Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-09-2012, 23:17
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Sinir bozucu bir şey

Evet arkadaşlar liseyi okumamış ve bu sene askere gidicek biriyle sağlık meslek 3. sınıfa giden bir kız evlendi ve bildiğiniz üzere, evli biri liseye devam edemiyor.

Bunu nasıl yorumlarsınız.
Alt 08-09-2012, 01:15
Katibe Bartleby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Katibe Bartleby Katibe Bartleby isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

qlause´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaşlar liseyi okumamış ve bu sene askere gidicek biriyle sağlık meslek 3. sınıfa giden bir kız evlendi ve bildiğiniz üzere, evli biri liseye devam edemiyor.

etmesin zaten.
kadın-erkek evliliklerinde, kadın tarafta olan kişi daha fazla okumuş ya da daha çok maaşlı bir iş sahibi ise ilerde hep sorunluluklar çıkıyor ortaya. ikisi de lise terk daha mutlu olurlar. bence devlet bunu düşünmüş olmalı ve haklı.
Alt 08-09-2012, 03:21
Üye

Katibe Bartleby´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
etmesin zaten.
kadın-erkek evliliklerinde, kadın tarafta olan kişi daha fazla okumuş ya da daha çok maaşlı bir iş sahibi ise ilerde hep sorunluluklar çıkıyor ortaya. ikisi de lise terk daha mutlu olurlar. bence devlet bunu düşünmüş olmalı ve haklı.
Bana göre yanlış bir düşünce, eğer kadın kendi ayakları üstünde duramıyorsa kocasına muhtaç oluyor ve kocası ne kadar şiddet gösterirse göstersin gidicek yeri olmadığından o şiddete göz yummak zorunda kalıyor ve ortada evlilik diye bir şey kalmıyor evlilik işkence ve dayak sarmalına dönüşüyor.

Öte yandan kadında çalışıyorsa kocası kendine çeki düzen vermek zorunda.

+ kadın erkekten para istemiyeceği için para konulu tartışmalar ve dayak atmalar olmaz.

+ çocuklar için çok daha iyi ekonomik şartlar sağlanabilir

+ evin ekonomisi çok daha iyi olur çok daha kısa sürede ev araba gibi şeyler elde edilebilir.

Erken evlenen ve ekonomik durumu iyi olmayan erkek karısını zaten zorla çalıştırıyor ben buna çok rastladım ama temizlikçi olarak ama başka şekilde. üstelik paranın üstünede yatıyor.

Ben para kazanıyor diye en azından dayak yemeyen kadınlar tanıyorum. Kocası 5 para etmez kadın para kazanmasa yiyeceği hakaretn dayağın haddi hesabı yok, hoş yinede hakaret yiyor koca nasıl olduysa dize getirmiş.
Alt 08-09-2012, 14:13
Üye

Bana göre yanlış bir düşünce, eğer kadın kendi ayakları üstünde duramıyorsa kocasına muhtaç oluyor ve kocası ne kadar şiddet gösterirse göstersin gidicek yeri olmadığından o şiddete göz yummak zorunda kalıyor ve ortada evlilik diye bir şey kalmıyor evlilik işkence ve dayak sarmalına dönüşüyor.

Öte yandan kadında çalışıyorsa kocası kendine çeki düzen vermek zorunda.

+ kadın erkekten para istemiyeceği için para konulu tartışmalar ve dayak atmalar olmaz.

+ çocuklar için çok daha iyi ekonomik şartlar sağlanabilir

+ evin ekonomisi çok daha iyi olur çok daha kısa sürede ev araba gibi şeyler elde edilebilir.

Erken evlenen ve ekonomik durumu iyi olmayan erkek karısını zaten zorla çalıştırıyor ben buna çok rastladım ama temizlikçi olarak ama başka şekilde. üstelik paranın üstünede yatıyor.

