Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum?

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 07-08-2013, 09:21
shifu shifu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Standart Buda Kendi Hikayem

Öncelikle hikayemi anlatmamda ki amacım. Burada ki aydın insanlara teşekkür etmek. Üniversiteye kadar dinle alakam çok olmamıştı. ama dini konulara saygıyla bakar ilgili insanlara her zaman saygı duyardım. derken üniversiteyi kazanınca bir imamı tanıdım ( şuan dinsizim ama bu adamı hala severim ) bir akşam namazı imamın yanına gidip islam dinini ve kuranı öğrenmek istiyorum dedim. lafı uzatmayım kuranı arapçasını ve mümkün olduğunca fıkıh hadis dersi aldım. 5 vakit namazımı kılar din hayatımın en baskın öğesiydi. okul bitince yavaş yavaş namaz kılmamaya başladım ama hala din konusu tartışılmaz bir gerçekti hayatımda.
Akp iktidarını görüp izledikçe bir yerde sorun olduğunu düşünmeye başladım. tabi kafamda hep islamda hata yok hata insanlarda diyip konuyu kapatıyordum. Sonra ayşe ile muhammedin evliliği kafamda çok büyük soru işareti oldu. ama kafamın orasını tecrit etmiştim içimden bir ses "olum resmen sübyancılık var bu işte " diyor ama ben onu hep şeytan diyordum. aslında islamın şeytan dediği sizin mantığınız bence. hüseyin üzmezler ve çocuk gelinler kafamdaki sorunu artık iyice büyütmüştü.
Bir yaz günü cuma namazına gittim. hoca namazdan önce konuşuyor bende ayak kokusu arasından konsantre olmaya çalışıyorum dediklerine sonra konuya girdi işte burda eskiden başı açık ve kadınlı erkekli düğün yoktu ama şimdi çoğaldı. işte bunları hor görmeyin bunlar müslüman ama bunların ahlaki çirkin dedi. bende film koptu namazdayım içimden çok ağır sövdüm sonra camide dua etmeye başladım son duamdı zaten o. dedim bu yavşağı konuşturan sensin senin adına konuşuyor. seninde yavşak olmadığını ispatla dedim. buda sana son sözümdür dedim allaha. (hala cevap verecek) camiden çıkınca arkadaşlarıma adamın söylediklerini söyleyince peşin bir kabullenmişlik var. sonra dedim bu adamın gücü dinden geliyor bende bu dini iyice araştıracam. bu işin sonunda ya sofu olurum yada ateist. araştırmaya başlayınca zaten patır patır islamın kaleleri yıkıldı beynimde. bu süreçte Çok değerli insan Turan DURSUN'u tanıdım ve katledilişini.
dinden kurtulduktan sonra biri eşim olmak üzere 5 kişiyi dinden kurtardım. uygun fırsatlarda da müslümanların beynine güzel soru işaretleri bırakıyorum. ilerde yanımıza katılırlar belki diye. maalesef kendimi gizlemek zorundayım.
Bu Forumdaki arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum değerli çalışmaları için.
not: disleksiyim
Alt 07-08-2013, 11:36
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Aramıza hoş geldin , bende kafamda ki islam kalelerini bir bir yıkmıştım, zaten çok zayıflar , ateist olalı 1 yılı geçti, 380 gün kadar oldu, hatta yarın siteye üye oluşumun 1. yılı, bende sevgilim başta olmak üzere bir çok arkadaşımı dinden çıkardım, 1 tanesi daha yolda geliyor
Alt 07-08-2013, 12:30
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hoşgeldiniz sn. shifu... Benim çok uzun zamanımı aldı bu afyondan kurtulabilmek, 10-15 sene önce bunu becerebilseydim şu an daha farklı bir konumda olurdum tahmin ediyorum. Gene benim hatam tabii, o zamanlar bu kadar da okumuyor/araştırmıyordum...

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 07-08-2013, 13:51
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Akilcilikla tanisali dogmaciligin akil hastaligi(istisnalar haric)oldugunu anlamis biri olarak selam olsun aklin yolunu bulanlara dogmalarin prangalarini kiranlara.

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 07-08-2013, 15:09
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sevgili shifu hoş geldin. çoğumuzun hikayesi dinin saçma ve yetersiz olmasından benzeştir.
işte yol ayrımı bu kadar saçmalığı tevekkül edip katlanacağızmı yoksa katlanmayacağızmı?

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 07-08-2013, 16:00
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Başarı Ödülü 

Hikayenizi seve seve okudum değerli Shifu. Gerçekten çok umut verici. Bizim dinin yanlışlarını göstermeye dair doğrudan yapmadığımızı cami imamların dolaylı yoldan yapması çok ilginç.
Alt 07-08-2013, 21:02
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Önce Akp,sonra Aişe,sonra da imam..
Kafası çalışan birisi bunları kabul edemez zaten..Sende doğanın sana verdiği o garip organı çalıştırmayı başarmış ve aydınlığa kavuşmuşsun..Ne mutlu sana arkadaşım..Hoşgeldin foruma
Alt 08-08-2013, 03:11
coolkedisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
coolkedisi coolkedisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hoşgeldin Shifu .
Hikayeni cidden severek okudum ve kıskanmadim da değil
Bende bir cok insanı aydinlatmak isterdim. Ama akıllı olmayan birine anlatsan ne olur yani kendi bildigini okur. Umarım bende bazı kişileri boş yaşamaktan kurtarırım .

La İlahe FSM!
Alt 23-08-2013, 18:15
cigara cigara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Merhaba, hoş geldin.
Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz, ortak noktamız sanırım, ateist kitaplar değil Kuran vb. dini kitaplar okuyarak düşünmemiz.
Alt 23-08-2013, 20:56
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

cigara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba, hoş geldin.
Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz, ortak noktamız sanırım, ateist kitaplar değil Kuran vb. dini kitaplar okuyarak düşünmemiz.
Sizde hoşgeldiniz foruma..
Aslında ateistler şöyle bir proje yapmalı..Diyanet çevirisi Kuran'ları müslümanlara bedava dağıtmalı ve Kuran'ların kapaklarına da ''ateistlerden müslümanlara hediye'' yazılmalı
Hristiyanların bedava incil dağıtması gibi yani

Önerilen Siteler