Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Cevapla
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #1  
Alt 18-07-2012, 22:40
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış
 
Üyelik tarihi: 07 Jul 2012
Mesajlar: 8.620
Standart Çuval eylemlerimiz sürecek


ABD uçak gemisi USS Abraham Lincoln'ün Antalya Limanı'na demirlemesini protesto etmek için ABD askerlerine çuval girişiminde bulunan ve bu sırada gözaltına alınan TGB Antalya İl Başkanı Murathan Demirkıran, kendisiyle beraber gözaltına alınan arkadaşları Kadir Arıkan, Gözde Topraklar ve Toygar Ateş'in de katılımıyla basın toplantısı düzenledi.

Dün saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanı'nda gördükleri 2 kişiyi takip ettiklerini anlatan Demirkıran, bu kişilerin Amerikan askeri olduğunu netleştirdikten sonra başlarına çuval geçirme girişiminde bulunduklarını belirtti. Bu sırada emniyet ekiplerinin kendilerine müdahale ettiğini söyleyen Demirkıran, kendisi ve 6 TGB üyesinin gözaltına alındığını kaydetti. Sorgularının ardından serbest bırakıldıklarını hatırlatan Demirkıran, Amerikan askerlerinin Irak ve Afganistan'da Müslümanları katlettiği ve camileri bombaladığını, Türk askerinin başına da Kuzey Irak'ta çuval geçirdiği belirterek eylemi bu nedenle yaptıklarını vurguladı.

Amerikan askerlerinin Türk topraklarında rahatça gezmelerine izin vermeyeceklerini dile getiren Demirkıran, ''Çuval geçirme eylemlerimiz sürecek. Gördüğümüz yer de Amerikan askerlerine çuval geçireceğiz.'' diye konuştu.

Öte yandan Amerikan askerlerinin kent merkezindeki gezilerini bugün de sürdü. Özellikle tarihi Kaleiçi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gezinti yapan Amerikan askerleri, bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Bazı Rus turistlerin de Amerikan askerleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiği görüldü.
http://www.muhalifgazete.com/43161-c...iz-surecek.htm
Kokuşmuş Türkiye'nin içinden çıkan pırlanta gibi gençler..Bu gençleri de Akp yok etti m,ellerinde/önlerinde kocaman bir sürü olacaktır!
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 18-07-2012, 22:50
Sayokan Sayokan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış
 
Üyelik tarihi: 14 Jul 2012
Mesajlar: 459
Standart

Eylemin etkinlik gücü tartışılır.Fakat güzel bir eylem olmuş...
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 20-07-2012, 20:34
suzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
suzi suzi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 21 Feb 2008
Mesajlar: 117
Standart

Ben bu eylemi etkisiz görüyorum, Amerikan askerlerine birşey olacağı yok gençler yargılanacak içeri atılacak ve onlar içerdeyken herşey unutulup gidecek.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 20-07-2012, 22:51
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 28 Mar 2009
Mesajlar: 1.840
Standart

suzi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu eylemi etkisiz görüyorum, Amerikan askerlerine birşey olacağı yok gençler yargılanacak içeri atılacak ve onlar içerdeyken herşey unutulup gidecek.
işte böyle gerçekçi ve mantıklı yorumları çok seviyorum.
güzel tespit,
aynı düşüncedeyiz,
bir şeyler yapılmak isteniyorsa, yapılan icraat duygusal değil mantık bazlı olmalı, elde edilen gelir, giderden yüksek olmalı...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Önerilen Siteler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
bir şarkısın sen ömür boyu sürecek mep Konu-dışı 67 18-07-2009 00:11

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:07 .