Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 15-09-2012, 00:40
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Moderatör Eleştirilerine Toplu Bakış

Tartışmalarda hepimizin düştüğü yanlış, tartışılan fikri veya konuyu bırakıp, kişisel saldırıya kalkışmamızdır.

Bence, bunu başlatana uyarıda bulunulmalı. İnsan doğal olarak kendisini göremez.
Ayna tutmak gerektiğini sanmaktayım. bunu yapacak olanların başında da idareceiler gelmekte. Ancak bazen idarecilerin de kendilerinden geçerek normal üyelerden farkı kalmadığı oluyor. Ve sonuçta o başlık kilitlenerek, sorun sanki çözüme ulaşmış havası veriliyor.

Hepimiz egolarımızın yıpranmamasını istiyoruz. Çünkü egolarımız her nekadar gerçek değilse de, bizim en yakın koruyucularımızdır.

Bu nedenle, idarecilerimizin bu kabil tartışmalarda, normal üyelerden daha dikkatli olması gerektiğini düşünmekteyim.

İdareci idare edecek, tartışmaları daha da alevlendirecek değil. Ancak böyle olmuyor.

Yanılıyor muyum? Yanılıyorsam affola.

Konu ALKA tarafından (22-09-2012 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
Alt 17-09-2012, 23:07
demirefe demirefe isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Politika bölümünü kaldırmak kaldırmamak bir yana da bu forumun belli bir siyasi görüşe kilitli olması, farklı görüş savunanların hemen baskılanması ve susturulması, iletilerinin silinmesi çok çok utanç verici bir ayıp!

Nasıl dinlerden özgür olduğunu iddia eden insanların olduğu bir forumda böyle özgürlük düşmanı tavırlara girilebiliyor, bunun açıklamasını yapabilecek hiç kimse olamaz!
Alt 17-09-2012, 23:20
Yasaklandı

Standart Demirefe'nin Moderatör Eleştirisi Başlığı

Maalesef moderatörler taraf tutuyor ve üstelik karşı tarafı sansürleyip engelliyor. Özgür bir tartışma ortamı sağlamak yerine kendi polarize görüşlerini dayatıp diğer görüşleri mod yetkileri ile yok etme yolunu seçiyorlar.

Dinlerden özgür ama fikir ve ifade hürriyetinden özürlü moderatörlere ses çıkarılmamaya devam edilirse bu forum yoz ve kısır, tek kutuplu polarize ve at gözlüklü kalır.
Alt 17-09-2012, 23:38
istatistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
istatistik istatistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

demirefe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Politika bölümünü kaldırmak kaldırmamak bir yana da bu forumun belli bir siyasi görüşe kilitli olması, farklı görüş savunanların hemen baskılanması ve susturulması, iletilerinin silinmesi çok çok utanç verici bir ayıp!

Nasıl dinlerden özgür olduğunu iddia eden insanların olduğu bir forumda böyle özgürlük düşmanı tavırlara girilebiliyor, bunun açıklamasını yapabilecek hiç kimse olamaz!

Konu içeriğine uygun yazıp, karşınızdakine ya da diğer görüşten kimselere (gıyabında) hakaret etmediğiniz sürece mesajlarınız silinmez. Mesajlar başka bir başlığa taşınıyorsa bu yazarın yapmış olduğu bir hatadan dolayıdır.

Merak ettim. Forum kirlerini (silinen mesajlar) geçtiğimiz 2 aylık süre için taradım ve gördüğüm; ilgisiz iletiler, konu dışına çıkan mesajlar, hakaret içeren mesajlar vb.

Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)

SERBEST KALEM
Alt 17-09-2012, 23:47
frodo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
frodo frodo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Demirefe konu ile bağlantılı kaldığın sürece hiç bir mod sansür veya başka bir baskı aracı kullanmaz, kullanamaz.

Bu saplantından vazgeçip kendi hatalarına da bakmanda fayda var.

İnsani olan her şey kabûlüm.
Alt 17-09-2012, 23:52
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Demirefe, bilgin var iletilerin değerli, ancak bazen çok saldırgan oluyorsun, tamam karşı taraf başlatıyor ve bazıları sürekli hakaret halinde, adamların işi gücü yok nasıl hakaret ederim peşindeler, sende tuzaklarına düşüyorsun, biraz kendine hakim ol boş ver onlar istediği kadar dalga geçsin....
Alt 17-09-2012, 23:56
Yasaklandı

Maalesef söyledikleriniz doğru değil. Hatanın bende olması daha iyi olurdu, tek bir hatalı kişi olmasındansa, forumun hatalı olması daha kötü.

Ama maalesef forumda fikir özgürlüğü yok. Keyfe keder politize tek kutuplu bir forum ortamı var, farklı fikirler hemen baskılanıp iletileri siliniyor.

Bu tek kutuplu ortam da bir fikir bile değil, bir kaç moderatörün kişisel saplantılı egoları. Sırf ego tatmini için fikir özgürlüğü yok ediliyor.
Alt 18-09-2012, 00:01
Yasaklandı

istatistik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mesajlar başka bir başlığa taşınıyorsa bu yazarın yapmış olduğu bir hatadan dolayıdır.
Maalesef ben hata yapmadım. Tamamen kendi görüşümü savundum, her fikir özgürlükçüsünün yaptığı gibi. Konu dışına çıkmadığımı apaçık örnekleriyle kanıtlamama rağmen hiç dikkate alınmadı, çünkü forumda fikir özgürlüğü yok. Fikir özgürlüğü Neva ve bir kaç modertörün keyfine terkedilmiş durumda. Özellikle Neva'ya yanlışsın demek yasak! Egosu patlayıveriyor. Neva'ya yanlışsın deiğin, fikrine katılmadığın zaman iletilerin önce taşınır, sonra yok edilir ve banı yersin.

Bu forumda böyle bir fikir özgürlüğü düşmanlığı yerleşmiş durumda ne yazık ki. Bundan utanç duyuyorum ama gerçek bu şekilde.
Alt 18-09-2012, 00:06
istatistik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
istatistik istatistik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Anlama özürlü iseniz kliniğe başvurun. Beyin kireçlenmesi filan vardır belki. Ben
Tüm fıkıhçılar bu görüşte diyorum, anlama özürlü olmayasın?
Ya bu ateistleri al karsina sabaha kadar gul hepsi zavalli ya bunlarin bende bir halt bilirler falan diye okuyorum bunlarin tamami idiot be
sen anlayamazsın arkadaşım boşver..
boşuna 3 grm beyinleri var demiyorum.. bi bildiğim
son zamanlarda silinen mesajların genel gidişhatı bu(Birden fazla üyeye ait bunlar).

Bir de konu dışına çıkan mesajlar var. Buraya alıntılayıp da görüntü kirliliği yapmak istemedim.

Dinler çoğunluğun korkusu ve azınlığın kurnazlığı üzerine kuruludur. (Stendhal)

SERBEST KALEM
Alt 18-09-2012, 00:09
Yasaklandı

qlause´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bazen çok saldırgan oluyorsun
Yanılıyor, genel havaya kapılıp peşin yargılı yazıyorsun. Örnekle kime saldırdım desem örnek veremezsin. Ben kimseye saldırmam, Yanlışsın derim ve doğrusunu söylerim. Yanlışsın demek saldırı olamaz.

Bir tek örnek göster, karşımdakinin fikrini yanlışlamak yerine saldırdığımı, üyeliğime kendim son veririm. Bu konuda çok iddialıyım. Yanlışsın dediğim kişi bana saldırmıştır. Bana saldırmasın diye yanlış fikrine yalakalık yapıp doğru demek bana yakışmaz.

İddiam kesin, kanıtla, üyeliğime kendim son vermezsem en onursuz kişi ben olayım.

Önerilen Siteler