Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Cevapla
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #1  
Alt 11-03-2013, 02:35
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 05 Aug 2009
Mesajlar: 314
Standart Islami seytan'mi getirdi???

Bu hikayeyi bugun araba kullanirken aklimda canlandirdim,biraz komik biraz dusundurucu ve olaylara bir ateistin gozunden cok bir dindar gozuylen baktim ,onlarin hikayelerine anti bir hikaye olmasi acisindan faydali oldugunu dusunuyorum neyse hikayeye gecelim:

O ani gozumde canlandirdim yer ars allah seytan ve adem(ademin olaylardan haberi yok) Allah cc sinirli bir sekilde iblise bakarken iblis geri geri kapiya dogru ilerliyor ve ademe isaret ederek sana bunu odetecegim kimin daha guclu oldugunu sana ispatlayacagim dedikten sonra ekliyor ey yaratici beni huzurundan kovuyorsun oysaki yaratilanlarin en ustunu ve en sereflisi bendim fakat sen bu topraktan yaratilmis aciz varligi benden ustun tuttun kiyamete kadar sana kimin ustun oldugunu mutlaka ispatlayacagim.

Aradan bi kac bin sene gecer ademogullarinin dunyadaki egemenligi artik tartismasizdir allah ademogullarina cesitli bitkiler hayvanlar tahsis etmistir ve adem tarlasini atla ,peynirini sut icin yaratilmis inekten aldigi sutle yapmaktadir her sey allah cc nin istedigi gibi gitmektedir ve zamanla kalabaliklasmislardirda.

Allah cc dusunur her sey mukemmel gidiyo arada iblis insanogluna kotulukler yaptiriyor ona karsi ustunluk kurmaya calisiyor en iyisi bu insanogluna bir elci gondereyim ve iblisten nasil korunmasi gerektigini ve ondan zarar gormemek icin ne yapmasi gerektigini anlatan elciler ve kitaplar gondereyim.

Yavas yavas uyaricilar yollamaya baslar allah cc 1 2 3 4 derken bakarki her yolladigi uyarici oldukten sonra ogretileri kaybolup gidiyor ve hakimiyet yine seytana geciyor,allah cc dusunur ve karar verir bu sefer kitapla yolluyorum ogretici oldukten sonra kitaba bakarak ne yapmalari gerektigini bilirler ve zeburu yollar.Zeburu yollamasindaki amac bir kapi acmaktir aslinda bir peygamber bir kitap bazi ogretiler ve belli bir sistemi yerlestirme calismasinin bir baslangicidir.

Zebur bayagi tutulur ve ogretileri uygulanmaya baslar fakat seytan surekli insanlarin icine suphe dusurup bu kitabin uydurma oldugunu davutun bir sarlatan oldugunu vesvese eder,sonuc olarak zebur sayesinde allah ogretilerinin baslangicini insanlara ulastirmayi basarmistir fakat istedigi guclu etki meydana gelmemistir.

Pesinden ikinci baski olarak musa ile tevrati yollar yerlestirdigi sistemin devamini bu kitapla tesis edecektir ama iblis bos durmaz halka vesvese verir ve der ki ey insanlar bu musa suphesiz bir sarlatandir allah cc bize zeburu yolladi allah cc kitabini eksik yapacak kadar aptalmidirda bize zeburdaki eksikliklerini tamamlamak icin yeni bir kitap yollasin bu adam resmen bir sarlatandir.

Insanlarin seytanin bu tuzaklarina dusecegini cok iyi bilen allah cc hazirliklidir ve musayi ozel guclerle donatmistir,pazar yerinde musa ogretilerini anlatirken seytan o kalabalikta musayi rezil ederek ogretisini bosa cikarmak gayretiyle kalabalik icinde soz alir ve soyle der eyy musa sen bizlere allah tarafindan bir kitapla elci olarak geldigini soyluyorsun oysaki bu halkin bir kitabi var apacik sen seytansin ve gayen insanlari allah cc nin ogretisinden saptirmak ve halka donerek seslenir bu adam bir sarlatandir ve seytanin usagidir.Halk mirildanmaya baslamistir ve musanin bir sahtekar oldugu konusunda supheye dusmustur ve o anda musa halka seslenir eyy halk benim allahin elcisi oldugumdan suphenizmi var?Halk hep birlikte evet diye bagirir ve musa sorar benim elci olduguma inanmaniz icin ne yapmam gerekir o esnada kayserili bir pastirma tuccari aradan siyrilir ve musaya seslenir mucize goster bize musa mucizeee!!!

