Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları > Yeni Üyeler

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-08-2012, 11:52
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Yetti arkadaş

öncelikle yazım uzun olucak gibi okuyacak arkadaşlara teşekkürler

Ben size bu işten nasıl kurtulduğumun hikayesini anlatıcam
yaşım 19 hiç dindar birisi değilim hiç oruç tutmadım hiç namaz kılmadım kendi benliğimin farkında olduğum gibi kurban kesiminden nefret etmiş allah'a 5 yaşımdan beri sürekli bu saçmalıkları niye yapıyosun niye emrediyosun demişimdir. bütün bu çok eşlilik sübyancılık ve tacavüz olaylarını 5 10 yaşlarımdan beri haberlerde duyarım kurban rezaletleri vs. ben hayvanları severim çünkü onlar düşünebilen duyguları olan hissedebilen acı çekebilen akıl yürütebilen varlıklar tıpkı bizim gibi belki bizimkadar kapasiteleri yok ancak ormanda hiç insan görmeden 20-30 kişi halinde hala bile var olan kabileleri görünce bazı hayvanların(örneğin filler ve balinalar) bizden bazı şartlar altında daha zeki olduğunu görmüşümdür hep ilgimi çekmiştir mesela bi maymuna araba nasıl çalıştırılır gösterin hemen çalıştırır ama o ormandaki adam al koy arabayı görünce ne olduğunu anlayamaz böyle bi belgesel vardı adamlar donsuz geziyolar bunları alıp londra ya new yorka falan getiriyolar adamlar başka bi gezegene gitmiş gibi gözlerini hiç bi yerden alamıyor ve işin acayipi bu adamlar 2. dünya savaşında o adaya düşmüş amerikan askerinin onlara verdiği madeni paraya ve bu askere tapıyolar. e adamlar avlanmaktan dini saçmalıklar uydurucak zamanları yok ve adamların ahlak sistemi müslüman ülkelerden çok daha iyi durumda ve hayattan zevk alarak yaşıyorlar
her neyse dediğim gibi hep allah tan nefret etmişimdir.
birde 5 yaşımdan beri en köyü insanın bile cehenneme gitmemesini istemişimdir ve aklımdan şöyle bişey geçmiştir hesap günü bütün insanlar arasında anlaşır birbirini affeder herkez cennete gider nede olsa kimse birisinin 1 dakika bile cehennemde yanıp korkunç işkenceler çekmesini isteyecekkadar cani olamazdı ama yanılmışım daha ilk okuldayken ben böyle düşünürken oruç tutan arkadaşlar bana kafir der sen cehennemde yanarken biz cennette sefa sürücez derlerdi daha o 8 li yaşlarımda şöyle düşündümü hatırlıyorum sizin gibi insanların cehennemde yanmasını istiyen psikopatlarla sonsuza dek kafayı yemiş bi tanrının yanında oyuncak olucağıma cehennemde benim gibi düşünenlerle yanarım daha iyi zaten şuncacık ömürde yaptığı saçmalıklar için ki genelde insan yanlış eğitim ve akıl yıkamayla yapar bunları yani aslında iyi bir ortamda yetişse herkez iyi bireyler olur bu birazda kendini yetiştirmekle alakalı.
küçücük bir cocuğun gözü önünde bir hayvanın boğazını kesip kanını anlına sürmenin ne gibi bir mantığı olur her önüne gelen ve senin kafanda yarattığın tanrı figürüne uymayan herkeze sen sonsuzakadar cehennemde yanacaksın demenin ne gibi bir mantığı var ben tanrı olsam böyle diyen birini yanıma almazdım.
