11-08-2012, 16:20
|
 |
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Dün gece ntv de kuşlarla ilgili belgesel izliyorum Hindistan'a gittiler orda tapınak var ama tapınak sırf fareler için inşa edilmil 10 binlerce fare var tapınakta hastalık yuvası.
Bu fareler kutsal efendim atalarının reenkarnasyon geçirmiş fare bedenine bürünmüş halleri bu fareler krallar gibi besleniyor.
Süt, et, kuru yemiş, meyveler, ekmekler, tahıllar, baklagiller, tatlılar aklınıza ne gelirse.
Başka bir belgesel.
Yine Hindistan
Bir kadın var meyve satan bir tezgahtar, ortalık maymun dolu ve bu maymunlar kutsal, geliyorlar meyvelerin hepsini kadının gözü önünde yiyip bitiriyolar kadına tezgahı toplayıp beş parasız zarara uğramış şekilde evine dönüyor.
Diyeceksiniz neden birşey yapmıyor olurmu efendim yaparsa linç ederler çünkü o maymunlar acayip kutsal hepsine tanrı olarak bakılıyor. Akla ziyan uygulamalar.
Yine hindistandayız İnek yolun ortasında, bir yabancı(Amerikalı olabilir) korna çalıyor ve bomba batlıyor arkada arabalarından inen bilimden, bilgiden ve insanlıktan yoksun kişiler adama linç girişiminde bulunuyorlar dahası poliste birşey yapamıyor.
Buda bişeymi efendim her yıl yüzbinlerce insan ölümüne sebep olan yılanlar ve böceklerin bazılarıda kutsal.
Öte yandan, filler ki insana zararı yoktur lanetli olarak görülüp katlediliyorlar.
Daha akla zarar binlerce uygulama dudağınız uçuklar dinin insana yaptırdığı şeylere bir bakınız efendim.
Yahu fare beslenirmi inanca bak reenkarnasyon hani kraldın lan bidahaki hayatında ne oldu fare olmuşsun ama krallar gibi bakılan fare.
Hastalıktan kırılıyo millet hepside fare hastalığı hiç acımadan canlı canlı yemeye kalkıyolar yemek getirenleri.
Arkadaşlar dünyada şuanda taraftarı bol olan 200 den fazla ana din var binlercede mezhep ve yan dincikler var.
Bu dinlerden akla ziyan ugulamalar biliyorsanız, burda paylaşın
Konu Neva tarafından (12-08-2012 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.
Sebep: ard arda atilan mesajlar birlestirildi.
|

11-08-2012, 16:30
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
qlause´isimli üyeden Alıntı
Dün gece ntv de kuşlarla ilgili belgesel izliyorum Hindistan'a gittiler orda tapınak var ama tapınak sırf fareler için inşa edilmil 10 binlerce fare var tapınakta hastalık yuvası.
Bu fareler kutsal efendim atalarının reenkarnasyon geçirmiş fare bedenine bürünmüş halleri bu fareler krallar gibi besleniyor.
Süt, et, kuru yemiş, meyveler, ekmekler, tahıllar, baklagiller, tatlılar aklınıza ne gelirse.
Başka bir belgesel.
Yine Hindistan
Bir kadın var meyve satan bir tezgahtar, ortalık maymun dolu ve bu maymunlar kutsal, geliyorlar meyvelerin hepsini kadının gözü önünde yiyip bitiriyolar kadına tezgahı toplayıp beş parasız zarara uğramış şekilde evine dönüyor.
Diyeceksiniz neden birşey yapmıyor olurmu efendim yaparsa linç ederler çünkü o maymunlar acayip kutsal hepsine tanrı olarak bakılıyor. Akla ziyan uygulamalar.
Yine hindistandayız İnek yolun ortasında, bir yabancı(Amerikalı olabilir) korna çalıyor ve bomba batlıyor arkada arabalarından inen bilimden, bilgiden ve insanlıktan yoksun kişiler adama linç girişiminde bulunuyorlar dahası poliste birşey yapamıyor.
Buda bişeymi efendim her yıl yüzbinlerce insan ölümüne sebep olan yılanlar ve böceklerin bazılarıda kutsal.
Öte yandan, filler ki insana zararı yoktur lanetli olarak görülüp katlediliyorlar.
Daha akla zarar binlerce uygulama dudağınız uçuklar dinin insana yaptırdığı şeylere bir bakınız efendim.
Yahu fare beslenirmi inanca bak reenkarnasyon hani kraldın lan bidahaki hayatında ne oldu fare olmuşsun ama krallar gibi bakılan fare.
Hastalıktan kırılıyo millet hepside fare hastalığı hiç acımadan canlı canlı yemeye kalkıyolar yemek getirenleri.
|
Hindistan tamamı tapınma hastası insanlarla dolu bir ülke.
Tarihini okumak lazım.
Benim merak ettiğim konu ise şu; acaba bu ülkede gerçek Ateistler var mı?
|

