Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-10-2006, 15:13
agnostic_z agnostic_z isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Yolumuza ışık öğretmenlerimiz...

http://www.sabah.com.tr/dun108.html *Link burda.Bana ilk bakışta komedi gibi gelse de hiçbi yeri görünmeyen ve çoğu müslüman arkadaşımızın bile çok antipatik bulacağı bu karalara bürünmüş belirsiz ayşe ismindeki öğretmen;sizce öğretmenliğin belli başlı vazifesi olan özgür *düşünme,öğrenme ve kendini ifade etmeye ilk temelleri çocuklara verebilme görevini ne ölçüde yerine getirebilir soruyorum?

Düşünüyorum;o halde varım...
Alt 21-10-2006, 19:58
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Standart Re: Yolumuza ışık öğretmenlerimiz...

Bu din deil*-hamaböcei oyunu.
(Cem abi saol-KC ablam sende.cml kaptı artık resimpostalamayı.)

abim bu örtünme dini olabilirmi*?Allah böle bi maskaralık isteyebilirmi..*bunnar sapık inaçlılar-ruh hastaları.öcü bunnaryaw..Bide utanmadan öretmennik yapcekmiş.
Bunnar görüldüü yerde -hamamböcei*-gimi kovalanması ezilmesi gereken yaratıklar.
ATATÜRKüm çok yaşasın.bizi bu pisliklerden korudu.

Örtüncekseniz issan gimi-analarımız gimi başınızı şarpa *ile örtün.Böle öcü olmayın.geceleyin sizi gören çocuklar cıılık atar valla.

cemal.

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 21-10-2006, 20:11
soro soro isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

soro - MSN üzeri Mesaj gönder soro - YAHOO üzeri Mesaj gönder

aferin cemal.bir ogretmedigin; allaha, maskaralik nasil olur ;inancliya inanc nasil oluir;ocuye ocu nasil olunur;ogretmene ogretmenlik nasil olur;hamambocegi nerde nasil ezilir;bir *insana nasil yaratik dersin anlamadim.senin ulvi insani ruhun nerde sahtemiydi onlar.bu kadinin bir sucu tahakkuk etmis mi eziyorsun.bunun anasi cocogo yok mu acaba.bunu ezersen annesi uzulmez mi cocuklari aglamaz mi
herkes senin anan gibi olmaz zorunda mi.gece vakti cocuklarin sokakta isi ne.saghip cik cocuklarina.sokaga salma geceleri.bu olmasa baskasi kapar onlari.
Alt 21-10-2006, 20:16
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

sarogen abim..hayret yani..bu kıyafet çok normel ölemi sence..Bigüzellii *-bidoruluu varmı bunun sence..Bence *-nnormel cemal*dersen sana duyduum saygıdan sana bişey sölemem.ama çok acayibime gider.bunuda saklayamam.Ama ben bu tip kıyafetten tiskinti duyuyom.sen seviyo olabilirsin.Belkim senin ayilende böle giyinen var.ama ben bunu bilerek ve sana karşı sölemedim*-biliyosun.

cml.

'
Alt 21-10-2006, 20:35
Kıdemli Üye

cemalim,
"sarogen abim..hayret yani..bu kıyafet çok normel ölemi sence.."

ben normal anormal bir yorum yapmadim.sadece insan ve anne ve evlad unsurunu gozler onune serdim.hem bence normal olsa sana ne olmasa sana ne.pirofsun diye kendimizi sana gore mi hizalaycaz.kadin kendi tercihini yapmis,niye kadinlara tercih hakki tanimayi cok goruyorsun.onlar aklini illa sizin gib erkeklerden *mi alsin.birak hur olsun ne istiyon bu kadinlardan.

"Bigüzellii *-bidoruluu varmı bunun sence.."

illa senin gibi bir yabanci erkege guzel gorunmek zorunda mi.napcan onun guzel yerlerini gorupte,gostermek zorundami sana.hayatini seni memnun etmek icin m i duzenleyecek.

"Bence *-nnormel cemal*dersen sana duyduum saygıdan sana bişey sölemem.ama çok acayibime gider.bunuda saklayamam."

normal olan kadinin tercihini kullanmasi *ve o kadinin cocuklarina senin annen hamambocegi idi ezdim diyemeyecek olmandir.

"Ama ben bu tip kıyafetten tiskinti duyuyom.sen seviyo olabilirsin.Belkim senin ayilende böle giyinen var.ama ben bunu bilerek ve sana karşı sölemedim*-biliyosun."

bende bole giyinen yok.ben severim demedim.bana demedigini de biliyom.ama bir anaya.baciya biraz tercih hakki vermelisin diye dusundum.sen sevme ama bu senin o kadina hamambocegi yerine koymana ve ya ezmene *izin veremez hak veremez..ben de sevmiyom amam kimseye karisamam.
Alt 21-10-2006, 20:49
Üye Değil

bu bayan hakkındaki yargı kararı tamamen sıyasi bir karar,şimdi bu
hanım ne verecek o çocuklara,nasıl bir eğitim verecek,insanın dışı
karanlıksa içinde aydınlık aramak ahmaklıktır,dışı neyse içide odur
islam tüm dünya için tehlikedir,isteyen istediği kadar inkar etsin
islam ve terör bir bütündür,terör islamın esaslarında vardır.
Alt 21-10-2006, 20:53
Kıdemli Üye

gandi konusmadan once kendini ve menseini *tam olarak tanit da kimin agziyla konustugunu tahmin etmemize gerek kalmasin.
Alt 21-10-2006, 22:27
pante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pante pante isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

İslam karşıtları bu tür giyimlilerden ve bunların medyada yer almasından memnundurlar.
Çünkü İslam özellikle bu tür imajı nedeniyle güçlenememektedir.
Tersine İslamcıların ise bu durumdan rahatsız olmaları gerekirken "İnançtır, tercihtir" gibi görüşlerle destek verirler.
Halbuki bu giyim tarzı İslam inancı değildir. Ama bugünün dininde yerini almıştır. Bu tartışılmaz. Hatta "Kadın ne kadar kapalıysa o kadar daha fazla müslümandır" anlayışı vardır.

