Merhaba. Nasıl ve ne yazacağım hakkında birşeyler kestirmek güç, çünkü 2 sene önce bir arkadaş grubu imam-hatip bahçesinde oturmuş Turan Dursun'a sövüyorduk. Üniversite bir değişim rüzgarı değildi elbette ama aklımın yeni yeni çalıştığını hissediyordum. Aslında Turan Dursun'un gerçekte ne demek istediğini anlamak istememiştim. ve Diğer bilim adamlarının. Peşin hükümlüydüm çünkü. Çocukluktan beynime kazınan reddetme yükümlülüğü omuzlarıma binmiş. Neyi reddettiğimi neye inandığımı bilmeden mahkum bir hayat yaşamıştım 20 yıl.
Bir gün nette dolaşırken başlangıcı olmayan birşey hayal edin diye bir yazı gördüm. Ve benim başlangıcım olmuştu bu. Yavaş yavaş islamın tüm temellerini yıkıyordum beynimde, çok zorlu bir yoldu. Sitenizde, evrim ağacında, islam bilimleri sitelerinde aylarca dolaştım. Her geçen gün yeni bir tezle çürütülmüş islamın kalıntılarını gördüm beynimde. Ve artık özgürüm. Şimdi Turan Dursun'dan helallik mi dilesem ne yapsam

Neyse lafı fazla uzatıp gevelemenin alemi yok. Umarım faydalı bilgi alışverişlerimiz olur.