Shibumi´isimli üyeden Alıntı
Tabi, amaç zaten olsa olsa büyük bir İslami birliktelik yaratmaktır. Ben şirketin müşterilerinden para talep edeceğini sanmıyorum. Ayrıca şirketin bedava alan adı, host ve teknik destek sunacağını da tahmin ediyorum. Aksi bir durum işin ruhuna aykırı değil mi? Nasıl ki camilere para vermeyiz ama orada saatlerimizi geçirebiliriz, bu da öyle bir şeydir inşaallah. Madem büyük İslam birlikteliği, Allah'a giden ışıklı iman yolundan bahsediyoruz bence böyle olmalıdır, olacaktır da. Gayrısını düşünmek dinden çıkmaya, şirke kadar götürür.
Ha ama büyük İslam şirketimiz belki bize dolaylı yollardan ucuz ışıklı seccade, bismillahlı bardak, haremlik-selamlıklı tatil köyü falan da sunabilir. En nihayetinde şirketinde kendi kendini ayakta tutabilmesi, sahiplerinin devasal jiplere binebilmesi, büyük yatlarda 40 bakirenin tadına varabilmesi lazım. Onların gözleri dünya malına doymalı ki bizim ahiretimize faydaları dokunsun.
Ama bunların hiç biri para kazanmak için değil, maksat büyük İslam birlikteliğini yaratabilelim, coşalım, eğlenelim. Zaten girişler de "elektronik eşhedü" ile olacak, bu da bizim müslümanlığımızın alameti.
|
....

dediklerinizi baya baya baya katıla katıla,güldüm,şu oruclu zamanımda beni biraz tebessüm ettirdinizya saolun...
benim yazınızda kafama takılan nokta,
Zaten girişler de "elektronik eşhedü" ile olacak, bu da bizim müslümanlığımızın alameti....bu kısım oldu,sözde müslümanlıkla özde müslümanlığı ayırt edemiyorsak vay halimize
..biz kelime-i şehadeti,kalben söyler,dille ikrar ederiz,düşüncemizle tasdik ederiz,
bu sizin hafife alma durumunuz siz ve sizin gibiler için gecerlidir,biz kelime-i şehadetle söz veririz,söz vermek ne demektir,
işte bu sözü layıkıyla yerine getirmeyi calışana ,kökten dinci,bağnaz ifadeleri kullanılıyor
diliyle eh şöyleymiş diye kelime-i şehadet getirenleride ılımlı islamcı deniyor,yok arkadaş,islamiyet tektir,hükümleri tektir,ya buna uyar yada uymazsın,ya kurtulur yada azaba uğruyanlardan olursun,ALLAH CELLA CELALUHUNUN,KURAN_I KERİMİN,Hz MUHAMMED'in apacık teğliği ve emri budur.....saygılar