Ben para kazanıyor diye en azından dayak yemeyen kadınlar tanıyorum. Kocası 5 para etmez kadın para kazanmasa yiyeceği hakaretn dayağın haddi hesabı yok, hoş yinede hakaret yiyor koca nasıl olduysa dize getirmiş.
Dostum, kusura bakma ama çok saçmalamışsın.
Alt 08-09-2012, 14:38
Üye

Ben sadece gözümle gördüklerimi anlattım gerçek yaşam sana saçma geliyorsa bilemem.
Alt 08-09-2012, 18:40
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Tanıdığım evli kişiler var. Bunlar açık öğretimle liseyi de okuyabilmektedir.
İş insanın azmine bağlı olarak oluşuyor. Yeter ki gerçekten istemeyi bilelim...
Alt 08-09-2012, 18:51
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bir üyemiz de bakın neler demiş ;
------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Katibe Bartleby´isimli üyeden Alıntı
etmesin zaten.

-----------------------------------------------------------------

Bu kadar yalan ve yanlış bir söze ilk defa burada rastlamaktayım. Ne kadar da kadın düşmanı var bu toplumda. Aslında ben bu arkadaşın iddia ettiğinin tam aksini gözlemlemekteyim. Kadın eğer daha çok okumuş ve daha da çok para kazanıyorsa, o evlilik tam bir huzur içinde geçer. Yeter ki erkekde aşağılık karmaşası bulunmasın.

Ancak aşağılık karmaşası olan erkeklerde bu durum bir çeşit psikolojik eksikliğin göstergesidir. Bu gibi eksik kişiler kadınların daha üstün durumda olmasını çekemezler. Bu kişilerin evlenmeden önce sağaltılmaları gerekir!

FARKINDALIK / FARKINDALIK / FARKINDALIK...
Alt 08-09-2012, 19:29
Üye

Sesli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
------------------------------------------------------------------
Alıntı:
Katibe Bartleby´isimli üyeden Alıntı
etmesin zaten.

-----------------------------------------------------------------

Bu kadar yalan ve yanlış bir söze ilk defa burada rastlamaktayım. Ne kadar da kadın düşmanı var bu toplumda. Aslında ben bu arkadaşın iddia ettiğinin tam aksini gözlemlemekteyim. Kadın eğer daha çok okumuş ve daha da çok para kazanıyorsa, o evlilik tam bir huzur içinde geçer. Yeter ki erkekde aşağılık karmaşası bulunmasın.

Ancak aşağılık karmaşası olan erkeklerde bu durum bir çeşit psikolojik eksikliğin göstergesidir. Bu gibi eksik kişiler kadınların daha üstün durumda olmasını çekemezler. Bu kişilerin evlenmeden önce sağaltılmaları gerekir!

FARKINDALIK / FARKINDALIK / FARKINDALIK...

Çok doğru benim gözlemlerimde bu şekilde. aşağılık kompleksi gerçekten çok kötü bir şey, babadan kaynaklanıyor olabilir, ama daha çok kişinin kendi gelişimiyle alakalı benim babamda iyi bir baba değildi, ama kendime güvenim tam.
Alt 08-09-2012, 19:50
Üye

Çok doğru benim gözlemlerimde bu şekilde. aşağılık kompleksi gerçekten çok kötü bir şey, babadan kaynaklanıyor olabilir, ama daha çok kişinin kendi gelişimiyle alakalı benim babamda iyi bir baba değildi, ama kendime güvenim tam.

ya sen önce bi kendi laflarına bak taam mı? ilk iletinde daha haberi aktarırken erkek olanın lise terk olduğunu söylemişsin. liseli kızın evli olduğu için okulu bırakmak zorunda olduğu haberinin adamın ne mezunu olduğuyla ne ilgisi varki onu en önce söylüyosun . kız doktor karısı olsa okula devam etmesine izin mi verilcekti. bence sen de aynen devlet gibi düşünüyosun içten içe bu durumdan memnunsun. ama bence de haklısın yani, çümkü bu gibi evliliklerde sorunluluklar oldukça çok.
Alt 08-09-2012, 19:53
Üye

Sesli´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Ancak aşağılık karmaşası [/B]
aşşağılık karmaşası ne yaa, ilk defa duyuyorum. sanırım trollük yapıyosun.

Önerilen Siteler