Ne zaman başladı bende
Bende öyle dindar hal yoktu ilk baştan ancak ünvden itibaren ;din bu, kuleytın ile sorular sordum hep .
Netleşememiştim hala oruç namaz olayına ömrüm boyunca hiç girmedim . Ailem muhafazakar bazan atıp tutuyordum onlar hoş görüyordu kimse bişii demedi .İşe başladım, memuriyette zamanım çoğaldı kuranı okudum, karşılaştırmalı kuraan mealleri surelere baktım.
Şaibeli surelerden başladım hatta ilkbaşta sadece şaibeli ayetler sadece sanırken,
Okudukça sadece şaibeli ayetler değil komplesi şaibeliymiş. ve bu kutsal kitaplardaki tanrı üretilmiş tanrı ,sunii tanrı, zerre kadar içimde inanç yok.
anlıyacagınız yaşım şimdi 35 çok oldu bende biteli din kavramı darısı diğer arkadaslara.
Şunuda eklemek istiyorum insanların umduğmuzdan büyük çogunlugu bizim bildiklerimizi biliyor ama kavram olarak ateist kelimesi ağır kavram oldugundan kimse itiraf edemiyor.
çünkü bu durumu keşf etmek için çok yüksek zekaya gerek yok .bir insan bile okursa birkaçkez ,fark eder çarpıklıgı.
ayrıca sömürü için kullananlarıda fark ediyorsun adın gibi inançsız bildigin insan nasıl taklalar atıyor nasıl gözyaşları döküyor, çıkarı için neler uyduruyor, nasıl fetvalar getiriyor, kendi uçkuru için nasıl düzenlemeler getiriyor. amannnnnnn hangi birini diyeyim saygılar....
|