06-09-2012, 09:22
|
 |
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
25 canımızı kaybettik...
Ayrıntıları sabah ortaya çıktı olayın. 25 genç bir hiç uğruna, yok yere "kaza ile" hayatını kaybediyor. Nasıl bir gündür bu. Moralim alt üst oldu. Yazık bu gençlere artık.
Terör saldırısı veya değil, 20 yaşındaki bir genç zorla silah altına alınıyor ve hayatını kaybediyor ise bunun sorumluları bellidir.
Daha ne diyeyim bilmiyorum. İşte haber:
Askeri cephanelikte patlama: 25 şehit
Afyonkarahisar'daki bir askeri cephanelikte el bombalarının tasnif işlemlerinin yapıldığı sırada patlama meydana geldi: 25 şehit.
ntvmsnbc
Türkiye güne 25 şehit haberiyle uyandı!
Dün gece saat 21.15 sıralarında, Afyonkarahisar'ın Ataköy ilçesindeki 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda patlama ve ardından yangın meydana geldi.
İlk bilgiler, yaralı askerler olduğu ve 20'ye yakın askere de ulaşılamadığı yönündeydi. Tablonun günün ışımasıyla birlikte ortaya çıkacağı belirtilmişti ve öyle de oldu. Acı haber TSK ve Bakan Eroğlu tarafından verildi: 25 şehit; 4 hafif yaralı...
devamı: http://www.ntvmsnbc.com/id/25379685/#storyContinued
|

06-09-2012, 10:50
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Öncelikle ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarını da sabır diliyorum.
Olay eğer, gerçekten tasnif esnasında birisinin hatası ile meydana gelmiş ise diyebilecek birşey tabiki yok ama altında başka şeyler yatıyorsa eğer, bu olay sonrası Türkiye'nin yetkililerinin ayağa kalkması ve gerekeni yapması gerekiyor artık.
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
|

06-09-2012, 13:21
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Yergin´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarını da sabır diliyorum.
|
Allah kelimesini cümle içinde kullanmaktan vazgeçersek eğer,bu tür şehit haberlerini de duymayız..!
|

06-09-2012, 13:29
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Acı, üzücü haber..
Bunun dışında bu tür olaylarda çeşitli fayda temelli siyaset yapmaktansa, sorumluluklar, önlemler, eksikler ve çözüm önerileri üzerine kafa yormak sağlıklı olacağı gibi daha sağlıklı bir hayatında kapılarını açacaktır diye düşünüyorum...
Türkiye'de her yıl ölen işçileri düşünün... Son 10 yılda yaşanan iş kayıplarına bir bakın. Rakamlar sizi şaşırtacak...
İş kazası olduğunu düşünüyorum ve temelde ucuz iş yapmak, hamallık, yeterli önlem almamak, bilinçsizlik, ihmalkarlık yatıyor olmalı. Devletin bilhassa askere, toplumun çocukalrına nasıl bir ortam sağladığını, hangi gözle baktığını askere giden herkes bilir.. Böylesi ortamlarda kazalar az oluyorsa, bu duruma da uyumsuzluğa uyum, sistemsizliğe adaptasyon sağlamak denebilir.
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White ------ Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------ Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
|

06-09-2012, 13:30
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
fthgzl79´isimli üyeden Alıntı
Allah kelimesini cümle içinde kullanmaktan vazgeçersek eğer,bu tür şehit haberlerini de duymayız..!
|
Bana laf yetiştireceğine ölenler için laf sarfet. Öfken, onlarında önüne geçmiş!
Başka bir ülke Allah kelimesini kullanmıyor da, askerlerinin ölüm haberini almıyor mu? İnsanları "tahrik" etmekten vazgeçin artık.
Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
|

06-09-2012, 13:41
|
 |
Moderator
|
|
|
|
Bir Akp klasiği:
Bakan: Arada oluyor böyle şeyler...
Bakan öyle bir benzetme yaptı ki...
|
Tamamen bir kaza neticesi, muhtemelen bir el bombasının yere düşmesi neticesinde bir patlama. Burası bir cephanelik, zaman zaman olabiliyor böyle kazalar. Pakistan'da, Hindistan'da da oldu. Acı bir Hadise, bir kaza neticesinde olan bir husus.
|
Bir susun bari, her seferinde özrü kabahatinden büyük dedirtecek şekilde herhangi biriniz saçmalamak zorunda mı? Sırayla mı gidiyorsunuz, yoksa kim saçmalayacak diye her seferinde kura mı çekiyorsunuz?
|

06-09-2012, 13:46
|
|
Üyeliğini Sonlandırmış
|
|
|
|
Yergin´isimli üyeden Alıntı
Bana laf yetiştireceğine ölenler için laf sarfet. Öfken, onlarında önüne geçmiş!
Başka bir ülke Allah kelimesini kullanmıyor da, askerlerinin ölüm haberini almıyor mu? İnsanları "tahrik" etmekten vazgeçin artık.
|
Ne dememi istiyorsun ölen askerler için?
Anca toprakları bol olsun derim..
Sizin gibi;Allah rahmet eylesin,Allah'ın takdiri,kader/kısmet,Allah taksiratlarını affetsin,mekanları cennet olsun..vb filan dememi mi bekliyorsun?
Allah'ı bir kenara koymadıkça bu ölümler hep sürecektir..İşe Allah'a karıştırdığınız mı orada sorgulama olmaz..Orada kabul devreye girer..Orada kadercilik devreye girer..Bu ülkede terör onyıllardır sürüyorsa,bunun en önemli sebeplerinin başında Allah gelir..!
Bakın bu olayla ilgili neler söyleniyor;
http://video.muhalifgazete.com/514_1...-cok-dusuk.htm
|

