Neva´isimli üyeden Alıntı
Video calismiyor sayin Selalim.
|
http://www.youtube.com/watch?feature...7GS-Tkg#at=259
NOLAN´isimli üyeden Alıntı
Bu insanlar(?)düşünemezler,böyle bir yetenekleri yok diyorum..Hemen ardından mesaj atan müslüman Selalim beni tasdikliyor..
İnsanların kafasına kurşun sıkan,nişan alarak bomba atan,gaz sıkan,evlere/hastahanelere bile bomba atan polisler zavallı/canavar değilmiş..(polislere bir şey söylemediğinize göre)
Neymiş peki müslüman Selalim?
Söyle de bizde bilelim..
|
Ben olayları çok iyi izleyen biriyim. Aynı şeyi sizler için düşünüyorum. Düşünebildiğinizden, aklınızın olduğundan şüpheliyim.
Neva´isimli üyeden Alıntı
Bunlar simdi evde zor tutulan %50 mi oluyor acaba?
|
Bu Erdoğana destek mitingi, İstanbul kazlıçeşmede. Hani bihabersinizdir belki. Herzaman herşeyden bihaber olduğunuz yalan ve adi haberleri buraya pompaladığınız gibi.
Milyonlar o adilere karşı oraya akın etti.
Erdoğan'ın arkasında ona destek!
...
Geziye destek veren herkes benim için ya aklını yitirmiş ya da vatan hainidir.
Ne bu azgınlık? Sandıktan korkan azgınlar. Milletten, düşünce özgürlüğünden korkan zavallılar.
Demokrasi düşmanları!
Millet sandığa gömecek o azgınları. Artık darbe yok! Artık yakmayla, yıkmayla, asmayla gücünüz yetmez millete! Millet sandığa gömeceko azgınları!
Devletim, askeri, polisi de bize, malımıza, canımıza kastedenlerden hesabını soracak! Onları hak ettikleri yerlere gönderecek.
Cebimizden çıkanların hesabını, o yaktıkları yıktıkları her şeyi ama her şeyi onlara bir bir ödetecek.
O zaman görücem ben onları.