Neva´isimli üyeden Alıntı
Sayin Sesli;
Calisan organ, yasayan organ degildir ne yazik ki her zaman.
Eger her yasayan organ, islevsellik baglaminda calisiyor olsaydi, hicbir sekilde kesip bicmemize ve tedavi etmemize gerek olmazdi.
Dahasi en basit tip diye kavram olmazdi.
Nicin cektiriyorsunuz o halde disinizi? Curuk carik, ama yasiyor sonucta.
Uzakdogu dinlerinin bilime bakis acisi olduruyor beni. Ne yapalim yani isi gucu birakip alternatif tedavi yontemlerine mi donelim?
Kalp problemiyle gelmis insana, elektro sok vermek yerine, sigir kemigi mi alip vuralim?
Antik Misir gozunuzun onunde ornek.
Adamlar alternatif tedavi yontemlerini kullandilar evet, ama o yuzyilda beyin acip kestiler, ameliyat da yaptilar.
Bugun onlarin ortaya koydugu bilgi sayesinde, tip, genetik vs. bilimi sekillenmis halde zaten. Sadece daha modernize haldeyiz teknolojik baglamda, imkanlarimiz daha genis .
Kim kimi olduruyor organ bagisi altinda bir aciklasaniz biz de aydinlansak!!!!?
|
Sayın Neva,
Bu konuyu gerçekten anlatmak, hem de iyice anlatmakta fayda var.
Organ bağışı demek, yaşayan bir organın, beyin ölümü masalıyla, yaşayan bir insandan alınarak, o organa ihtiyacı olan başka birine nakledilmesi demektir.
Yani bir organa muhtaç kişi için, diğer yaşayan kişiden o organı almak demektir. Yani bir insanı yaşatmak için diğer bir insanı öldüreceksiniz. Gerçek budur. Yoksa, ölmüş olan bir kişinin organını almıyorsunuz. Yaşayan kişiyi siz açıkça öldürmek suretiyle, onun organını almaktasınız. Bu gerçeği görmek gerek. Yoksa benim sözlerimle, uzakdoğu dinlerinin ne ilgisi var?
Yapılanlar bunlardır. Ağır bir trafik kazası geçirmiş kişinin başına çöken organ mafyası, o kişinin beyin ölümünün gerçekleştiği gibi uyduruk bir söylemle,o kişinin akrabalarını kandırarak o kişiyi aslında öldürmektedirler. Aslında bu kazaya uğramış kişilerin bazen uzun yıllar sonra dahi bilinçlerinin açıldığı görülmüştür. Yani beyin ölümü diye söylenenler gerçeği yansıtmaz.
Beyin ölümünün saptanması çok uzun deneyler gerektiren bir olgudur. Öyle üç beş organ mafyasının saptayabileceği cinsaten değil.
Mezarlıklar ölmüş insan dolu. Buyrun oradan alın organları ve kullanın...
Bu denli önemli bir konu ne yazık ki bizim toplumumuzda açıkça anlatılmaz da, sanki ölenden bir organ alınıyormuş masallarıyle adamı keser ve öldürürler. Ve bu katillere bazı insanlar da bilgisizlikleri nedeniyle yardımcı olur...
Bazı doku ve organlar bedenden ayrılsalar dahi yaşam o kişide devam eder. Ancak yaşamsal olan kalp gibi, karaciğer gibi, organlar var ki, bunların çıkarılması o kişinin yaşamının sona ermesi demektir. İşte ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Yoksa diş çektirmenin bu konuyla ilgisi yok ki!
İşte organ mafyasına destek olanların bu destekleriyle aslında yaşayan insanlar öldürülmektedir.
Anlatmaya çalıştım, tabii anlayana...