12-08-2012, 21:59
|
 |
Üye
|
|
|
|
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün PKK Tarafından Kaçırıldı
Basit bir olay değil bu.
Gelişmeler çok sıcak.
Nelerin olup bittiğini başbakan ve özellikle Kılıçdaroğlu'ndan öğreneceğiz.
Bu sebeple şimdi sadece haber linki paylaşalım.
http://www.trthaber.com/haber/gundem...ldi-51819.html
Tanrı, insanı yarattı ve ona "yürü ya kulum" dedi, "ben artık yokum."
|

12-08-2012, 23:03
|
 |
Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
|

13-08-2012, 00:09
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Pkklıların şehir merkezlerinde molotof kokteyli atıp sivil insanları öldürerek taleplerini iletme isteğinden iyidir bu haberler..Pkklılar öldürmenin çare olmadığını anlamış olacaklar ki,kaçırma eylemlerine başvuruyorlar artık..Kaçırılan asker-öğretmen-imam gibi insanlar kamuoyunda pek ses getirmemişti ama vekil kaçırmak herşeyi allak bullak edecektir..Pkklıların öldürme yerine kaçırmayı tercih etmelerini yeğliyorum..
Görülen o ki bu insanlar bizlere birşey demeye çalışıyorlar..Farkındamısınız?!
|

13-08-2012, 00:18
|
|
Üye
|
|
|
|
fthgzl79´isimli üyeden Alıntı
Pkklıların şehir merkezlerinde molotof kokteyli atıp sivil insanları öldürerek taleplerini iletme isteğinden iyidir bu haberler..Pkklılar öldürmenin çare olmadığını anlamış olacaklar ki,kaçırma eylemlerine başvuruyorlar artık..Kaçırılan asker-öğretmen-imam gibi insanlar kamuoyunda pek ses getirmemişti ama vekil kaçırmak herşeyi allak bullak edecektir..Pkklıların öldürme yerine kaçırmayı tercih etmelerini yeğliyorum..
Görülen o ki bu insanlar bizlere birşey demeye çalışıyorlar..Farkındamısınız?!
|
Bu görüşe göre bence CHP li değil AKP li vekil kaçırmalılar.
|

13-08-2012, 00:19
|
 |
Üye
|
|
|
|
stunel´isimli üyeden Alıntı
|
Neden akp li vekil kaçırsınlar.?
|

13-08-2012, 00:23
|
|
Üye
|
|
|
|
Çünkü iktidar olan Parti . Şimdi Nasrettin hoca fıkrası aklıma geldi hani şu komşu komşunun eşşeğini ıslık çalarak arar mevzusu
|

13-08-2012, 00:26
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
Direniş denir anlarım, çatışma denir anlarım, başka çarem yoktu denir anlarım... Ama adressiz bombalar, insan öldürmeler, muhatabına mesaj vermek için insanların hayatına kastetmeyi anlamam. Bu taktik bilinir ki terör taktiğidir... (terör kelimesini tartışmaya açmayı düşünmüyorum, ama nasıl kullandığımı açıklamak için kısaca; ciddi anlamda bu bir savaş taktiğidir, korku, şiddet eğilimi hissettirerek rakibe geri adım attırmak, caydırmak, taleplerini kabul ettirmek için korkutarak, yıldırrarak, tehdit ederek, şantaj yaparak, başına kötü şeyler geleceğini hissettirerek, hissetmesini sağlayarak vb girişilen eylemler terördür. Örneğin şunu yap, yapmazsan kafanı kıracağım demek bile, terördür.)
Kaçırma eylemini kınıyorum. Her ne kadar haber taze ve tam bilgi alamadıysak da haberi verildiği gibi ele alıyorum, zira heleki 1990 sonrası kirli çıkılar ortada iken, artık her tür olaya şüpheyle bakıyorum... Uzaydan bakan birisi olsaydım, gerçekten hiç bir şey bilmeyen ama bu eylemi öğrenen, sorsaydım bu kaçıranlar necidir, denseydiki böyle, böyle, tamam onalrın çerçevesinden bakayım o halde deseydim, cevabım beyinsizler olurdu. Kendi ayağına kurşun sıkan, birilerine sürekli malzeme vermeye çalışan, sanki operasyonları az yaptın, bak ben sana Iraklara, Suriyelere girme hakkı verecek denli kozlar veriyorum, beni kullan diyen(hele birde Clinton yeni gelmişken), sağda solda hamasi nutuklar atın, alın size malzeme, galeyana getirin diyen ne bileyim uzar gider, bir eylem. Bilinçsizce diyeceğim ama belkide bilinçli bir biçimde...
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

