Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum?

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-12-2012, 01:44
ygunes34 ygunes34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Ne zaman başladı bende

Bende öyle dindar hal yoktu ilk baştan ancak ünvden itibaren ;din bu, kuleytın ile sorular sordum hep .
Netleşememiştim hala oruç namaz olayına ömrüm boyunca hiç girmedim . Ailem muhafazakar bazan atıp tutuyordum onlar hoş görüyordu kimse bişii demedi .İşe başladım, memuriyette zamanım çoğaldı kuranı okudum, karşılaştırmalı kuraan mealleri surelere baktım.
Şaibeli surelerden başladım hatta ilkbaşta sadece şaibeli ayetler sadece sanırken,
Okudukça sadece şaibeli ayetler değil komplesi şaibeliymiş. ve bu kutsal kitaplardaki tanrı üretilmiş tanrı ,sunii tanrı, zerre kadar içimde inanç yok.
anlıyacagınız yaşım şimdi 35 çok oldu bende biteli din kavramı darısı diğer arkadaslara.
Şunuda eklemek istiyorum insanların umduğmuzdan büyük çogunlugu bizim bildiklerimizi biliyor ama kavram olarak ateist kelimesi ağır kavram oldugundan kimse itiraf edemiyor.
çünkü bu durumu keşf etmek için çok yüksek zekaya gerek yok .bir insan bile okursa birkaçkez ,fark eder çarpıklıgı.
ayrıca sömürü için kullananlarıda fark ediyorsun adın gibi inançsız bildigin insan nasıl taklalar atıyor nasıl gözyaşları döküyor, çıkarı için neler uyduruyor, nasıl fetvalar getiriyor, kendi uçkuru için nasıl düzenlemeler getiriyor. amannnnnnn hangi birini diyeyim saygılar....
Alt 22-12-2012, 03:30
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Hoş geldiniz ygüneş34, umarım güzel vakitler geçirirsiniz forumda

Aslında din olayına o kadar çok bulaşmamış olmanız iyi sayılır. İnsan Kuran okumaya ayırdığı zamanı başka ve kendisi için daha yararlı şeyler için kullanabilir.. Ben de zamanımı kilise ve İncil ile çok geçirdim, başka şeyler yapabilirdim oysaki..
Alt 22-12-2012, 03:31
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Hos geldiniz.

Önerilen Siteler