Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
İslam Dinine Göre Allah Nerededir?
Evet, Kurana veya Hadislere veya Peygambere veya İslam Felsefesine göre Allah nerdedir?
Bu soruyu sadece Müslüman kardeşlere soruyorum. Bilen varsa söylesin...
Not: Burada Allah varmı yokmu tartışmayalım sadece var olduğu varsayımına göre nerede olduğunu ortaya çıkaralım. Teşekkürler.
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Bulunduğu yer: Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
Re: İslam Dinine Göre Allah Nerededir?
Allahın nerede olduğunu bilen yokmu?
Yoksa yoksa yoksa, aman allahım *Allah yokmu.
Allah var diyorsanız onun nerede olduğunuda biliyorsunuzdur. Allahın nerde olduğunu bilmiyorsanız nasıl ona inanıyorsunuz.?
Bedenimin her zerresi Anadoludur. Ben anadolunun her karış topragindan, suyundan, güneşinden ve havasından doğdum, ben anadoluyum...
sevgili walla tanrı kendisinin nerede olduğunu gizlemiş ayetlerinde bildirmemiş yalnızca bu konuda bir hadis var küçük bir cocuk peygambere tanrının nerede olduğunu soruyor peygamberde işaret parmağını kaldırarak göğü işaret ediyor cocuk işte saflığıyla bu soruyla peygamberi zora sokmuş islamcılar yokarda diyorlar ama mekan belirtmiyorlar
Valla dostum nerde olmasından daha ziyade beni yaptıkları daha çok ilgilendiriyor. Tabiki bide yapacakları gerçi yaptıkları yapacaklarının teminatıdır ama umut dünyası bu dünya ben yinede kendi adıma umutluyum
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine
Aşkın olana aşkın olmayan bir mekanda yer gösteremezsiniz.Yani sınırsız olan Allah'ın sınırları olan kainatta bir yeri olmaktan münezzehtir.Bu zahir anlamdır.Batınen ise Allah,Mü'minlerin gönlündedir.Bize şah damarımızdan daha yakındır.
Sayın walla,
Hemen şöyle bir soruda akla gelebilir. Siz bana Allah'ın olmadığı yeri gösterin??? *(Olmadığını varsayarak -varmı/yokmu tartışmasına girmeden-)