. Yav size ne ben allahıma inanıyorum hz.muhammed sav benim peygamberimdir. Sonuna kadar peki size ne ? Kendiniz böylesiniz inananlardamı öyle olacak? amacınızı öğrenmek istiyorum.
Arkadaşım senin işin gücün yok mu buraya geliyorsun ? Sorgulamak gibi bir amacın yoksa neden gelip buradaki din eleştirilerini okuyorsun.

Sanki biz seni yoldan çevirip inanma demişiz tavırlarına giriyorsun? Hastamısın sen ? Sen de gelip bizim söylediklerimize inanmadığın halde bizi eleştirip yaptığımızın kendince yanlış olduğunu söylüyorsun.
Neden yapıyorsun bunu?
Alt 05-02-2012, 21:35
ereninthenature - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ereninthenature ereninthenature isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Seni inanmamaya zorlayan oldu mu?
Bir baski yaptik mi?

Istemezsen gelip, okumazsin.
Biz kendi aramizda tartismayalim mi?Yok mu boyle bir ozgurlugumuz?
Tartismaya katilmak isteyen musluman, katilmasin mi?Savunmasin mi dusuncesini?

Biraz daha modern, ozgurlukcu, humanist olalim lutfen.Bir sey yazmadan once, sormadan once sorulari kendine sor, durustce cevapla.

Science is not only compatible with spirituality; it is a profound source of spirituality.
-Carl Sagan

All ideology is toxic because ideology is a kind of insult to the gift of human free thinking.
-Terence McKenna
Alt 05-02-2012, 21:36
selanikli selanikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart neden dinlere karşıyım

Tarih boyunca dinler, insanlığa çok ama çok fazla zarar vermiştir. Halen de vermektedir.
Bu yüzden dinlerin her türlüsüne karşıyım.
İnsanlar dinlere bağlandıkça, din eksenli toplumlar oluşmakta bunun da zararı tüm insanlığa dokunmaktadır.
Bu yüzden tüm dinlere karşıyım.
Bu kadar basit, açık, anlaşılır.

Yarin yanağından gayrı, her yerde, her şeyde, hep beraber demek için.
Alt 05-02-2012, 21:36
errata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
errata errata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Biz garibanlar, belki yaslanacak bir Allah'ımız olmadığından buralarda kendimizi avutup, eğlendiriyoruz. Sen ki evrenlerin yaratıcısı, alemlerin rabbi, yüce Allah'ın biricik kulu SAV, sen ne arıyorsun burada?
Alt 05-02-2012, 21:47
rastaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
rastaman rastaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Amacımız toplumun içine nifak tohumları serpmek,başta ahlak ve aile olmak üzere tüm kutsal değerlere savaş açmak,tüm dış mihraklı odaklarla işbirliği yaparak ülkenin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye sokmak,körpe dimağları zehirleyerek onları iğrenç emellerimize alet etmek,gençleri alkol,uyuşturucu ve toplu sex batağına sokarak istediklerimizi yapmaları için onlara şantaj yapmak,böl parçala yönet politikasıyla memlketi Rumlara,Ermenilere ve Yahudilere satmak,ve nihayetinde dünyaya hakim olmaktır.
Hocam kendine dikkat et,yanlış ellere geçersen çok tehlikeli olabilirsin.
Yaşasın kötülük!!
Alt 05-02-2012, 22:05
Özgürcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özgürcan Özgürcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

rastaman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Amacımız toplumun içine nifak tohumları serpmek,başta ahlak ve aile olmak üzere tüm kutsal değerlere savaş açmak,tüm dış mihraklı odaklarla işbirliği yaparak ülkenin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye sokmak,körpe dimağları zehirleyerek onları iğrenç emellerimize alet etmek,gençleri alkol,uyuşturucu ve toplu sex batağına sokarak istediklerimizi yapmaları için onlara şantaj yapmak,böl parçala yönet politikasıyla memlketi Rumlara,Ermenilere ve Yahudilere satmak,ve nihayetinde dünyaya hakim olmaktır.
Hocam kendine dikkat et,yanlış ellere geçersen çok tehlikeli olabilirsin.
Yaşasın kötülük!!

