Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Cevapla
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
  #1  
Alt 26-06-2013, 19:12
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 03 Aug 2010
Mesajlar: 14.706

Başarı Ödülü 

Standart Allah da böyle istiyor!

Afyon Milli Eğitim Müdürü'nden din dersi öğretmenlerine talimat: "Müdürler kusura bakmasın. Bundan sonra işler ve işlemler, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin kontrolünde gerçekleşecek. Bunu Ankara da böyle istiyor. Allah da böyle istiyor."



Milli Eğitim camiası Afyon Milli Eğitim Müdürü'nün verdiği talimatlarla çalkalanıyor. Afyon'un yeni Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Özkul'dan din öğretmenlerine garip bir çağrı yapıldı.
Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ile buluşan Özkul'un, "Sizler okul müdürlerinin başdanışmanısınız. Okul müdürü bir adım atacak, size soracak. Müdürler kusura bakmasın. Bundan sonra işler ve işlemler, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin kontrolünde gerçekleşecek. Bunu Ankara da böyle istiyor. Bunu valilik de böyle istiyor. Milli eğitim müdürü de böyle istiyor. Biz de böyle istiyoruz. Allah da böyle istiyor" dediği ileri sürüldü.

KONU MECLİS'E TAŞINDI
CHP Afyon milletvekili Ahmet Toptaş konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Avcı'ya "Şube müdüründen böyle bir talebiniz oldu mu?" diye sordu.
Toptaş, Avcı'dan şu sorulara yanıt istedi:
"Bakanlık olarak şube müdürlerinden bu şekilde bir talebiniz olmuş mudur? Bakanlık olarak bu tür talebiniz yok ise adınıza öğretmenlere talimat veren şube müdür vekili hakkında bir idari soruşturma açmayı düşünüyor musunuz? İmam hatip lisesi müdürleri, il milli eğitim müdürünün, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ise okul müdürlerinin başdanışmanı olduğuna dair bir talimatınız olmadığı halde şube müdür vekilinin açıklamasını doğru buluyor musunuz?



Şube Müdür Vekilinin bu tür davranışı Devlet Memurları Kanunu'nun başta 6'ıncı,7'inci, 30'uncu maddelerine aykırıdır. Bu şube müdür vekilini asaleten atama düşünceniz var mıdır? Bakanlık olarak seçmeli dersler olan Kuran-ı Kerim ve peygamberimizin hayatı derslerinin seçilmesi için velilere baskı uygulanmasını doğru buluyor musunuz? Bu tür tutumda bulunan şube müdürlüklerinin uygulamalarını önlemek için herhangi bir genelge yayınlamayı ve tedbir almayı düşünüyor musunuz?"





http://www.radikal.com.tr/turkiye/ok...stiyor-1139231


Habere yapilan yorumlardan biri ilginc.



Hadi ya, Allah'ta mı böyle istiyor? Eee ama bize böyle bir bilgi gelmedi?
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 26-06-2013, 20:11
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
 
Üyelik tarihi: 12 Feb 2010
Bulunduğu yer: Berlin
Mesajlar: 5.990

Başarı Ödülü 

Standart

Ne garip, bu Allah da hep AKPliler ne derse onu istiyor.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Önerilen Siteler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Allah neden kendisine bu kadar çok inanmamızı istiyor ? quixsoul İslam 86 23-03-2016 00:32
AKP Ne Istiyor? evrensel-insan Politika 0 09-06-2013 02:02
Allah neden hacca gitmemizi istiyor? EZ_TuDu İslam 95 21-12-2011 17:49

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:29 .