herkez kafasında bir tanrı yaratmış gidiyor herkez kuranda işine gelenleri alıyor işine gelmeyenleri salla gitsin yapıyor hangi programı izlesem kardeşliklten fakire yardımdan çocuk bakımının öneminde (özellikle ağaç yaşken eğilir: aka çocuğun beyni küçükken bikere yıkandımı bidaha zor düzelir) olayını çok vurguluyolar en sinir olduğum olay sürekli şeytan vesvesesi allah vermiş yapıcak bişey yok allahın işine bak gibi abuk sabuk şeyler söylüyolar en ama en sinir olduğum şeyde bi hastalığa yakalanıpta adamların ömür boyu uğraşıp hayatını adayıp yaptığı ilacı kullanarak iğleşen ve allaha şükürler olsun allah istedi iğleştim diyenler beni çileden çıkarır hiç ama hiç karşı dinden olan adamın yaptığı ilacı hesaba katmazlar onlara göre herşey allahın isteği şeytanın vesvesesi şeytanın işi başka hiç bi açıklama getiremiyolar kurandaki sayılardan istedikleri rakamları çıkarıp bilime uydurmaya çalışıyolar çok saçma 40 derece sıcakta millet şortla gezip serinlemek için binbir takla atarken bizimkiler 5 yaşındaki çocuğa siyah çarşaf giydirip sıcak altında kavuruyolar ve size bişey söyliyeyimmi bu insanlar temizlik olarak gerçekten çok pisler traş olmazlar evde insan var diye banyo bile yapmazlar hemen abdest alırlar onlara yeter kadınlara söylüyom bunu çünkü aşırı baskı altındalar denize kara çarşafla girip boğulma tehlikesi geçiriyolar (geçen antalyadayım adamın biri geldi 4 tane çarşaflı kadınla adamın sakalları falan var göbekli denize girdiler falan boğuluyodu biri zor kurtardılar kurtaranlarada bağırıyo ellemeyin diye suni tenefüs menefüs ambulans zorla yaptı yanındaki kadınlar falan kıyameti koparıyolar ölücekti kadın) işte bu kırılma noktası oldu yeter dedim ve araştırmaya koyuldum kuran okumuşluğum yoktu internetteki çelişkilerden bahseden yazılardan önce okumaya başladım ve daha ilk andan köleliği kaldırmadığını cariyelerle ve küçük yaştakilerle sex e onay verdiğini (sex köleliği ve sünyancılık) görünce lanet olsun eğer varsan ve bunları yazıdysan lanet olsun dedim attım kitabı ve şunu farkettim insanlar bunu öyle bi okuyolarki ilk önce bi transa giriyolar abdest almalar baş örtmeler giyinmeler besmeleler dualar adamlar öyle bişey yapıyolarki okumaya başladıklarında kafa gitmiş oluyor ve 3-5 sure okuyup bırakıyolar arada bağlantı kurma şansları olmuyor bile bişey diyincede hemen bağırıyolar o çevirenler haya yapmıştır vs öyle şey olmaz diyolar ben tabi uyarmayı bıraktım hiç ağzımı bile açmıyorum o kölelik sübyancılık sex manyaklığını okuyum süreli besmele çekip allah büyük diyolar binlerce yıllık topluluk bumudur paraya tapan adamlar bile bunlardan daha iyi bi ahlak sistemine sahipler öyle bi lanse ediyolarki sanki kuran olmasa herkez katil olacak hırsız olacak dünya talan olacak ADAMLAR PARAYA TAPIYOR kendinize gelin paraya tapıyoalr ve sizden kat ve kat daha iyi bi ahlak sistemleri var. çocuklar ergenliğe gelmeden kesinlikle avlandırmıyolar sadece hayvan baktırıyolar çocuklar belli bi yaşa gelmeden önlerinde hayvan boğazı kesip kanlarını yüzlerine sürmüyolar (satanistlere laf atarlar bide) adamlar biliyo arkadaş psikoloji kavramından haberi yok ama bunun köyü olduğunun farkında. erkek kıtlığından dolayı bazen birden fazla eşliler olabiliyor ama oda dediğim gibi kadın evlenicek erkek bulamayınca bütün kabile toplanıyor kabilen yaşlısı var kadın erkek herkez düşüncelerini söylüyor ve karısı razı olanlardan biri o kadını döllüyor ama sadece çocuk olsun diye daha ilerisi yok.
işte böyle ne diyeyim bu adamlar birnirine sen sonsuzakadar cehennemde yanıcaksın demiyor.
adamlarla insan gibi konuşamıyorsun hemen savaş çığlıkları atıyolar öl gere şeytan iti köpek fazla yaşamazsın cehennemde yan bu nefret nereden geliyor böyle ha iyileri yok değil ama onlarda insanların sonsuz işkence çekmesine bişey demiyolar bunada iyilik denmez zaten.