Musa elindeki asayi yere atar ve asa o anda yilana donusur ve halka donerek soyle der alin size mucize bu daha baslangic.Daha sonra denizi filan yarar.Neyse konuya donelim musa ile ikinci dalga ogreti basariyla yerlestirilmistir ve sira son ve tum ogretilerin tamamliyicisi kitaba gelmistir allah cc isayi zaten musanin yaninda cirak olarak hazirlamistir ve is kitap yollamaya kalmistir.Isanin olgunluga ulastigini goren allahcc kitabi isaya teslim ederek olayi bitirmistir.

Tabi seytan bos durmaz yine gazlar halki allah zeburu yolladi onu tamamlamak icin tevrati yolladi isa apacik bir sarlatandir!fakat seytan icin cok gectir seytan artik savasi kaybetmistir incil son darbedir.

Oyle eder boyle eder isaya karsi halki ayaklandirir ve bildiginiz gibi isayi carmiha gererler.Ama is isten gecmistir incil artik piyasadadir ve insanlik akin akin mutluluga refaha dogru ilerlemektedir incil ile surec artik roket olmustur.

Seytan aldigi maglubiyetlerin sokunu uzerinden atlatir ve yeniden dusunmeye koyulur ve kendi kendine alllah insanlara en iyi kitaplari yolladi ne kadar her gelen kitapta halki kandirmaya calissamda inanmalarini engellemeye calissamda insanoglu hep inandi ve beni maglup etti ne yapip ne edip bunun onune gecmeliyim derken bi anda ziplar ve bagirir buldum!!!!

Yeni bir plani vardir seytanin ama bu plan icin yeryuzundeki en sahtekar en yalanci ,en pis en tembel ve en kalles irki bulmasi gerekmektedir ve bu irktan tam cakal mi cakal uc kagitcimi uc kagitci birini one cikarip onu peygamber olarak insanlara pazarlamasi gerekmektedir.Uzun suren arastirmalari sonucu dunyadaki aradigi ozel irki arap yarim adasinda bulmustur ve is peygamberi bulmaya kalmistir.

Kucuk bir arastirmadan sonra muhammedi bulan seytan caldigi paralari hirada magaraya duzenli olarak goturen muhammedi magarada sikistirir ve girtlagina sarilarak bagirir okuuu!!!

Kimsin sen der muhammed seytan cevablar ben cebrailim allah cc beni sana elci olarak yolladi ve emirlerimi insanlara ileticeksin ,cok korkan muhammet peki der ve gorevine baslar ve 23 yil boyunca seytan durumlara gore cebrail kiliginda muhammede gelerek yeni ayetler indirir ve 23 yil sonunda insanligin basina en buyuk belayi vermenin mutluguyla kendi yazdigi kitabi bitirir.

Iste seytanin hileyle din gibi indirdigi islam aslinda allahin dunyaya indirdigi ve tamamladigi din duzenlerine darbe vurmak amaciyla yapilmistir.

Tamamen seytanin urunudur ve seytan bu kitaba oyle maddeler koymusturki bu kitaba inanan insanlar hic bir zaman hic bir alanda gelisemez ve allahin laneti her zaman seytanin dinine inanan insanlarin uzerindedir.

Fakirlik ,aclik, cehalet ,savas,insan alimi satimi hepsi seytanin yazdigi kitaba inanan musluman halkarin basinda beladir ve kiyamete kadar seytan bu dinin arkasindadir amaci yayabildigi kadar yayip gercegi bulup aydinlanmis halklari bu islam tuzagina cekebilmektir..


Nasil hikaye
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 11-03-2013, 12:18
kalpvebeyin kalpvebeyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 04 Mar 2013
Mesajlar: 13
Standart

bana sanki bi hristiyanın yazmış olduğu bir hikaye gibi geldi.
Birincisi Bir Ateist Ne Davuda Ne Musaya nede İsaya inanır. Çünkü Aklındaki Allah kavramı yokturki Musanında Allahın Gönderdiğine İnansın.

