Richard Dawkins'i okuduktan sonra youtube'ta bu videoyu izlemiştim, büyük ihtimal paylaşılmıştır burada ama hatırlatayım dedim, zaten adnan oktar denilen zatı muhteremi çoğu müslümanda şarlatan olarak kabul eder ama inananı çoktur, 3 4 sene evvel kendisinin ne mal-u muhterem olduğunu söyleyenler hakkında müritleri onlara karşı bir sürü site açmıştı, o sitelerde aklınıza gelemyecek ithamlar hepsi sex ile ilgi ne yazılar neler neler,o grup yapardı yok lakabı buydu,hastalıklıydı,herkesle ilişkiye girerdi falan ne yazılar,bulamadım şimdi esamesi yok hiçbirinin neyse, ingilizce bilmeyen arkadaşlara kolayklık olsun, Richard abimiz konuya Camel toe ile giriyor (onuda google abiye sorun) sonra bastırdıgı binlerce kitabın parasının yaklasık yarım mılyon pound olduğu,asıl matrak değişmedi dediği balıkların,canlıların,aslında bir yem olduğunu ve üstünde hala iğnesi bile olduğunu görün,bu adam seyh kıbrısi ve cübbeli ile iyiydi bi aralar )
Cübbeli dedim de eve girerken bi kertenkele gördüm bir tekme 200 sevabım var gece gece )
Arkadaşlar evrimci bilim adamı Dawkins Adnan Oktar'ın Photoshop da yaptığı sahtekarlıkları fark edip dalga geçiyor. Lütfen dikkatli izleyin İslam neden zorla dayatılıyor, çünkü adamlar din baronudur anlayın artık
Bu adnan oktar sanıldığı kadar aptal biri değildir.3 dinin birleşmesinde büyük rol üstlendi.Arkasına büyük para ve silah gücü vardır.
Amacı ateizme karşı çıkmaz değildir,ben kitaplarında yazdırdıklarına kendinin inandığınıda sanmıyorum.Amacı islamı arkasına almak.
Ve Harun yahya yı mehdi olarak gören ve müridi olan çok fazla kişi var.
Durum bu kadar ciddi yani. Dawkinsin sitesini bile kapattırmış diye duydum ben, yani Muhammed gibi önderlik sevdasında olan bir insan. Bu insanlar da nasıl bir zeka var ya nasıl beceriyorlar beyin yıkamayı. Adnan Oktar çok güçlü belli zaten adamın korkunç bozuk bir tipi var ya her an kafasından şeytanlık düşünür gibi... Ya bu adam bize de bulaşmasın, benim de ateist sitem var sonra diğer ateist sitelere takılıyoruz. Zaten photoshop da sahtekarlık yapan adam kitapları da sahtekarlık olsun diye yazmıştır herhalde inanmıyor yazdıklarına... Benim zoruma giden bu yaşıma kadar bu gerçekleri nasıl fark etmedim? Yani tüm bu din adamlarının sinsiliğini işin altındaki gerçekleri nasıl fark edemiyoruz. Yani babam Muhammed'in bir sahtekar olduğunu bilmeden öbür tarafta namaz kılıyor. Bana zorla oruç tutturmaya çalışınca ben de bağırdım " Ne orucu ya bu kitap sürekli karılardan bahsediyor, kendi yazmış ya ne tutcam oruç ya" dedim. Adam kapımı tekmeledi "Senin içine şeytan girmiş" dedi. Ödüm koptu beni öldürcek sandım. Şimdi oruç tutuyorum ama bu tür sitelere takılıp böyle şeyler yazdığımı görürse işim biter herhalde...
Durum bu kadar ciddi yani. Dawkinsin sitesini bile kapattırmış diye duydum ben, yani Muhammed gibi önderlik sevdasında olan bir insan. Bu insanlar da nasıl bir zeka var ya nasıl beceriyorlar beyin yıkamayı. Adnan Oktar çok güçlü belli zaten adamın korkunç bozuk bir tipi var ya her an kafasından şeytanlık düşünür gibi... Ya bu adam bize de bulaşmasın, benim de ateist sitem var sonra diğer ateist sitelere takılıyoruz. Zaten photoshop da sahtekarlık yapan adam kitapları da sahtekarlık olsun diye yazmıştır herhalde inanmıyor yazdıklarına... Benim zoruma giden bu yaşıma kadar bu gerçekleri nasıl fark etmedim? Yani tüm bu din adamlarının sinsiliğini işin altındaki gerçekleri nasıl fark edemiyoruz. Yani babam Muhammed'in bir sahtekar olduğunu bilmeden öbür tarafta namaz kılıyor. Bana zorla oruç tutturmaya çalışınca ben de bağırdım " Ne orucu ya bu kitap sürekli karılardan bahsediyor, kendi yazmış ya ne tutcam oruç ya" dedim. Adam kapımı tekmeledi "Senin içine şeytan girmiş" dedi. Ödüm koptu beni öldürcek sandım. Şimdi oruç tutuyorum ama bu tür sitelere takılıp böyle şeyler yazdığımı görürse işim biter herhalde...