11-08-2012, 16:46
|
 |
Üye
|
|
|
|
tapılacak okadar çok şey varki işin içinden ancak eğitim görmüş adamlar kurtulabilir eminim dünyanın yuvarlak olduğunu bilmeyen milyonlarca insan yaşıyordur.
|

11-08-2012, 16:52
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
tapılacak okadar çok şey varki işin içinden ancak eğitim görmüş adamlar kurtulabilir eminim dünyanın yuvarlak olduğunu bilmeyen milyonlarca insan yaşıyordur.
|
Yok canım, abartıyorsun:-))
Hem dünya yuvarlak değil ki: Patates şeklinde
|

11-08-2012, 16:58
|
 |
Üye
|
|
|
|
valla var abi adam bilmiyor dna ne bilmiyor güneşin yıldız olduğunu bilmiyor, prezarfatif ne duymamış, gökdelen ne bilmiyor, bilmiyorda bilmiyor varsa yoksa köyün içindeki söylentiler ve din öğretileri çünki eğitim diye bişey yok.
|

11-08-2012, 21:50
|
|
Üye
|
|
|
|
müslümanlarinda basta kertenkele olmak üzere , böcekleri , sinekleri , arilari sak diye öldürmek farz kilinmisdir.
Kertenkelenin hikayesi ise . Ibrahimin atesini üflemekmis sucu. O yüzden gördükleri yerde öldürmeleri gerekmis.
Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
|

11-08-2012, 21:53
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Lynx, kertenkele deyip geçme, o bir üfürdü mü hafif şiddetli fırtına çıkar, 20 fil ciğeri vardır onda
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

11-08-2012, 22:01
|
|
Üye
|
|
|
|
yerim ben onun cigerlerini  Avusturyada cok ender görüyorum. Bir gün yakalarsam sevecem ama zehirli mi yada isirmi diyede korkuyorum :P Haklarinda pek fazla bilgi edinmedim ama sevimli geliyorlar. Bu arada kuyruklarida cabuk kopuyor
Bu toprakta bir kalp çarpar hakkın bilimin aşkına
Bir kalp çarpar her bedende Cumhuriyet uğruna
Bir çarpar ki hep ileri Mustafa Kemal adına
Öyle çarpar ki ritmine cümle alemler aşina
|

12-08-2012, 02:26
|
 |
Üye
|
|
|
|
Başka bir belgesel.
Yine Hindistan
|
Sayın Qlause,
Siz Hindistan hakında pek bilgi sahibi değilsiniz.Belgeselde gördüğünüz hayvanlar kutsal oldukları için değil, HİNDU DİNİNDE AHİMSA denilen yani HİMSA = ŞİDDET, SÖZLE VEYA FİİLİEN İNCİTİCİ BİR HAREKETTE BULUNMAKya karşı oluşlarından hayvanlara hiç bir şekilde incitici bir fiilde veya söylemde bulunulmaz.
Filleri öldürenler varsa onlar HİNDULAR değildir.
Lütfen bilmediğiniz konularda önce inceleme yapın ki sonra yanılgınız ortaya çıkmasın.
GERÇEĞİ ÖRTECEK BÜYÜKLÜKTE KİMSENİN ÖRTÜSÜ YOKTUR.
|