Hem Eğer Muhammed peygamberi Şeytan görevlendirmişse ve Kur'anıda Şeytan Yazdırmışsa neden Kur'anda Diğer Din, Kitap ve Peygamberlerinde hak olduğunu insanlara empoze etmeye çalışsın.

Arkadaşım Burası Din ve Emarelerinden kurtulma ve arınma yeri. Şimdi Bize İsayı, Musayı anlatarak Misyonerlik yapma.

Yani burda Resmen saçmalıyorsun elinde olmadan İslamı destekliyorsun. Adam senin yazdıklarını okur ve derki ulan Kur'anda Zaten İsa Musa Tevrat İncil geçmiyormu. E Demek İslam hak dindir.

Bize Aydınlığı doğruyu anlatmak istiyorsan Misyonerlik yapmadan İncili, Tevratı ve Kur'anı eleştir.....
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 11-03-2013, 19:15
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 05 Aug 2009
Mesajlar: 314
Standart

Ayrıca muslumanların dedigi oteki din hikayelerinin islam icinde cok rahatca uygulanabilirligini kanıtlayan bir yazı ,nedir muslumanların dedigi allah oteki dinleri yolladı ve imsanlar bu dinleri tahrif etti en son olarak islam geldi,

Ama ya oyle degilse belki en hakiki ve gercek kitap zeburdu ve insanlar bunu tahrif etti ve fırsatı goren seytan musaya cebrail gibi gorunerek insanları yoldan cıkartmak icin tevratı gonderdi ve daha sonra incil ve kuran ve bu sayede insanları parcalara ayırarak insanlıktarihinin en buyuk savaslarına en buyuk katliamlarına yolacan dinleri bize caktı.)belki sizin cebrail sandiginiz ibilsin ta kendisidir)
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 11-03-2013, 20:05
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 03 Aug 2010
Mesajlar: 14.706

Başarı Ödülü 

Standart

Iblis nedir? Seytan nedir?

Bunlar kimlik olarak aciklanabilirse, o zaman kimin getirip goturdugu konusunda fikir uretebiliriz.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 11-03-2013, 20:12
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 15 Mar 2006
Bulunduğu yer: Toronto
Mesajlar: 8.614

Onur Üyeliği 

Standart

Erkegin disisi seytan ise, allahin disisi de iblistir. Bu konu bence cafe'lik.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 11-03-2013, 21:19
kalpvebeyin kalpvebeyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 04 Mar 2013
Mesajlar: 13
Standart

İmansız Senin Ateist Olmadığın ap açık ortada. Sen Hristiyan Propagandacısı Misyonersin. Aklın sıra İslami hikayelerden arınan bir bir beyni Hristiyanlık safsatalarıyla doldurman.

Hikayeye gelince hepsi argo dilde yazılmış deli saçması. Madem Delikanlı gibi ateistsen ki şüphem var. Neden Allah cc diye yazıyorsun. Müslümanlar bunu yazarlar.

Ayrıca Sen Ateist değilsin Çünkü Sana göre Allah ve Şeytan kavramı var. Ben tüm bunları sildimde geldim bana göre hiç biri yok.
Sen İsayı Musayı allahın peygamberi olarak görürsün ben görmem. Farkımız burda.

Yada şöylede diyebilirz Sen Ne Ateistsin Ne Hristiyan nede başka bişey Şizofren gibi bişeysin Neden diyorum bak buna dayanarak

"Ama ya oyle degilse belki en hakiki ve gercek kitap zeburdu ve insanlar bunu tahrif etti ve fırsatı goren seytan musaya cebrail gibi gorunerek insanları yoldan cıkartmak icin tevratı gonderdi ve daha sonra incil ve kuran ve bu sayede insanları parcalara ayırarak insanlıktarihinin en buyuk savaslarına en buyuk katliamlarına yolacan dinleri bize caktı.)belki sizin cebrail sandiginiz ibilsin ta kendisidir)

Diyorsunki yok zebur yok incil yok cebrail. Bi defa Cebrail Kuran da da geçer. Sana Göre Davut İsa Musa bunlardan biri hak diğerleri yada diğeri ni şeytan görevlendirdi ve olan oldu savaşlar başladı

Sen iyisimi git çocuklara hikaye falan anlat....

