Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-07-2012, 22:48
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Ölüm korkusu

xcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarikatleri.Tarikat şeyhlerini ,yobazları üfürükçüleri kısaca din tüccarlarını eleştirmek doğru olanıdır.Bakıyorumda sitenin yobazları bizlerle baş etmekten aziz kaldılar ve şimdi bizleri Hekimlere karşı gazlıyorlar. Yemezler .Hekimlik bilimdir bilmekten gelir.Bilim baş tacımdır.Hekimlerde baş tacımdır İstisnalar İmanlıların eseridir.
Yobazlar bizi kullanamaz.Bu aciz numaralarda israrları şundandır.Bakın ''Doktorlar kötü !!! Yaşasın imamlarrrrrr!!!!!!!!'' dedirtebilmek .
Yürüyünnnnn....Anca gidersiniz..

xcan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç üzülmeyin sevgili dostum..Midem bunlarla konuşurken bulansa bile biliyorumki .İçlerinde onurlu birileri çıksın ve bunlar ne diyor diyerek araştırsın.Yada okuyan dindar fakat din satıcısı olmayan temiz insanlara faydam olsun istiyorum.
Ben şunu biliyorum.Fikirler zaptedilemezler .VE YAYILRLAR .ve çığ gibi büyürler.
aksi dahi olmuş olsa doğru bildiğimi haykırmış olmanın onuru beni yaşatır.üstelik yanlız değilim .sizler varsınız.
o nedenle umudum var.ve her platformda bu din tüccarlarının,bu metafizikçi akıl noksanlarının bellerini kırıyorum ve kıracağım.
eğilip bükülmek yok bizde.
teslimiyet yok,yılmak yok.
takiyye(şerefsizz yalannn)yok.
Sübyencilik(pedofili)yok.
Yağmacılık(Ganimet avcılığı)yok.
Kölecilik ,köle tüccarlığı yok.Masallara inanç yok.(Balığın karnında yunus.karıncala konuşan süleymam,nuh tufanı,Güneşin çamura batması zülkarneyn..vb...)
Üfürük yok .
Tüpürük yok.
Akıl var
Bilim var.
Vicdan var.
İnsana ve doğaya sorumluluk var.
Ben tıpkı sizler gibi sorumluluğumu yaşadığım sürece yerine getirecem.
Benim için üzülmeyin sevgili dostum.
Can kardeşim.
Hemşerim.
Zeki insan.
Saygılarım sizler gibi olan ,düşünen ,sorgulayan.
Emek veren tüm insanlara.
Sağ olun var olun.Onurlu bayraklarınız yerlere düşmesin.Teslimiyetle kirlenmesin........
Bu sözlere hala nasıl susuluyor? Gördüğü her müslümanı resmen aşşağılayan birisine karşı neden susuluyor? Sonrasında birde utanmadan, belki içlerinde onurlu birisi çıkar da bunlar ne diyor diye araştırır pişkinliğine giriliyor.

Ben çıkıcam tonlarca hakaret edicem, şerefsiz, mide bulandırıcı, sübyancı, akıl noksanı diyecem, ondan sonra da belki düşünür de araştırır diyeceğim. Bu nasıl bir mantıktır. İçindeki öfkeye sahip çıkamayan, buranın adını, tüzüğünüzü, emeğinizi ayaklar altına alıyor ve buna burada izin mi veriliyor?

Şu kelimelerin daha azını edenler, disiplin uygulaması ile karşı karşıya kaldılar. Birileri hakaret ediyor, başka birileri de aferim diyor.

Cidden pes diyorum...

Turan Dursun yönetimi xcan'ın elinde ise tekrar üye olmak ile hata etmişiz.

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 15-07-2012, 22:58
barristor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
barristor barristor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Yergin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sözlere hala nasıl susuluyor? Gördüğü her müslümanı resmen aşşağılayan birisine karşı neden susuluyor? Sonrasında birde utanmadan, belki içlerinde onurlu birisi çıkar da bunlar ne diyor diye araştırır pişkinliğine giriliyor.

