Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 01-08-2012, 21:51
_muhammed_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_muhammed_ _muhammed_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Bu filmi izlemeyen varsa tavsiye ediyorum.

http://www.izlesene.com/video/soraya...-tosun/4285343

Bence çok güzel bir film ve izlemeyen varsa yukarıdaki linkten tamamını izleyebilir.

# Tanrınız öldü ve sadece cahiller ağladı. Ve eğer cehenneme inanıyorsanız, o zaman orada görüşürüz! *F.N
Alt 02-08-2012, 00:13
Hypatia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hypatia Hypatia isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sn. Muhammet , teşekkür ederim film önerisi için , linkle vermen ayrıca teşekküre değer

Tavsiyeye uydum ve izledim , izlemesemiydim acaba ? Şeriatı yanlış yorumlamak diye savunanlar olacaktır filmi , bana şeriatın bir tane doğru yorumunu gösterin ...

Şu an içimde kalbimde bağırsaklarımda midemde hatta ve hatta ayaklarımda bile bir daralma sıkılma hissediyorum.

Bunlar nasıl insanlar ? Tamam idam bugün bir çok ülkede var ama ilahi yoldan değil , birebir insanların koyduğu kurallarla . İşte tam burada çığlık atmak istiyorum , merhametli tanrınız nerde ?

Lanet olsun !

Bir yaratıcı olacaksa , bu kadar aciz , bu kadar acımasız olmamalı , sınav için kalemin tanrısına , Para için Napolyona , aşk için erosa , orgazm içi seks tanrısına , soğuk için güneş tanrısına vs vs taparım daha iyi ....

Konu Hypatia tarafından (02-08-2012 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: teşekkür etmeyi unutmuşum.ne ayıp ....
Alt 02-08-2012, 00:46
_muhammed_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_muhammed_ _muhammed_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

xjxmelekxjx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn. Muhammet , teşekkür ederim film önerisi için , linkle vermen ayrıca teşekküre değer

Tavsiyeye uydum ve izledim , izlemesemiydim acaba ? Şeriatı yanlış yorumlamak diye savunanlar olacaktır filmi , bana şeriatın bir tane doğru yorumunu gösterin ...

Şu an içimde kalbimde bağırsaklarımda midemde hatta ve hatta ayaklarımda bile bir daralma sıkılma hissediyorum.

Bunlar nasıl insanlar ? Tamam idam bugün bir çok ülkede var ama ilahi yoldan değil , birebir insanların koyduğu kurallarla . İşte tam burada çığlık atmak istiyorum , merhametli tanrınız nerde ?

Lanet olsun !

Bir yaratıcı olacaksa , bu kadar aciz , bu kadar acımasız olmamalı , sınav için kalemin tanrısına , Para için Napolyona , aşk için erosa , orgazm içi seks tanrısına , soğuk için güneş tanrısına vs vs taparım daha iyi ....
Kesinlikle katılıyorum size. Artık resmi olarak recm İran'da uygulanabilir bir ceza değil 2007 ya da 2008 den beri, ama uygulanmış birçok kez. Allah -eğer varsa- önce Müslümanları, sonra Yahudileri daha sonra hristiyanları ve diğer din mensuplarını ıslah etsin. Diyecek bir söz yok başka.

# Tanrınız öldü ve sadece cahiller ağladı. Ve eğer cehenneme inanıyorsanız, o zaman orada görüşürüz! *F.N

Önerilen Siteler