Biz Şeytan dahil hiç birini kabull etmeyiz Aslanım....................
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 12-03-2013, 15:21
idontneedagod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
idontneedagod idontneedagod isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 25 May 2012
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 1.053
Standart

Moderatör Notu:

Arkadaşlar, lütfen konuyu kişiselleştirmeyelim. Birbirimize kırıcı olabilecek şekilde hitap etmeyelim. Konu ile alakalı olmaya kişisel iletiler forum kirlerine gönderilmiştir.

altyazılandırdığım videolar

Herşey incelikten kırılır, insan ise kabalıktan kırılır.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 12-03-2013, 22:34
kalpvebeyin kalpvebeyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 04 Mar 2013
Mesajlar: 13
Standart

idontneedegod

arkadaşım bu adam ateist değil birde gelip burda kıt aklı ve bilgisiyle aklınca Misyonerlik yapma çabasında. yok Musa Yok İsa Yok tevrat hak Kuran değil.
Ulan Ben hiçbirini kabul etmiyorum ne tevratı ne incili ne kuranı.
saçma sapan bi hikaye yazmış neymiş efendim size bi konu açtım....

Ateist adam kendisine hakaret edilse bile yinede saygıyla efendilikle karşısındakine bişeyler öğretmek ister. Bununkisi saçma bi hikaye eleştirldiği zaman hemen olayı hakarete vurur. Misyonerlerin ve Nurcuların yaptığı gibi....
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 13-03-2013, 16:51
mücerred mücerred isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 28 Dec 2008
Mesajlar: 400
Standart

İnsanın içinde şeytanlar ve melekler cirit atıyorsa bu dinleride insanlıgın başına bela eden tabiki şeytanlar olmalı...
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 13-03-2013, 18:51
imansiz imansiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 05 Aug 2009
Mesajlar: 314
Standart

http://answers.yahoo.com/question/in...4173255AAxxm7V

http://answers.yahoo.com/question/in...4173255AAxxm7V

yukaridaki linkten bakinca iyi zekaya sahip batili insanlarinda ayni sorulari sordugunu goruyoruz ,bu pencereden bakip olaylari farkli yonlerinden yakalayabilecek zeka yapısı yaratıcı zeka yapısı genetık olarak turk ınsanında yok zıra bılgı sevıyesındensuphe etmedıgım admınler bıle hıkayeyı sadece bır hıkaye olarak algıladı ki cafeye tasidi.

HAlbuki bu hikayeyi okuyan zeki birmuslumanin aklina veya bilincaltina su soru dusebilir.

Evet ya dogruysa?ya seytan bu dinleri bizlere caktiysa?agnostizme ve ateizme giden yolun baslangici boyle kucuck bir simseginbeyinde cakmasiyla basliyor ama maalesef bizim halkin zeka seviyesi bu tip hikayelerden anlatilmak istemen sonucu cikartacak seviyede degil.Zira hikayedeki sacmaligin gercek diye inanilan seylerin aslinda ne kadar sacmaoldugunu ve kucucuk birmantik yurutmeyle nasil kokunden degisebildigini gostermesidir amac.

zeki birarkadas bu bu hikayeyi misyonerlige vuruyor bi tanesi iblis erke mi disi mi ye getiriyor.yani bu konuya yaklasma sekli madem maymundan geldik simdiki maymunlar neden insan olmuyor mantik yurutme seviyesinde.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Önerilen Siteler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İslam yeni ne getirdi? exclusive İslam 56 12-06-2013 05:46
Hitchens Dünya'ya bir iyilik getirdi mi? upuaut İslam 2 18-12-2011 03:39
Bir Gif Yüklemek istedik burnumuzdan getirdi !!! Lynx Öneri, Düşünce & Eleştirileriniz 12 17-08-2011 16:10
uyutanlarmi seytan?,,,uyandiranlarmi seytan? breymin Dünya Dinleri 0 19-11-2009 01:17
Yaşamı Dünya'ya meteorlar getirdi! meas_0 Evrim 89 11-05-2006 14:41

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:37 .