Ben çıkıcam tonlarca hakaret edicem, şerefsiz, mide bulandırıcı, sübyancı, akıl noksanı diyecem, ondan sonra da belki düşünür de araştırır diyeceğim. Bu nasıl bir mantıktır. İçindeki öfkeye sahip çıkamayan, buranın adını, tüzüğünüzü, emeğinizi ayaklar altına alıyor ve buna burada izin mi veriliyor?

Şu kelimelerin daha azını edenler, disiplin uygulaması ile karşı karşıya kaldılar. Birileri hakaret ediyor, başka birileri de aferim diyor.

Cidden pes diyorum...

Gercekleri duymak size hakaret geliyorsa cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
Dileriz de;
1- Bu dinin Peygamberi adam kestirmişmi? Kestirmiş.
2- Ondan sonraki halifeleri adam kesmişmi? Onlar da kesmiş.
3- Hadislerde adam kesme varmı? Var.
4- Kuranda bunları destekleyen ayetler varmı? Orda da var.
5- Peki günümüzde katliam varmı? Günümüzde de var.
6- Sadece müslüman olmayanlarımı katlediyorlar? Hayır, mezhep çatışması yüzünden birbirlerini de katlediyorlar.

Bu gercekleri bile bile nasil susar veya susturuluruz?
Alt 15-07-2012, 23:06
Kıdemli Üye

basmagul´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gercekleri duymak size hakaret geliyorsa cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
Dileriz de;
1- Bu dinin Peygamberi adam kestirmişmi? Kestirmiş.
2- Ondan sonraki halifeleri adam kesmişmi? Onlar da kesmiş.
3- Hadislerde adam kesme varmı? Var.
4- Kuranda bunları destekleyen ayetler varmı? Orda da var.
5- Peki günümüzde katliam varmı? Günümüzde de var.
6- Sadece müslüman olmayanlarımı katlediyorlar? Hayır, mezhep çatışması yüzünden birbirlerini de katlediyorlar.

Bu gercekleri bile bile nasil susar veya susturuluruz?

Neyin gerçek olup olmadığına karar verebilme kabiliyetine sahipseniz, önce kendinizi sorgulamakla buna başlayın.

Bu sitenin bir tüzüğü var. Susturulduğunuza inanıyorsanız muhatabanız tüzüğün sahipleridir.

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 15-07-2012, 23:12
kader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kader kader isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Cidden pes diyorum...

Yergin size hakaret ettiyse yerden göğe kadar haklısınız.Yazıyı okudum Yazıda din tüccarlarına seslenmiş .Siz tüccar değilseniz alınganlığınız yersiz.Diğer yönleride okudum kendinde olmayan özellikleri
söylemiş.Yoksa siz o özelliklere sahipmisiniz.Bence siz onu zaten çürütebilecek engin bir dürüstlük kalitesine sahipsiniz .Bilginizle susturabilirsiniz.Ağlayıp şikayetnameler yazmak size yakışmamış.Çok yazık çokk.İspiyon mekanizmasından tiksinirim.xcanı Atacaklarsa bu düzmece kurguyla Ben rica ediyorum benide atsınlar.
Alt 15-07-2012, 23:24
Kıdemli Üye

kader´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yergin size hakaret ettiyse yerden göğe kadar haklısınız.Yazıyı okudum Yazıda din tüccarlarına seslenmiş .Siz tüccar değilseniz alınganlığınız yersiz.Diğer yönleride okudum kendinde olmayan özellikleri
söylemiş.Yoksa siz o özelliklere sahipmisiniz.Bence siz onu zaten çürütebilecek engin bir dürüstlük kalitesine sahipsiniz .Bilginizle susturabilirsiniz.Ağlayıp şikayetnameler yazmak size yakışmamış.Çok yazık çokk.İspiyon mekanizmasından tiksinirim.xcanı Atacaklarsa bu düzmece kurguyla Ben rica ediyorum benide atsınlar.

İster inançlı olun, ister ise inançsız. Kötü olan inançlı veya inançsız ile ben sizi suçlayabilir miyim? İnançlı şu şu kişiler şöyledir, inançsız şu şu kişiler şöyledir dediğimde işin içine sizi de dahil etmiş olmaz mıyım?

İspiyon mekanızmasından tiksinirim diyenin hukuktan zerre bir anlam çıkarttığını sanmıyorum. Mahkemeler nedir sayın kader? Niye gidip suç duyurusunda bulunursunuz? Bunun adı ispiyonluk mu oluyor? Bana ispiyoncu diyerek bile hakaret ettiğinizin farkında mısınız? İspiyonculuk gizli yapılmaya çalışılan birşeydir, ben açık açık yazdım.

Ben zaten, inancıma sahip kişilere şerefsiz denildiği halde insanca yazıyorum. Bunun karşısında bakın, bırakın xcan'ı, siz bile susamadınız.

Alt 15-07-2012, 23:25
Üye

Neyin gerçek olup olmadığına karar verebilme kabiliyetine sahipseniz, önce kendinizi sorgulamakla buna başlayın.

Bu sitenin bir tüzüğü var. Susturulduğunuza inanıyorsanız muhatabanız tüzüğün sahipleridir.
Verdigim 6 maddenin hangisi gecek degil,tartismak istermisin?Konu acsam gelirmisin?

Bak kardesim ,yedek kulubesine veya turbundeki yoneticilere bakarak oynayan topcudan hayir gelmez.Bilim ilerledikce goreceksin ki,bir xcan ,bir basmagul gidecek binlercesi gelecek.Imam baskapan bile korkusundan birakti muhalefeti,dinsizlerle ugrasmaya basladi.Bu bos yere degil.

Yanliz once beni mahkemeye vermezsen hatirim kalir,cunku ben uzerindeki Kuran yazisini silip,o kitabi mahkemeye vermeye karar verdim.Saglam bir savcinin eline duserse,toplatilmasi an meselesi olur.Ben boyle katliyam kokan ,kadini asagilayan,insanlari kan davasi ve intikama tesvik eden kitap gormedim.

Konu barristor tarafından (15-07-2012 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
Alt 15-07-2012, 23:35
Kıdemli Üye

Verdigim 6 maddenin hangisi gecek degil,tartismak istermisin?Konu acsam gelirmisin?

Bak kardesim ,yedek kulubesine veya turbundeki yoneticilere bakarak oynayan topcudan hayir gelmez.Bilim ilerledikce goreceksin ki,bir xcan ,bir basmagul gidecek binlercesi gelecek.Imam baskapan bile korkusundan birakti muhalefeti,dinsizlerle ugrasmaya basladi.Bu bos yere degil.

basmagul,

Hala mı aynı tavırları sergiliyorsun. Hiç mi şu forumun eski konularını okumazsınız, bakmazsınız, araştırmazsınız. 2bin küsür mesajı nereye yazdık biz?

Bir kere senin anlayamadığın şu. Her konu, konusunda tartışılır. Aç bir tane, basmagul'un düşünceleri, iddiaları diye bir başlık tartışalım. Ama senin yaptığın daldan dala atlama.

İkincisi, gerçek olduğunu düşünebilirsiniz, ben ise değil derim. Bu, bu kadar basittir. Karşınızdaki kişiye, hakaret etme hakkına sahip değilsiniz. Ben de değilim, siz de.

İmam başkapan bile korkusundan bırakmış muhalefeti. Hangi imam? Hangi başkapan, hangi muhalefeti? Burada söylediklerinizin bunlar ile anlamı ne?

Sizin yaptığınız, ne olacak şu futbol takımının hali. Hadin gelin, AB'nin nasıl ayakta olduğunu tartışalım. Yunanistan, İspanya, Portekiz batar iken, İtalya batar iken, milyar euroları nereden kazandıklarını tartışalım. Yaz geldi, sıcaklar yüzünden ne yapmak gerek onu tartışalım. Önümüz kış, ne gibi önlemler almak lazım onu da tartışalım. Torbayız ya, kim ağzımızı büzebilir ki. Burası sanki, karalama defteri...

Alt 16-07-2012, 00:05
Üye

basmagul,

Hala mı aynı tavırları sergiliyorsun. Hiç mi şu forumun eski konularını okumazsınız, bakmazsınız, araştırmazsınız. 2bin küsür mesajı nereye yazdık biz?

Bir kere senin anlayamadığın şu. Her konu, konusunda tartışılır. Aç bir tane, basmagul'un düşünceleri, iddiaları diye bir başlık tartışalım. Ama senin yaptığın daldan dala atlama.

İkincisi, gerçek olduğunu düşünebilirsiniz, ben ise değil derim. Bu, bu kadar basittir. Karşınızdaki kişiye, hakaret etme hakkına sahip değilsiniz. Ben de değilim, siz de.

İmam başkapan bile korkusundan bırakmış muhalefeti. Hangi imam? Hangi başkapan, hangi muhalefeti? Burada söylediklerinizin bunlar ile anlamı ne?

Sizin yaptığınız, ne olacak şu futbol takımının hali. Hadin gelin, AB'nin nasıl ayakta olduğunu tartışalım. Yunanistan, İspanya, Portekiz batar iken, İtalya batar iken, milyar euroları nereden kazandıklarını tartışalım. Yaz geldi, sıcaklar yüzünden ne yapmak gerek onu tartışalım. Önümüz kış, ne gibi önlemler almak lazım onu da tartışalım. Torbayız ya, kim ağzımızı büzebilir ki. Burası sanki, karalama defteri...
Tabi' Olum Korkusu' konusunda sizin insanlari yonetime sikayetle ,mahkemeye vermeyle tehdit etmeniz gayet normal.Bunu yapa yapa insanlari sindirmeye calisan bosbakan gundeme geldi mi konu disi.
Kardesim taktik olarak ,imamlarin taktigini kullanirsan,bizde patlicanlari ortaya cikarir imambayildi yapariz.

Yazdigim 6 maddeye ben gercek derken,sen degil diyorsan.Yeri burasi degil diyorsan.Basmagulun iftiralari diye konu acarsin,o maddeleri koyarsin,cevaplarini verirsin.
Yoksa bizim her yazdigimiza Iftira,yalan,uydurma,hakaret derseniz,bunlar her ortamda gundeme gelir.

Konu barristor tarafından (16-07-2012 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.
Alt 16-07-2012, 00:30
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Cidden pes diyorum...

Sayin yergin;

Sizin musluman sandiginiz sayin Sayokan zaten ateist, sayin xcan zaten ateist, sayin basmagul ateist mi bilmem ama dinsiz oldugu acik.

Yani ortada asagilanan musluman goremiyorum ben.

Siz goruyor musunuz?

Kaldi ki rahatsiz eden ve site tuzugunu ihlal ettigini dusundugunuz mesajlari raporlama ozgurlugunuz var.

Kaldi ki inanciniza sahip bir kisilik oldugunuzu en basta bizler biliyoruz. Bu yonuyle de kisisel olarak ateist olmama ragmen, bir noktada sizi takdir ettigim cok zaman olmustur.

Zira egip bukmeye soyunmadan hatasiyla, sevabiyla dinine sahip cikan, evet bu ve ben boyle inaniyorum-iman ediyorum diyebilen saglam musluman cok azdir.

Din tuccarlarinin
elestirilmesini nicin garipsediniz anlamis degilim.

Sorun hakaret edilmesi ise, biz ateistler ve dinsizler o kadar cok kadar hakarete tabi tutuluyoruz ki. Size link link alip versem suraya saysam bitmez.

Ahlaksiz, hayati duzusmekten ibaret, seytan usagi, akilsiz vs.vs. saydirmaya kalkarsam sayfa yetmez.

Bakin size firindan taze cikmis bir ornek
; Kisi bizi akilsiz, at gozluklu, akledemeyen kisiler olarak tanimlamis. Lufen gulumseme ikonu yerlestirdigim paragrafi okuyunuz.

Kisiye iman ediyorum dedigi kitaptan ayet koyuyorum. Evrimi reddetme azmiyle, Ruh'u oyle bir tanimlamis ki, koydugum ayeti reddediyor.

http://www.turandursun.com/forumlar/...7&postcount=46

Daha ne yazdiginin farkinda degil, ama lafa geldi mi ateistlere saydirmayi biliyorlar. Guler misiniz, aglar misiniz?

Mesela xcan ateist, ben de bir ateistim ama ben onu evrime iliskin dusuncelerimle pekala pedofili(halk arasindaki diliyle subyancilik) konusunda elestirebilirim.

Ve kalkip kendi ahlak olcunu dayatiyorsun, pedofili insanin ahlakli olup olmadigini ortaya koymaz, bu yanlis diyebilirim.

Pekala da kendisinin ahlak degerlerini ve kaynaklarini buraya resim olarak dokebilirim.

Ne yani bu durumda beni musluman olmakla mi degerlendireceksiniz?

Veya benim kendisini bu muslumandir diye mi degerlendirmem gerekir?

Oysa tartisan iki ateist.

Biri evrimi savunabilir, digeri reddediyor olabilir.

Ben bir ateist olarak ona ille de evrimi savunmalisin diye dayatamam ki. Oyle bir sablon yok. Elestiririm en fazla yapici anlamda , ama dayatamam.

O, bu sekilde elestirisini dile getirmek hakkina sahiptir.
Alt 16-07-2012, 09:53
Kıdemli Üye

Tabi' Olum Korkusu' konusunda sizin insanlari yonetime sikayetle ,mahkemeye vermeyle tehdit etmeniz gayet normal.Bunu yapa yapa insanlari sindirmeye calisan bosbakan gundeme geldi mi konu disi.
Kardesim taktik olarak ,imamlarin taktigini kullanirsan,bizde patlicanlari ortaya cikarir imambayildi yapariz.

Yazdigim 6 maddeye ben gercek derken,sen degil diyorsan.Yeri burasi degil diyorsan.Basmagulun iftiralari diye konu acarsin,o maddeleri koyarsin,cevaplarini verirsin.
Yoksa bizim her yazdigimiza Iftira,yalan,uydurma,hakaret derseniz,bunlar her ortamda gundeme gelir.
basmagul,

Biraz aşın artık kendinizi, herkesi düşman bellemeyin. Bunun en çok zararını siz görürsünüz. Herkesin okuyabildiği, görebildiği bir ortamda, ben kimi nasıl tehdit edebilirim? Ayrıca, ben kimseyi tehdit etmem. Kimseye, sizi mahkemeye vericem demedim, bana, yaptığınız ispiyonculuk tiksinirim bundan diyene hitaben yazdım.

Hem iddialarınız olduğunu söylüyorsunuz, yol gösteriyorum, buyrun açın konu orada tartışalım yeri burası değil diyorum. Bunun üzerine de şimdi çıkmışsınız, iddialarım belli, açın konuyu cevap verin diyorsunuz. Pes diyorum size.

Çok şükür ki, "bunlar her ortamda gündeme gelir" diyenler, yavaş yavaş azalıyor. Elbet siz de bir gün bunu anlayıp tartışmanın adabına uygun şekilde hareket etmesini öğreneceksiniz, yaşınız kaç olursa olsun.

Neva Diyor ki
Yani ortada asagilanan musluman goremiyorum ben.

Siz goruyor musunuz?
Mesajı bulamadığım için alıntı yapamadım. Yanlış hatırlamıyor isem şöyleydi,

Biz de şu yok, bizde bu yok tarzı ifadeler vardı alt alta. Olabilir. Ama,

Takiyye ( Şerefsizz yalannn ) yok

Bu ifade nedir Neva? Buradaki herkes bana, başkasına, kime isterse özgürce takiyye yapıyorsun diyebilir. Ama yanındaki parantez içindeki ifadenin anlamı ne?

basmagul Diyor ki
Bir sehrin ortasina vahsi hayvan ciftligi kurduysan .Bu ciftlikten bazi hayvanlar kacipta ,disardaki insanlara zarar veriyorsa.Bu hayvan benim hayvanim degildir DIYEMEZSIN!
Ya hayvanina sahip cikacaksin,yada bu vahsi ciftligi sehrin ortasindan kaldiracaksin.Yok oyle her gunah kisinin kendini baglar masallari.
Bazı şeylerin sınırı aslında olmamalıdır sayın Neva, ama karşımızdaki insan ise malesef olmalı. Bu yüzden her ülkede mahkemeler var, bu yüzden her ülkenin ordusu var, bu yüzden her ülkenin silahı var.

Bizleri, şerefsiz olarak gören, bizleri vahşi hayvan çiftliğindeki bir hayvan olarak görenlerin tepki görmemesi haksızlıktır.

Benim bu konuda vereceğim başka bir cevap yok.

Saygılar

Önerilen Siteler