13-08-2012, 00:33
|
 |
Üye
|
|
|
|
spartacus´isimli üyeden Alıntı
Direniş denir anlarım, çatışma denir anlarım, başka çarem yoktu denir anlarım... Ama adressiz bombalar, insan öldürmeler, muhatabına mesaj vermek için insanların hayatına kastetmeyi anlamam. Bu taktik bilinir ki terör taktiğidir... (terör kelimesini tartışmaya açmayı düşünmüyorum, ama nasıl kullandığımı açıklamak için kısaca; ciddi anlamda bu bir savaş taktiğidir, korku, şiddet eğilimi hissettirerek rakibe geri adım attırmak, caydırmak, taleplerini kabul ettirmek için korkutarak, yıldırrarak, tehdit ederek, şantaj yaparak, başına kötü şeyler geleceğini hissettirerek, hissetmesini sağlayarak vb girişilen eylemler terördür. Örneğin şunu yap, yapmazsan kafanı kıracağım demek bile, terördür.)
Kaçırma eylemini kınıyorum. Her ne kadar haber taze ve tam bilgi alamadıysak da haberi verildiği gibi ele alıyorum, zira heleki 1990 sonrası kirli çıkılar ortada iken, artık her tür olaya şüpheyle bakıyorum... Uzaydan bakan birisi olsaydım, gerçekten hiç bir şey bilmeyen ama bu eylemi öğrenen, sorsaydım bu kaçıranlar necidir, denseydiki böyle, böyle, tamam onalrın çerçevesinden bakayım o halde deseydim, cevabım beyinsizler olurdu. Kendi ayağına kurşun sıkan, birilerine sürekli malzeme vermeye çalışan, sanki operasyonları az yaptın, bak ben sana Iraklara, Suriyelere girme hakkı verecek denli kozlar veriyorum, beni kullan diyen(hele birde Clinton yeni gelmişken), sağda solda hamasi nutuklar atın, alın size malzeme, galeyana getirin diyen ne bileyim uzar gider, bir eylem. Bilinçsizce diyeceğim ama belkide bilinçli bir biçimde...
|
Hassasiyetin beni memnun etti dostum.
Aklı selimin uçup gittiği bu ülkede Sağduyulu insanların olması mutlu etti beni.
|

13-08-2012, 00:33
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
stunel´isimli üyeden Alıntı
|
Pkklılar son olarak 3 asker kaçırmıştı..Daha önce öğretmenleri veya imamları da kaçırdılar..Sürekli bir kaçırma derdindeler..Bu sefer piyangodan bir vekil çıkmış karşılarına..Vekile tutupta ''sen muhalefet vekilisin,bize hökümettten vekil lazımdı'' demezler herhalde 
Dam buldun da kiremitlisini mi arıyorsun derler ya
|

13-08-2012, 00:36
|
|
Üye
|
|
|
|
Benim cevabım bir nuktedanlıktı aslında. Tabiki önemli olan adam kaçırmak onlar için. Fakat bu iktidarın bunuda pek önemseyeceğini sanmıyorum. Çünkü izledikleri politika çözüm değil daha çok bir kaos ortamı yaratıp kendilerine dayanak yapmak dye düşünüyorum.
|