qlause´isimli üyeden Alıntı
Bak ne diyeceğim, insanlar öldürmekle bitmez öldürmek yanlıştır. bu iş ancak doğru eğitimle, mantıklı ve aklını kullanabilen rasyonel insanlar yetiştirmekle olur. bunun içinde eğitimi gerçekten insanların yararını ve mutluluğunu düşünen insanların eline vermek gerekiyor.
|
Bugün Türkiyede hali hazirda egitim var. Ama seninde benimde gördügün gibi cogu kesimde bu ise yaramiyor. Hatta bazilari cokdan egitimi körüklemeye basladi bile . Baska hangi egitimden bahsedebilirizki ? Bunlar egitimden anlamaz. Bunlar bosuna yasiyor bu dünyada bosuna kaynaklari tüketiyorlar...
Hic bir ise yaramayanin yasamasini uygun bulmuyorum ben. Bu benim herzaman en celiskili düsüncem olmusdur. Her nekadar vicdansiz olsada hizla yükselen dünya nufüsüna karsi alabilecegimiz tek önlem .CAHILLERI YOK ETMEK. Yoksa hepimizi yok ederiz.. Verilebilecek en acimasiz ama bir okadarda en mantikli cevap bu... gercekler herzaman acidir. bunu herkez kabullenmek zorunda.
Bilim insanlari bas bas bagiriyor. gereksiz yere tüketmeyin , gereksiz cocuk yapmayin. ama dinleyen kim ? Adam dölüm israf olmasin , günahdir diye it gibi ürürse olacagi bu...