Merhabalar,
Her şeyden önce forumumuza hoşgeldiniz. Siz farkında mısınız bilmiyorum ama bu site insanları nefrete ittiği iddiası ile filtrelendi, yani DNS ayarları değiştirilmeden siteye girilmiyor.
Neden böyle bir önyargı var diye kendi kendime sorduğumda empati eksikliği sorunu ile karşılaşıyorum. Halkımız karşısındaki kişinin ne düşündüğünü bilmiyor ve bilmek istemiyor. Onlara öcü diyor iletişim bile kurmuyor. Bu açıdan iyi ki bu soruyu sordunuz.
Biz hiçbir şekilde ne gerçek hayatta ne de internet ortamında insanları ateizme itmeye çalışmıyoruz, bizler misyoner değiliz. Ancak biz gerçek hayatta "ben ateistim" dediğimizde halk tarafından baskıyla karşılanıyoruz ve hemen soru yağmurları başlıyor
"madem öyle oluyor, şu neden böyle? Siz puta mı tapıyorsunuz? Madem tanrı yok, nasıl oldu bu müthiş dünya? Madem tanrın yok, yalnız hissetmiyor musun? Senin psikolojin bozuk, delisin sen! MASON!..."
Bu konuşmalara ve sorulara uzun uzun cevap vermek mümkün ama aynen sizin söylediğiniz şeyi ben de söylüyorum: Size ne? İster inanırım ister inanmam size ne?

Burada size de söylüyorum. Biz bu sitede din hakkında konuşuyoruz ve din hakkında eleştiriler yapıyoruz. Amacımız toplumu daha iyi bir hale getirmek ama okuyup okumamak sizin elinizde, dolayısıyla size ne?
Eğer hoşunuza gitmiyorsa okumayın, size ne!
Saygılar...

Konu Özgürcan tarafından (05-02-2012 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: öylesine canım istedi...
Alt 05-02-2012, 22:11
istatistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
istatistik istatistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

SAV´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Ruhum sana aşık, sana hayrandır EFENDİM
Bir ben değil alem sana kurbandır EFENDİM
aslında işimiz bu. arayış içinde olanlara ve kafasında soru işarti bulunanlara sorgulamaları konusunda yardımcı olmak. Bu sorgulama sonucunda 2 ihtimal doğar:

1) Dinini bırakır ve kalan hayatına din olmadan devam eder.
2) Dinini kavrar, kendine mantıklı gelirse de sorgulama ve şüphe etme evresini bitirir.

Size bir soru: Burada yazdıklarımız sizi çok mu korkutuyor?

Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)

SERBEST KALEM
Alt 05-02-2012, 22:20
DEMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
DEMAN DEMAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Fettmullah ve Tayyipmullah dindar genclik yetistirmek istiyor ya, bunlarda Ateist dostlarimin dinsiz genclik yetistirmelerine engel olmaya calisiyorlar, okyanus ötesinden aldiklari talimat dogrultusunda

Mullah=Molla

"Ben senin yalanlarınla ve hilelerinle baş edemedim, bu bana dert oldu. Ama bende senin önünde diz çökmedim, bu da sana dert olsun"...Pir Sêy Rıza

4 MAYIS: DÉSIM JENOSİDİNİ ANMA GÜNÜ

https://www.facebook.com/Alevism

https://www.facebook.com/BirAlevininKimlikMucadelesi
Alt 05-02-2012, 22:40
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Yaw islam sitelerini gectiniz karsi saldirilardaEmpati yapabilse, zaten boylesine manasiz bir soruyla cikmazdi karsimiza; ustelik daha dun gelmis de degil, 2011 mayisindan beri aramizda. Iyi kotu ogrenmis olmasi gerekirdi gayemizi eger okudugunu anlama kabiliyeti olsaydi. Yoksa yoktur.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler