Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-07-2012, 12:49
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Türk savcıları bunu da yaptı! Tüm dünyada soruşturma...

Odatv'nin haberine göre Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı, Facebook üzerinden ateizm propagandası yaparak İslami değerleri aşağıladığı iddiasıyla 7 çocuk hakkında iddianame hazırladı. Savcılık profillerin kapatılmasına karşı yapılan kampanyayı da suç unsuru saydı.

Facebook'ta ateizm propagandasına tüm dünyada soruşturma

Odatv'nin haberine göre Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı, Facebook üzerinden ateizm propagandası yaparak İslami değerleri aşağıladığı iddiasıyla 7 çocuk hakkında iddianame hazırladı. Savcılık profillerin kapatılmasına karşı yapılan kampanyayı da suç unsuru saydı.

Üsküdar savcılığının 2010/6705 soruşturma numaralı, 2012/673 nolu iddianamede çocuklar U.Ö, M.Ö, B.Ö, B.T, B.T, Ö.U, İ.S.T hakkında 5'er yıl, 2'şer ay, 15'er gün hapis cezası isteniyor. Savcılığın suç yeri tarifi de ilginç: "Üsküdar ve internetin kullanıldığı tüm dünya üzeri."

İddianamede, sanıklara "Facebook'ta kurdukları gruplar ile İslam dinine ve bu dinin kutsal değerlerine hakaret ve tehdit içeren videolara, tartışmalar açarak alenen küfür ettikleri, dini değerleri aşağıladıkları, sosyal paylaşım sitesini izleyen kişileri İslam dini aleyhinde kin ve düşmanlığa alenen tahrik ettikleri, bunu yayınladıkları videolar, yazdıkları yazılar ve yayınladıkları resimler ile desteklediler" suçları itham edildi. İddianamede, Facebook profillerinin kapatılma girişimini protesto eden sanıkların kampanya başlatmaları "bu durumun şüpheliler tarafından yapılan fiillerin kamu barışını bozmaya elverişli olduğu anlamına gelmiştir" şeklinde yorumlandı.

2010 yılında başlayan soruşturmada sanıklara IP adresleri üzerinden ulaşıldı ve polis tarafından yapılan operasyonlarla 7 sanık yargı önüne çıkarıldı.

İddianamede suç yeri, "Üsküdar ve internetin kullanıldığı tüm dünya üzeri" olarak yazıldı.

Odatv.com'da yayınlanan belge ise şöyle:

http://www.muhalifgazete.com/43101-T...sorusturma.htm
Bu ülke yaşanmaz bir yer haline geldi artık..Facebook'a bile karışacak kadar kendini kaybetmiş insanların olduğu bir toplumda,insan gibi yaşamak imkansız..!
Lanet olsun hepinize!
Alt 18-07-2012, 12:58
Sayokan Sayokan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Facebook hesabımı donduruyorum.
OHA ARTIK !
Alt 18-07-2012, 13:02
xcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
xcan xcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yargılayanlarda yargılanır .
Tarih bunun örnekleriyle dolu.
İskilipli Atıf bunun canlı örneği.
''Yunan misafirimizdir,Mustafa Kemalin katli vaciptir diye fetvalar verdi ve yargılandı.
Fikir hurriyeti bir yara daha almıştır.T..yibin kahramanı gurur duyduğu İskilipli Atıf denen şahıs bedelini ödedi.
Her bedel ödenmek içindir.
Diktatörler her zorbalıklarında kendi çukurlarını büyütür.Lanetliyorum.
Alt 18-07-2012, 13:09
Üyeliğini Sonlandırmış

Facebook ' da yazılanlara bakılarak bunlar yapılıyorsan bu sitenin üyeleride tehdit altında kısacası mapushanede görüşürüz arkadaşlar
Alt 18-07-2012, 13:10
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bu ülkede çocuğunuz;
-Facebook hesabı yüzünden tutuklanabilir..
-Parasız eğitimi desteklediği için tutuklanabilir..
-Molotof kokteyli yüzünden otobüste yanarak can verebilir..(Serap)
-Askerde şehit olabilir..Veya eğitim denilerekten eline pimi çekilmiş bomba verilip pisi pisine ölebilir..
-Gazeteci olduysa suçsuz yere hapise atılabilir..(Basmadığı kitaplardan dolayı)
-Mühendis olup boğazı kesilerek öldürülebilir..(Aselsan)
-Genel kurmay başkanlığından emekli olup ömrünün son yıllarında hücreye atılabilir..
-Devletin zalimliğine kızıp dağa çıkabilir..
-Dağda ekmek parası için kaçakçılık yaparken kafasına bomba düşebilir..

Bir de utanmadan ''3 çocuk yapın'' diyorlar!
Alt 18-07-2012, 13:13
Üyeliğini Sonlandırmış

Tüm arkadaşlara benden gelsin
Alt 18-07-2012, 13:35
bursali68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bursali68 bursali68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Merhaba,

Bence normal diyorum...Hatta görünen köy kılavuz istemez diyorum...Hatta bir kaç yıl içerisinde bu tarz olayların daha da fazlalaşacağını sanıyorum...

Yanılmayı umuyorum...

Sağlıcakla kalınız...

" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
Alt 18-07-2012, 13:44
deistim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
deistim deistim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

BU NE SAÇMALIKTIR...islam propagandası yapanlar neden yargılanmıyor..nasıl bir ülkede yaşıyorum ben ya... ( off!

İçin temiz olmadıktan sonra hacı hoca olmussun kaç para ? Hırka, tesbih, post, seccade güzel ama...sence Allah kanar mı bunlara?
Alt 18-07-2012, 14:51
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Sayin muhammed yasasaydi, ayni savcilar onun hakkinda hangi iddianameyi cikarmak zorunda kalirdi?.
Hukukdan anlayan ve yazmayi seven bi arkadas bu konuda bi baslik acsin,tartisalim,
1,sübyancilik.
2.cete kurmak
3.cinayet
4.insan ticareti
gerisinide siz yazin.
Ayrica burda t.c ceza kanunlarindan haberi olmayip yazan arkadaslarada uyari mahiyetinde, bazi yasalar yazilmali mesela hakaret nedir nasil olusur ve cezasi,yazarken yasalar cercevesinde yazmak en iyisi ,buradaki her birey cok degerli ve bir zarar gelmemeli.

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 18-07-2012, 15:02
Üyeliğini Sonlandırmış

antika´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin muhammed yasasaydi, ayni savcilar onun hakkinda hangi iddianameyi cikarmak zorunda kalirdi?.
Hukukdan anlayan ve yazmayi seven bi arkadas bu konuda bi baslik acsin,tartisalim,
1,sübyancilik.
2.cete kurmak
3.cinayet
4.insan ticareti
gerisinide siz yazin.
Ayrica burda t.c ceza kanunlarindan haberi olmayip yazan arkadaslarada uyari mahiyetinde, bazi yasalar yazilmali mesela hakaret nedir nasil olusur ve cezasi,yazarken yasalar cercevesinde yazmak en iyisi ,buradaki her birey cok degerli ve bir zarar gelmemeli.
+ Kadınları köle olarak satmak... en hafif tabiriyle askerlerine izin vermişti bir savaşta esir kadınlara tecavüz etmelerine

Konu ALKA tarafından (19-07-2012 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Hakaret içeren ifade düzenlendi

Önerilen Siteler