Bence, kişinin küçük bulması önemli değil. Partnerlerinin düşüncesi önemli.
Bu konuda komplekse gerek yok. Gerçekten küçük bile olsa, sevdiğini yine mutlu edebilir.(Tıbben bir sorun kabul edilen mikro penisler hariç)
Benim penisim normal sınırlarda ama ilişkiye girdiğim bayanların çou ilişkide acı çektiklerini söylüyorlardı. (Bir de çok büyük olsaydı ne olurdu kimbilir

)
İlk ilişkimi 19 yaşında, İngiltere de (üniversite öğrencisi iken) yaşamıştım.Türkiye de kaldığım yerden devam ettim.Kaç kızla çıktığımı bilmiyorum ama beraber olduğum kız sayısı bu 15-16 yıllık sürede sanırım 100 ü geçmiştir (Abartı yok)..
Bu kızların çoğu ile cinsel sohbette yapardım ve bir tanesinin bile büyük penis merakı olduğunu görmedim(Her milletten bayanla beraber oldum.Hintlisi,pakistanlısı, almanı,ingilizi vs..)
Bir tanesi bile penis boyuna önemlidir demedi(Sadece aşırı küçük ya da çok büyük olmasın yeter dediler)-Ki bu ikisi de sanırım binde bir erkekte olur..Erkeklerin çoğunluğu üç aşağı beş yukarı tıbben normal sınırlar civarındadır.
Yani penis boyunu kafaya takan, nedense kızlar değil de erkekler

. Halbuki bunu kızlar dert ederse o zaman erkekler dert etmeli.
Ve kompleksli erkekler, kızların nabzını ölçmek için bir çok forumda gizli yoklamalar yaparlar (Kızlar zenci bir sevgiliniz olsun ister misiniz, gibi konu başlıkları ile nabız yoklarlar)
Böylelikle, evet diyen herkes büyük penis meraklısıymış gibi önkabulle başlarlar.
Neyse ameliyat haricinde büyütmenin gerçekleşebileceğini sanmıyorum.
Ve tıbbın mikro penis dediği aşırı küçük penis problemi yoksa, fanteziye kaçmak için büyütmeye gerek yok.