Burada hayret edilmesi gereken nokta ise;
Bu nasıl bir yüzsüzlüktür ki ( yüzü görünmediğinden değil) bu haliyle öğretmenliğe kalkışabilmektedir. Tercihin böyle ise, yasaları tercihine uydurmaya zorlamak da ne oluyor?
Hem de İngiltere'de.
Örneğin bir Budist kıyafetiyle devlet kuruluşunda dahi değil, özel sektörde doktorluk, mühendislik, öğretmenlik yapmak isteyin bakalım mümkün mü? Kim takar inancınızı, tercihinizi.
Ama hiç kimse böyle bir girişimde bulunmaz. Bilir ki bu tür giyimler o ortam şartlarına müsait değildir.
Ama bunlar yüzsüz! İnancına, tercihine saygı duyarım ama zorlamayın, germeyin, bu kılıkla yasaları, kuralları delmeye kalkışmayın. Millet işsizlikten bunalırken, ekmek aslanın midesine inmişken bunlar da yüzsüz çalışmaya, hem de öğretmenlik yapmaya kalkışıyorlar.
Tamam, böcek gibi ezilmesinler ama yasalarla hadleri bildirilsin. İslam bu değil..
Alt 21-10-2006, 22:31
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

bu kadının kabahatı yok bir adama 40 gün deli dersen deli olur derler
* * 5_ *6 yaşından beri beynini doldurursan cennet ,cehennem ikileminde .bocalatırsan olacak bu olur.bu hegemonik islam *erkeğinin bir başarısı ve aynasıdır. *çünkü islam erkeğinin cinsel ihtiyaçlarını gidermesi
*için her türlü cevaz verilmiştir. kadının sağa sola zıplamamasının en emin yolu bu ,kadın gibi beynine pranga vurmaktır. ah bu insanlık , ne zamana *kadar *daha bu enerjisini boş işlere ayırmaktan vaz geçecektir
*benim görmeyeceğim kesin .umarım100 senesonra insanlar bu boş işlerle uğraşmazlar
Alt 21-10-2006, 22:59
Üye

sarogen abim,
bak böle yannışlar*-bizim Allah inacımızı mudafada bizi zayıf bırakıyo.ben böle düşünüyom.Bu kıyafette çok berbat.ben kıl oluyom*-çünküm benim inandıım tarafa darbe vurduruyo bu*kara çarşaf olayı.aha işte sizinkileridebıraksan*böle olcekler*lafına çanak tutuyo.
ben hanı kızgınnıkla biraz sert yazmışım.haklısın ordaki uyarmana.bizim issannımıza uymamış.ezmek-öldürmek-gebertmek..bunnar yannış.ama kusura bakma bu kiyafetde öretmennik kıyafeti deil.İngilterede.zate kanunda cevabına vermiş.Git hankı memlekettesen ora kanunu musayitse orda yap.

ben normal anormal bir yorum yapmadim.sadece insan ve anne ve evlad unsurunu gozler onune serdim.hem bence normal olsa sana ne olmasa sana ne.pirofsun diye kendimizi sana gore mi hizalaycaz.kadin kendi tercihini yapmis,niye kadinlara tercih hakki tanimayi cok goruyorsun.onlar aklini illa sizin gib erkeklerden *mi alsin.birak hur olsun ne istiyon bu kadinlardan.

abim biz makaradan pırofuzda*-sana -kendini bize göre hizala*-diyen oldumu*?nerden çıkattın buna.?biz kimiski-hizanızı bana tutun dicez.Asker ocaı deilki burası*bizde çovuş deiliz.

illa senin gibi bir yabanci erkege guzel gorunmek zorunda mi.napcan onun guzel yerlerini gorupte,gostermek zorundami sana.hayatini seni memnun etmek icin m i duzenleyecek.

Allama şükür bize kimsenin güzel görünmesine ittiyacımız yok abim.Bizim yuvamız var-yurdumuz var.hamdolsun.kimsenin karısına kızınada bakmayıs.bize uymaz.

normal olan kadinin tercihini kullanmasi *ve o kadinin cocuklarina senin annen hamambocegi idi ezdim diyemeyecek olmandir.

biz burda yannış yazmışız kısgınnıımızdan.hiç semiyomya bunnarı*-onun için o kızgınnıkla yannış yazmışım.Şükürki benim memleketimde böle *giyinen öretmen yok.çok şükür.

bende bole giyinen yok.ben severim demedim.bana demedigini de biliyom.

buna çok sevindim abim.ne yalan söleyim*-ilk cevabından sona -bende böle bi korku olduydun.Böle olmadıına sevindim abim.

PAntedar abim-eline salık çok güzel yazmışın.bende senin gimi düşünüyom bu konuda.
Bu nasıl bir yüzsüzlüktür ki ( yüzü görünmediğinden değil) bu haliyle öğretmenliğe kalkışabilmektedir. Tercihin böyle ise, yasaları tercihine uydurmaya zorlamak da ne oluyor?
Hem de İngiltere'de.

cml.

'

Önerilen Siteler