YENİ üye oldum.ve sizinle tanışmaya geldim. ankaralıyım.ayrıca bilimve teknoloji *yakın ilgilendiğim konulardır. daha önce bir başka dine karşı sitede *yazılarım vardı.orası çok küfürbaz bir site olduğu için ayrıldım.neyse ben müslümanım.ve müslümanlar çok misafir perfer,dürüst ilkeli ve yardım severdir.kimseyi kırmaz ve incitmez.ateist arkadaşlarında *şimdiden *saygılı olmasını temenni ediyorum.
Değerli arkadaşım;
dinlerden özgürlük sitesine hoş geldiniz.
Forum kurallarını okumanızı rica edeceğim.
Yeni üyelerimizin başlık açması ile ilgili bası kıstaslarımız var.
Bu başlığınızı cafe bölümüne taşıyacağım.
Sitemizde görüşlerinizle ilgili saldırgan bir tutum almadığınız zaman
asla rahatsız olmayacağınızı garanti edebilirm.
Hoşgeldin..
biliyorum.islam tarihi saygınlığınızın ve kibarlığınızın insancıllığınızın ispatları! ile doludur.
.................................................. .................................................. ...........................
aç güzelim saçını
güneş parıldatsın
biliyorum seni saran o çemberi
biliyorum özgürlük emek ister
Hilal baci basimizin ustunde yerin var.Muslumanda olsan Ilk once INSANSIN oyuzden basimizin ustunde yerin var.Bu siteye gelme niyetiniz belli.Bosuna ugrasmayin.
Temennim bu sitedeki yazilari (ozellikle)makaleleri GERCEKTEN okumaniz ve dusunmeniz dogrultusundadir.Umarim bir seyler gorursunuz.Temennim bu yonde,ama sanmiyorum.
Gunu gelir,
sanma hesap sorulmaz!
Dayanir kapina,
PIR SULTAN OLMEZ!
bacı değilim beyim .seninde başımızın üstünde yerin var.evet anlıyorum sizi şimdiden siz islamın gzelliğinden gerçeklerinden kaçmaya *çalışıyorsunuz.oyüzden korkuyorsunuz. arafosil varmı hiç misal *bir soru sana
Sitemizi okursanız, örneğin anasayfaya koymuş olduğumuz makaleleri, bu sorularınızın cevabını alacaksınız.
Ayrıca islam'ın güzelliğinden *bahsetmişsiniz. Güzellik göreceli bir kavramdır. Biz gerçeği aramaktayız. Sloganlardan uzak, seviyeli bir fikir paylaşımı yapabliriz umarım.