06-09-2012, 13:57
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
idontneedagod´isimli üyeden Alıntı
Ayrıntıları sabah ortaya çıktı olayın. 25 genç bir hiç uğruna, yok yere "kaza ile" hayatını kaybediyor. Nasıl bir gündür bu. Moralim alt üst oldu. Yazık bu gençlere artık.
Terör saldırısı veya değil, 20 yaşındaki bir genç zorla silah altına alınıyor ve hayatını kaybediyor ise bunun sorumluları bellidir.
Daha ne diyeyim bilmiyorum. İşte haber:
Askeri cephanelikte patlama: 25 şehit
Afyonkarahisar'daki bir askeri cephanelikte el bombalarının tasnif işlemlerinin yapıldığı sırada patlama meydana geldi: 25 şehit.
ntvmsnbc
Türkiye güne 25 şehit haberiyle uyandı!
Dün gece saat 21.15 sıralarında, Afyonkarahisar'ın Ataköy ilçesindeki 500. İstihkam Ana Depo Komutanlığı Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda patlama ve ardından yangın meydana geldi.
İlk bilgiler, yaralı askerler olduğu ve 20'ye yakın askere de ulaşılamadığı yönündeydi. Tablonun günün ışımasıyla birlikte ortaya çıkacağı belirtilmişti ve öyle de oldu. Acı haber TSK ve Bakan Eroğlu tarafından verildi: 25 şehit; 4 hafif yaralı...
devamı: http://www.ntvmsnbc.com/id/25379685/#storyContinued
|
AYIP YAHU AYIP KALKMIŞ BİRDE ÜZÜLÜYOMUŞ,hadi ordan bunu bile malzeme yapacak kadar cahilsiniz,yergin ustam inancına göre dua etmiş arkadaşın verdiği cevabı baksanıza ayıp yahu ayıp bu kadar insanda ego olmaz,bu kadar insan alcalamaz,
sende kalkmışsın askerlik olmasa demişsin,asker olmasa şu an bu TÜRKİYE'de yaşıyor olamazdın,şu an rahat rahat yaşıyorsan vatan için ALLAHU TEALA için ''ALLAHU EKBER ''sesleriyle kendini merminin önüne siper etmiş insanlara borclusun,hoş sizde anlayış nerde size göre dünya güllük gülistanlık,Türkiye biraz daha gaflete düşse parcalamk isteyen o kadar cok ac köpekler varki etrafımızda
anlaşılan savaş olsa cepheye sırtınıza dönecek kadar özgürsünüz,merak etmeyin sizin popolarınız rahat olması için ben giderim hem vallahi hem billahi en önde gitmeyen namertoğlu namertdir
insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
|

06-09-2012, 14:04
|
 |
Super Moderator
|
|
|
|
kurtulusislamda´isimli üyeden Alıntı
AYIP YAHU AYIP KALKMIŞ BİRDE ÜZÜLÜYOMUŞ,hadi ordan bunu bile malzeme yapacak kadar cahilsiniz,yergin ustam inancına göre dua etmiş arkadaşın verdiği cevabı baksanıza ayıp yahu ayıp bu kadar insanda ego olmaz,bu kadar insan alcalamaz,
sende kalkmışsın askerlik olmasa demişsin,asker olmasa şu an bu TÜRKİYE'de yaşıyor olamazdın,şu an rahat rahat yaşıyorsan vatan için ALLAHU TEALA için ''ALLAHU EKBER ''sesleriyle kendini merminin önüne siper etmiş insanlara borclusun,hoş sizde anlayış nerde size göre dünya güllük gülistanlık,Türkiye biraz daha gaflete düşse parcalamk isteyen o kadar cok ac köpekler varki etrafımızda
anlaşılan savaş olsa cepheye sırtınıza dönecek kadar özgürsünüz,merak etmeyin sizin popolarınız rahat olması için ben giderim hem vallahi hem billahi en önde gitmeyen namertoğlu namertdir
|
Kurtuluş sözlerine dikkat et. Kiminle konuştuğunu bil, kime sataşacağını da iyi bil. Cahil senin gibilere denir. Asabımı bozma benim. Hiçkimseye kötü söz söylemedim söylemem ama zıvanadan çıkardın ben bu mesajınla.
Kim ne söylemiş git söyleyenle konuş.
Ölen askerlerimize üzülmek hiçkimsenin, hiçbir dinin tekelinde değildir. Benim hiçbirşeyi alet ettiğim yok! Adamlar ölmüşler yahu, sok bunu kalın kafana, pisi pisine, yok yere öldüler! Sen daha ne konuşuyorsun!!!???
Bu mesajım için herkesten özür diliyorum (kurtuluş sen hariç) Moderatör arkadaşlar diledikleri zaman forum kirlerine gönderebilir mesajımı.
|

06-09-2012, 14:33
|
|
Denetimdeki Üye
|
|
|
|
sende düzgün ileti yaz yok zorla silah altına aldırılıyor,bu lafına kızdım bir kazadır taziyelerini sunacakken bir polemik yapmaya calışıyorsun ben hiç bir şeye alet etmiyorum diye kendinle çelişiyorsun
insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
|