Akp'nin sandıkta hile yaptığı su götürmez bir gerçektir, adamlar ölü insanları bile oy kullanmış olarak gösterdiler, 2 kişilik aileleri 6 kişilik vb. gösterdiler. Ve pek çok hile daha, şu fotografa dikkatli bakmanızı öneriyorum:
Ve şu videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm;
12 HAZIRAN 2011 : SAAT 16:10 sonuçlar gelmeye basladi... - SEÇSİS
2011 GENEL SEÇİMLERİNDE NEDEN BÜTÜN VERİLER TEK BİR AJANS TARAFINDAN GEÇİLDİ ? NASIL OLDU DA SANDIKLAR KAPANDIKTAN 10 DAKİKA SONRA SONUÇLAR GÖNDERİLMEYE BAŞLANDI ? NASIL OLUYOR DA BU AJANSIN KANALLARA SEÇİMDEN 1 HAFTA ÖNCE GÖNDERDİĞİ GRAFİK DEMOLARI SEÇİM SONUÇLARINA BU KADAR YAKIN HATTA BİRE BİR ORANLAR İÇEREBİLDİ ? HER ŞEY TESADÜFSE, BEN SUSTUM..
Şimdi 22 Temmuz seçimlerine, gerilere gidelim; AKP % 47 oy aldı. AKP başta herkes şaşırdı. Şok oldu. Sandıkların kapatılmasından yarım saat sonra bildirilen seçim sonucu gösteriyordu ki her 2 kişiden biri AKP ye oy vermişti. Derken bir oy hilesi, sahtekarlığı ortaya çıkarıldı. İddiaya göre CHP'nin MHP'nin ( IP =İnternet Protokol Adresleri kanalı ile) oylarından çalınıp AKP ye aktarılmıştı.
İzmir Karşıyaka'da sandık tutanakları ile YSK'nun verilerinin farklı olduğunu MHP kanıtlamış ve yasal haklarını da aramıştı...o dönemde bu haberi medyada duymuştuk...Bu olay, SECSİS adı verilen yüksek bir teknoloji ile gerçekleştirilmişti.
Seçimler SEÇSİS hile sistemiyle yapılmıştır. Hiçbir şekilde demokratik bir ortam söz konusu değildir, partiler ve adaylar madden ve manen eşit şartlarda değillerdir !
Bu konudaki araştırmalarım devam edecek ve kamuoyuna yansıyan haberleri bu başlık altından paylaşacağım.
rte, cehape sandıkta alamadığını sokaklarda arıyor demişti. bunun üzerine cehapeliler istediklerini sandıkta aramaya başladılar ancak oyla değil ithamla, suçlamayla ve belki de iftirayla.
Bu arada Akp'nin %50ye sahip olmadığı son olaylarda da kesinleşmiştir, benim en son aldığım habere göre Türkiye genelinde 20 milyon insan sokaklara dökülmüş (ki bunun daha fazla olduğu da su götürmez), sokaklara dökülmeyen Akp karşıtı insanlar da çok fazla, Red Hack'in dediği gibi Anti Kapitalist Müslümanlar da bizimle meydanlarda ise Akp'nin %50si hangi %50'dir? Pek çok türbanlı da gördük meydanlarda? Namaz kılanlara solcular siper oldular polise karşı? Cami imamları camilere aldılar direnişçileri, camiler revire çevrildi? Ve Akp'nin meydanlara rüşvet ve tehdit ile adam toplamaya çalışması?
rte, cehape sandıkta alamadığını sokaklarda arıyor demişti. bunun üzerine cehapeliler istediklerini sandıkta aramaya başladılar ancak oyla değil ithamla, suçlamayla ve belki de iftirayla.
Sen nasıl bir Müslümansın ki Amerika'nın uşağı olduğu su götürmez olan Tayyip'i destekleyebiliyorsun? Yoksa Tayyip'i putlaştıranlardan mısın Ki ben dinsiz olduğum gibi ideolojisiz de bir insanım, ideolojilerin dinlerden farkı yok bana göre, Kemalist olmadığım gibi Chp'li de değilim.