Evet mehdi olduğuna inandığı için,Muhammet ne yaptıysa oda yapmaya çalışıyor.Belli olmaz belkide mehdi odur .Ben Harun Yahyanın ilerleyen yıllarda etkisini dahada göstereceğini düşünüyorum.3 din,dinsliğe,komünizme karşı birleşiyorlar.Dinler arası diyaloğun hikayeside budur.
Emperyalizmin en güçlü silahı "DİN" dir.Fetullah gülenin Papayla konuşmasının,yahudi ve hristiyanlara övgüler dizmesinin sebebide 3 dinin birleştirilmesi içindir.Harun yahyanın bütün konuşmalarına bak,neredeyse hepsinde din ve ırk farketmeksizin savunur.Hepsine canlarımız,değerlerimiz der.Ama iş dinsizliğe gelince Harun Yahya köpürür.
Harun Yahya'ya mehdi diyen tapan cemaat Şeyhleri bile vardır.
Lucy arkadaş güzel izah etmiş. Ama bir ekleme yapmak istiyorum. Dinler arası diyaloğun önündeki en büyük engel İslam dinidir. İslam dini ilk ortaya çıktığı gibi kabul görülürse; Yahudi ve Hristiyanları düşman olarak görecek ( ki görüyor ) bu diyalog baştan biter.
Türkiye'de ki modeli de Ilımlı İslam Modelidir. Fettullah Gülen'in Papa Hazretleri diye başlayan mektup,. Hristiyanların ve Yahudilerin iyi amellerde bulunmaları ve Tanrı'ya inanmaları şartı ile cennete gidecekleri, Kelime-i Şaadet'in ikinci kısmına gerek olmadığı vs
Ama sanıyorum Harun Yahya bu tayfadan değil. Eskiden Mercek'ti sanırım, bir dergileri vardı, baya sayısını alıp okumuştum. Harun Yahya bence çok daha karanlık bir adam. Programlarında Türk'i bayrakları sergilemesi ve bu konuda atıflarda bulunması; kendisine güç katacak, mürit kazandıracak her şeyi kullanıyor.
Belki paranoyakça bir düşünce olabilir ama çoğu kişinin her şeyi İlluminati oluşumuna bağlama hastalığı var ve bu adam konusunda bende bu çoğunluğa katılıyorum.
Birileri var; dinin adı değişiyor, süper gücün adı değişiyor, rejimlerin adı değişiyor ama hizmet ettikleri yer hep aynı. " PARA "
Evet mehdi olduğuna inandığı için,Muhammet ne yaptıysa oda yapmaya çalışıyor.Belli olmaz belkide mehdi odur .Ben Harun Yahyanın ilerleyen yıllarda etkisini dahada göstereceğini düşünüyorum.3 din,dinsliğe,komünizme karşı birleşiyorlar.Dinler arası diyaloğun hikayeside budur.
Emperyalizmin en güçlü silahı "DİN" dir.Fetullah gülenin Papayla konuşmasının,yahudi ve hristiyanlara övgüler dizmesinin sebebide 3 dinin birleştirilmesi içindir.Harun yahyanın bütün konuşmalarına bak,neredeyse hepsinde din ve ırk farketmeksizin savunur.Hepsine canlarımız,değerlerimiz der.Ama iş dinsizliğe gelince Harun Yahya köpürür.
Harun Yahya'ya mehdi diyen tapan cemaat Şeyhleri bile vardır.
Ya Allah'a inanmayanlar kominist midir. Açıkcası kominizmi pek benimsemiyorum ben liberalistim ama Allah'a da inanmıyorum. Kominizm mal edinme hakkını elden alan bir sistem ayrı birşey başlı başına ayrı bir tartışma konusu... Bizim yapmamız gereken bol bol reklam dedim ya bu sitenin reklamını yapmalıyız...