rastaman´isimli üyeden Alıntı
Amacımız toplumun içine nifak tohumları serpmek,başta ahlak ve aile olmak üzere tüm kutsal değerlere savaş açmak,tüm dış mihraklı odaklarla işbirliği yaparak ülkenin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye sokmak,körpe dimağları zehirleyerek onları iğrenç emellerimize alet etmek,gençleri alkol,uyuşturucu ve toplu sex batağına sokarak istediklerimizi yapmaları için onlara şantaj yapmak,böl parçala yönet politikasıyla memlketi Rumlara,Ermenilere ve Yahudilere satmak,ve nihayetinde dünyaya hakim olmaktır.
Hocam kendine dikkat et,yanlış ellere geçersen çok tehlikeli olabilirsin.
Yaşasın kötülük!!
|
Merhabalar,
Her şeyden önce forumumuza hoşgeldiniz. Siz farkında mısınız bilmiyorum ama bu site insanları nefrete ittiği iddiası ile filtrelendi, yani DNS ayarları değiştirilmeden siteye girilmiyor.
Neden böyle bir önyargı var diye kendi kendime sorduğumda empati eksikliği sorunu ile karşılaşıyorum. Halkımız karşısındaki kişinin ne düşündüğünü bilmiyor ve bilmek istemiyor. Onlara öcü diyor iletişim bile kurmuyor. Bu açıdan iyi ki bu soruyu sordunuz.
Biz hiçbir şekilde ne gerçek hayatta ne de internet ortamında insanları ateizme itmeye çalışmıyoruz, bizler misyoner değiliz. Ancak biz gerçek hayatta "ben ateistim" dediğimizde halk tarafından baskıyla karşılanıyoruz ve hemen soru yağmurları başlıyor
"madem öyle oluyor, şu neden böyle? Siz puta mı tapıyorsunuz? Madem tanrı yok, nasıl oldu bu müthiş dünya? Madem tanrın yok, yalnız hissetmiyor musun? Senin psikolojin bozuk, delisin sen! MASON!..."
Bu konuşmalara ve sorulara uzun uzun cevap vermek mümkün ama aynen sizin söylediğiniz şeyi ben de söylüyorum: Size ne? İster inanırım ister inanmam size ne?
Burada size de söylüyorum. Biz bu sitede din hakkında konuşuyoruz ve din hakkında eleştiriler yapıyoruz. Amacımız toplumu daha iyi bir hale getirmek ama okuyup okumamak sizin elinizde, dolayısıyla size ne?
Eğer hoşunuza gitmiyorsa okumayın, size ne!
Saygılar...