Sen nasıl bir Müslümansın ki Amerika'nın uşağı olduğu su götürmez olan Tayyip'i destekleyebiliyorsun? Yoksa Tayyip'i putlaştıranlardan mısın Ki ben dinsiz olduğum gibi ideolojisiz de bir insanım, ideolojilerin dinlerden farkı yok bana göre, Kemalist olmadığım gibi Chp'li de değilim.
Tayyip'in Amerika ile sıkı fıkı olması, onun desteklenemeyeceği anlamına gelmez. Emin olun, sizin de Amerika ile sıkı fıkı olduğunuz, olabileceğiniz bir sürü konu vardır, hem de uşaklık edebilecek kadar. Amerikan uşaklığını desteklemeyiz ancak başka icraatlarını destekleyebiliriz. Beni ilahının her şeyini körü körüne savunan bir abdulmustafakemal sandın galiba. chp'li olmaman bir kemalizm kâfiri olduğun anlamına gelmez. chp'li abdulmustafakemal değil isen ip'li bir abdulmustafakemalsindir ya da partisiz bir abdulmustafakemalsindir.
İki kez sandıkta görevliydim...Ne o zaman, ne de şimdi dijital ortamda oy kullanılmadı, kullanılmıyor...Yarım saat değil, 1 saat sonra dahi seçim sonucunu veremezsiniz, bu mümkün değil...Çünkü oylar tek tek komisyon önünde tasnif edilir, çetelelere tek tek yazılır, yazılı prosedürler yerine getirilir, önce ilçe seçim kurullarına götürülür...Sıra beklenir, evraklar teslim edilir...Oradan sonuçlar il seçim kurullarına gider ve sonuçlar çıkmaya başlar...
10 dakikayı geçtim, 1 saat içerisinde dahi mümkün değil....Hele ki nüfusu kalabalık şehirlerde...
Sağlıcakla kalınız...
" Kötülüğün galip gelmesi için iyi insanların hiç bir şey yapmaması kafi " Edmund Burke
Bunların Müslümanlığı göstermelik.
Bunlar ABD işbirlikçisi.
Ne müslümanlığı?
Irakta milyonlarca müslümanı öldüren Abd li katillere ''Gazanız mubarek olsun'' demedilermi.
Milyonlarca müslüman kadınını tecavüze uğratan BOP projesine uşaklık etmedilermi.
İsraille birlikte Suriyeye saldırmıyorlarmı.
Bıraksınlar müslüman ayaklarını.
Halkımız herşeyi görüyor artık.
Tayyip'in Amerika ile sıkı fıkı olması, onun desteklenemeyeceği anlamına gelmez. Emin olun, sizin de Amerika ile sıkı fıkı olduğunuz, olabileceğiniz bir sürü konu vardır, hem de uşaklık edebilecek kadar. Amerikan uşaklığını desteklemeyiz ancak başka icraatlarını destekleyebiliriz. Beni ilahının her şeyini körü körüne savunan bir abdulmustafakemal sandın galiba. chp'li olmaman bir kemalizm kâfiri olduğun anlamına gelmez. chp'li abdulmustafakemal değil isen ip'li bir abdulmustafakemalsindir ya da partisiz bir abdulmustafakemalsindir.
ABD ile bir ulke olarak siki fiki olmak ayri seydir, abd'ye ruhunu sunmak ayri seydir.
Imam'a(Fethullah) iman ediyor olmak da ayri bir seydir.
Yine soruyoruz. Yine kacacaksiniz ama yine soralim.
IMF borcunu nelerin karsiliginda (!)kapadiniz, sirfirladiniz? Turkiye'deki hangi kaynaklar sunuldu karsiliginda?
Hani halki sevindirmistiniz ya IMF ile ilk yasandi borc sifirlandi diye, biz de o hesabin nasil sifirlandigini , karsiliginda neler verildigini bilmek istiyoruz.