daha çok yazarım ama son sözüm şudur arkadaşlar eğer allah gerçekten varsa (ki hiç inanmam) varsa kullarını alsın başına çalsın sonsuza dek kendine taptırır kendini tatmin eder bi insana cehennemde yanacaksın diyen birini cennete alıyosa ve bu adamlar (dünyanın 5/1 müslüman)
atıyorum 2milyar müslüman cennetteyken 10 milyar insan aşağıda tarif edilemeyen işkenceler çekerken bu cennettekiler gülüp eğlenip gününü gün ediyosa ne diyim arkadaş allah ile bol eğlenceler umarım sonsuzakadar mutlu yaşarsınız bende forumdaki arkadaşlarımla sonsuzakadar cehennemde tartışır dururum sizde aklı çıkarsınız başınız göğe erer nasıl dersiniz amin
Alt 08-08-2012, 12:00
Üye

en sinir olduklarımdan biride allahlarının yarattığı diğer varlıkları kullanarak kişiyi aşağılamalarıdır ki allahın yarattığına hakaret ederler ki allaha hakaret ederler ama umurlarında olmaz
Alt 08-08-2012, 12:04
idontneedagod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
idontneedagod idontneedagod isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Çok samimi bir şekilde duygularınızı ifade ettiğiniz için teşekkür ederiz. Doğru yerdesiniz.

Siz hiç inançlı olmamışsınız, baskı altında yaşamamışsınız ancak bu forumda imam-hatip mezunları, aile-toplum baskısı ile yaşamış, yaşayan insanlar var. Bir de onların kızgınlıklarını düşünün.

Daha çok insanın gerçekleri görmesi umuduyla..

altyazılandırdığım videolar

Herşey incelikten kırılır, insan ise kabalıktan kırılır.
Alt 08-08-2012, 12:06
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Hosgeldiniz.
Alt 08-08-2012, 13:48
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Hoş geldiniz

Hoş geldiniz.

Eğer yazılarınızın herkes tarafından ilgiyle okunmasını istiyorsanız, size naçizane bir öneride bulunmak isterim; yazılarınızda kesinlikle PARAGRAF oluşturun.

Paragraf oluşturmadan yazılan yazılar, okuyanları son derecede rahatsız ettikleri için, bütünüyle okunmama durumları vardır. Okunsalar dahi tam olarak anlaşılmaları engellere takılır.

Bu engeller okuyanlardaki çok değişik ve de farkında olunmayan bilinçaltı engellerdir.

Bilginize sunar, bu forumda uzun süreçli bir üyeliğiniz olmasını dilerim.
Alt 08-08-2012, 15:20
Üye

Sesli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoş geldiniz.

Eğer yazılarınızın herkes tarafından ilgiyle okunmasını istiyorsanız, size naçizane bir öneride bulunmak isterim; yazılarınızda kesinlikle PARAGRAF oluşturun.

Paragraf oluşturmadan yazılan yazılar, okuyanları son derecede rahatsız ettikleri için, bütünüyle okunmama durumları vardır. Okunsalar dahi tam olarak anlaşılmaları engellere takılır.

Bu engeller okuyanlardaki çok değişik ve de farkında olunmayan bilinçaltı engellerdir.

Bilginize sunar, bu forumda uzun süreçli bir üyeliğiniz olmasını dilerim.
öncelikle teşekkürler normalde dikkat ederim ama burda unutmuşum e tabi duygularımızı döküyoz

dediğikm gibi arkadaş ana fikrim şu köleliği kaldırmayan dine mensup olamam adamlar hem öyle hem böyle yapıyo o çağa göre öyleymiş yok işte politik olarak köle alınmış vs.

hem kuranda yazanları kabul etmiyolar hem değiştirip çarpıtıyolar hem o zamanın şartları öyle diyolar zamanla alakalı olmayan ayetleri gösterince kabul etmiyolar yine çarpıtıyolar işin içinden çıkamayınca cehennemde görüşürüz diyolar

ya arkadaş bi kere tek bir insan bile ne kadar kötü olursa olsun o işkenceleri çekerken sen nasıl rahat yaşarsın aklın alıyomu nerde vicdan nerde alçakgönüllülük nerde insan sevgisi resmen tamamen nefret
Alt 08-08-2012, 16:31
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Hangi belgesellemiş bu qlause kardeş, çok merak ettim ya. Böyle belgselleri çok severim, mutlaka izlemeliyim.

Bu ara foruma hoş geldin, güzel vakitler..
Alt 08-08-2012, 17:07
Üye

ben bi belgeselden bahsetmedim lakin richard dawkins'in kötülüklerin kaynağı diye çok hoşuma giden bir belgeseli var orada dini kesimin ne kadar mantıksız, saldırgan ve uzlaşılmaz olduğunu görebilirsiniz

hoş görüden bahsedip saldırmaya kalkanlar açık açık ölmeni cehennemde yanmanı istiyorum diyenler bile var
Alt 05-09-2012, 02:37
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Hoşgeldiniz..
Alt 05-09-2012, 04:00
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Ben de aramiza, evine hos geldin diyorum.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler