Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 31-10-2012, 17:51
kader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kader kader isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Recepsiyonun çağrıştırdıkları

Cumhur başkanımız son derece kararlı bir duruş gösteriyor
Bana Zagoru çağrıştırdı...

Size?
Alt 31-10-2012, 18:08
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Bu resimde benim dikkatimi en çok çeken Cumhurbaşkanının kelebekli kıravatı, takım elbisesi ve fönle çekilmiş yeni saç modeli oldu.

Kendisi son derece modern ve Avrupai bir giyiniş tarzına ve görünüşe sahipken onun eşi Hayrünnisa Gül ise daha ziyade İslami bir giyinişe ve görünüşe sahip...

Türk olmasam Türkiye'de kadınların İslami şekilde giyinmeye mecbur olduğunu ve erkeklere bunun serbest olduğunu düşüneceğim.
Alt 31-10-2012, 18:26
Kurmay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kurmay Kurmay isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

bu resepsiyonda beni çok üzen komuta kademesi eşleriyle beraber katılması oldu. bu tamamen bağlılık göstergesidir. bir bekir kalyoncu eşiyle katılmamış onunda sebebi bilmiyorum tepkiyse taktir ettim. her ne kadar gerektiği kadar tepkisini koyamamışsa da ilker başbuğ tamamen bağımlı değildi bazı zamanlarda tepkisini koyuyordu alternatif resepsiyon yapmıştı.

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz. En doğru en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 31-10-2012, 20:26
Üye

Başbuğ asil bir vatanseverdi güçler dengesini uygun bulmamıştır.
Başbuğ Cumhuriyet yıkıcıları önünde diz çökmeyecek kadar Atatürkçüdür.
Bu arada Çikolarda çıkacaktır.
Alt 31-10-2012, 21:22
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Cumhurbaskani ne kadar kararli gorunuyorsa, karsi tarafin esinin kararligi da o kadar bariz, kadincagiz dik durmus, Hayrunnisa Gul hafiften egilmek zorunda kalmis.
Alt 31-10-2012, 23:11
Üye

Buda farklı bir Recepsiyon

Cumhuriyetin 89’uncu yıldönümü nedeniyle Muş’ta Vali Ali Çınar ve eşi tarafından verilen resepsiyonun kara çarşaflı bir konuğu da vardı.
Alt 01-11-2012, 00:44
VraeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VraeL VraeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Cumhurbaskani ne kadar kararli gorunuyorsa, karsi tarafin esinin kararligi da o kadar bariz, kadincagiz dik durmus, Hayrunnisa Gul hafiften egilmek zorunda kalmis.
ama hayrünnisa türban farkıyla uzun kalmış, bence tam tersi hayrünnisa uzun olduğu için aşağı eğilmiş azizim, yoksa haşaaa hiç bir müslüman kadın başı açık bir kadın önünde eğilmez, caiz değildir = P

kader´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Buda farklı bir Recepsiyon

Cumhuriyetin 89'uncu yıldönümü nedeniyle Muş'ta Vali Ali Çınar ve eşi tarafından verilen resepsiyonun kara çarşaflı bir konuğu da vardı.
kravat güzelmiş, ebay'da varmıdır ki
Alt 01-11-2012, 03:04
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Hepimiz bakarız da, görenimiz çok azdır.

ALKA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu resimde benim dikkatimi en çok çeken Cumhurbaşkanının kelebekli kıravatı, takım elbisesi ve fönle çekilmiş yeni saç modeli oldu.

Kendisi son derece modern ve Avrupai bir giyiniş tarzına ve görünüşe sahipken onun eşi Hayrünnisa Gül ise daha ziyade İslami bir giyinişe ve görünüşe sahip...

Türk olmasam Türkiye'de kadınların İslami şekilde giyinmeye mecbur olduğunu ve erkeklere bunun serbest olduğunu düşüneceğim.
Sayın ALKA,

Çok güzel bir şekilde, gerçeği görebilen ender bir kişisiniz. Bu gerçeği ne yazık ki bizim haber ortamları henüz görmüş değiller.

Görmemelerinin nedeni de İslamdır. Çünkü İslamda erkek her şeyi yapabilir. Yani AMCA KIZI, DAYI KIZI, HALA KIZI, TEYZE KIZI ile evlenebilir. Bu sadece Muhammed peygambere ALLAH'ın özel olarak tanıdığı bir yetki!

Ama iş kadına gelince, çok değişir. Kadın zaten erkeğin tarlası kadar bir değere sahiptir. İstediğin gibi tarlana girersin! Bu nedenle İslamiyetin esas yükü de kadına yüklenmiştir. Ama erkeğe sıra gelince, o istediği gibi giyinecek, istediği şekilde evlenecek, istediği gibi bir yaşam sürecektir.

Bu denli İslamcı olan bir ailede de, erkeğin de İRAN misalindeki veya ARAPLARINKİ gibi sarıklı ve sakallı olması gravat filan bağlamaması gerekirdi. Bu gerçeği görmenizden dolayı sizi tebrik ederim.
Alt 01-11-2012, 03:27
Üye

Abdullah ve Hayrunnisa gül evliliği ise irdelenmeyi hak eden bir evliliktir. bahsi geçen adam, 29 yaşında, doktoralı, üniversitede hocalık yapan bir adamdır evlilik tarihi itibarıyla. bir seneden fazla da nişanlı kalmışlar. nişan yapıldığında kız (pardon çocuk) daha 14 yaşını bile doldurmamış. 13 küsür yaşında. şöyle düşünün bir. 14 yaşındaki kızınız geliyor ve "baba/anne ben bir adamı gördüm, ondan hoşlandım ve onunla evleneceğim" diyor. düşüncesi bile abuk. evet çocuktur efendim. birleşmiş milletler sözleşmelerine göre, ve iç hukuka göre 18 yaşına kadar herkes çocuktur. yasaların izin vermesi, toplumun izin vermesi abdullah gül'ü mazur gösteremez. kendisi yetişkin biri ve ülke ortalamasının çok üstünde eğitim almış biri. böyle bir evliliği makul bulan bir hayat anlayışına sahip işte. eleştirilen de budur.
http://www.uludagsozluk.com/k/abdull...-gul-evliligi/

Hayrünisa asla suçlanmamalıdır.
Cehalet suçludur.
Bir türkiye yurttaşı olarak eziliyorum.
Söyleyecek söz bulamıyorum.
Alt 01-11-2012, 03:33
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

kader´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abdullah ve Hayrunnisa gül evliliği ise irdelenmeyi hak eden bir evliliktir. bahsi geçen adam, 29 yaşında, doktoralı, üniversitede hocalık yapan bir adamdır evlilik tarihi itibarıyla. bir seneden fazla da nişanlı kalmışlar. nişan yapıldığında kız (pardon çocuk) daha 14 yaşını bile doldurmamış. 13 küsür yaşında. şöyle düşünün bir. 14 yaşındaki kızınız geliyor ve "baba/anne ben bir adamı gördüm, ondan hoşlandım ve onunla evleneceğim" diyor. düşüncesi bile abuk. evet çocuktur efendim. birleşmiş milletler sözleşmelerine göre, ve iç hukuka göre 18 yaşına kadar herkes çocuktur. yasaların izin vermesi, toplumun izin vermesi abdullah gül'ü mazur gösteremez. kendisi yetişkin biri ve ülke ortalamasının çok üstünde eğitim almış biri. böyle bir evliliği makul bulan bir hayat anlayışına sahip işte. eleştirilen de budur.
http://www.uludagsozluk.com/k/abdull...-gul-evliligi/

Hayrünisa asla suçlanmamalıdır.
Cehalet suçludur.
Bir türkiye yurttaşı olarak eziliyorum.
Söyleyecek söz bulamıyorum.
İşin ironisi bugün AKP hükümeti 13 yaşında yapılan evlilikleri cezalandırıyor. Abdullah Gül bugün evlenseydi hapisi boylamıştı..

Ş.Urfa'da 13 yaşındaki kızını evlendirmek isteyen baba ve kızla evlenmek isteyen kişi tutuklandı.

ŞANLIURFA'nın Halfeti İlçesi'nde, çocuk yaşta evlendirilmek istenen 13 yaşındaki G.U. adlı kızın yardımına güvenlik güçleri yetişti. Küçük kız koruma altına alınırken, anne ve babası ile 13 yaşındaki kızla evlenmek isteyen 28 yaşındaki akrabası, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

http://gundem.milliyet.com.tr/13-yas...86/default.htm

Önerilen Siteler