bir tapınaktamı yoksa arşı aladamı,veya başka bir yerdemi,cennette belkide hani hıristiyanlıktaki gibi cennetin kralı..
* o hiç bir yerde ikamet etmez.O var ettiği her şeyin içindedir,ben yaşamıyorum o benim içimde yaşıyor varlığı varlığı ile var eden o sen o sun ben o yum her şey o....
tanrı bilimce hiç bir yerdedir...
çünkü bilim tanrının tüm yetkilerini elinden almış ve onu layık oldugu yere yani uzayın boşluguna fırlatmiştir. Yakında adı tamamen unutulacaktır. bunun için bilim hızla ilerliyor...
arkasındanda muhafızları *yani bizler... bilim insanlarııııııı
Tanrı gerçekten eski günlerini arıyor olmalı....
çok kızmıştır bilime çokkk....
Hristiyana göre baba-oğul kutsal ruh üçlemesindedir.
Budiste göre doğadır.
Eski yunan mitolojisine göre Olimpos dağının zirvesindedir.
Eski Mısır dinine göre zaman zaman yere inerler..
Taoizm'de, tao, Tanrı ' nın sembolleştirilmiş varlığıdır.
Eski Türk kavimlerinde tarihidir. Tarihin bir kısmında Yer natürizmi hakimdir. Yanmi Tanrı yerdedir. Yıllar ilerledikçe bu Gök Natürizmine kayar ve Tanrı hem yerde hem göktedir.
tanrı nerede? filistinde müslümanlar katledilirken ırakta çoluk çocuk öldürülürken *tüm müslümanların hakları sustimal edilirken tanrı nerede? neden bir taş gibi sessiz kalmakta *? bu katliyamlara ne zaman dur deyecek daha neyi beklemekte *? yoksa tanrı müslümanları bırakıp yahudi ve hıristiyanların tanrısımı oldu ? bu sorulara ben cevap bulamıyorum siz bulabiliyormusunuz
Bizler deyilmityiz zamanında yıldıza günese aya atese vb. seylere tanrı diye tapanlar şimdi öyle bi tanrıya inanıyoz ki hepsini o yarattı diyoruz
oda benim gibi birgün yok olacak. merak ettiğim yüzlıllar sonra nasıl bir tanrıya inanacağımız hehalde şimdikinden daha üstün olan bir tanrıdır oda
Dünyada söyle bi imkanımız yok zamanında *aya günese atese tapan insanları getiremiyoz getirebilsek hangi tanrı kazanır sizce bence su andaki tanrı kazanır. gelecektede baska bir tanrı cıkar şimdikinden daha üstün olur ve ozmanın tanrısı kazanır tanrı dediğin *sey içindeki korku cesaret güzellkten baska ne olabilirki *saygılarımla
Araf 7 Ayet -179.Yemin olsun ki biz, insanlardan ve cinlerden birçoğunu cehennem için yarattık