wALLa abim**yanı bu ikinçi yazdıınla biras haklısın walla-billa.Bu abinin sitesine girdim.
Ben bu matdeci görüşe karşıyım ama..o başka-takdir* başka abim.Adam uraşmış çalamış.. bişeler yazmış*araştırmış.tamam deerver öne al.. Ama bizim millete kapıya bi araladınmı abim.... ohhoooOOOoooOooo ..abim sonu gelmez işin.
Bu abim iyice –hoşçada..azıcık issan küçümseyen bi tip yannız 8O.
o tarafına beyenmedim.
Dine inanalardan* insancıklar *deyi bassetmiş.doru deil.
o dalga geçtin adamda sana hayvancık*bunnar dese :mrgreen:*? Ne olur..Yavannık olur.
Bunnar doru şeler deil abim.TasselSemire semire abeme bi cail nasiatı yapalım..Hiç kimseye *aynı sınıfa koymasın.İşte bu sitede görüyoz*efendi pırnalta gimi dindar abilerimizde var*-yappışkan sakız gimi yobazlarda var..işe karıştırmak veyama küfür salalmakdan başka dertleri yok..böle terbiyesisleride var.
Atevisler içinde pırlanta insannar oldu gimi* insancık bile denmeyecekleri çıkabilir. *
Yanı dini veyama dinsis olamklan *adam olmak aynı şe deil..abim..
şİndik bu porofları kayıralım konusuna gelince abim.kapıya biras araladıkmı..bak sen tiyatroya… abim..otur seret galik...
Bakarsın..kimi Cem abimin akrabası çıkar..kiminin dayısı bakan olur..obiri *bizin gimi fasaryadan bi porofluk uvvanı takar başına..:cry:
ordaaan sona..tut keleperçeminden ..

yanı bu yönetiçilik zor iş abim be..
ben yapmam valla...(ahhaa *8O.. sankı teklif eden var cEMal

ops: ...bu ne hava oolummm :cry: .. )
c€Mal (artıkın avrupalı olcem..bak e harfine nassı yazıyomm..?*)
nOT:vakıt bulursam bu ervim ve matdeynen ilgili dukkana güzel bi yazı ascem.Kaçırma..sahat 12. de dukkan kapanıyo.. :wink:
CEM abim:Geçmiş olsun.Sahat 8buçukdan 11e kadan siteye giremedim.yaw böle yapmaklan bunnar Allaha hizmet etmiyolarki..Aklında şüpe olannara*daha çok nefret ettiriyolar..yannış iişler *bunnar.bak bizede uykumusdan etti zepevekler afedersiniz.11 de yattım *birbuçuk gimi uyandım bi kottrol yapayım dedim.Şükür girebildim siteye.Abimböleşeler yapınca*çok zararlı çıkıyonus.Bak site gene ASLAN gimi ayakta..noldu yaptıınız iş.neye yaradı..nefrete yaradı..gerisi boş..noT:Öbür sölediim yazıya yarın nasip olursa yazarım galikçbu sahat uyku sahati.hayırlı akşamlar hepimize(amin)
cml.