Delikanlı Deizim çıkmaz değildir Ateizme giden yolda ilk duraktır..
Bakın İslamın özetini sizle paylaşayım.. Eğer ölümden sonrası varsa ve hesap vereceksek benim tanrıya birçift sözüm olacak ..
Ben söyleyeyim kendine beni inandırmak için doğru düzgün birini bulamadın da muhammedi mi buldun derdim...
Muhammed
1-savaşlarda ele geçirilen kadınlara tecavüze izin vermiş
2-küçücük kızlarla cinsel ilişkiye girmiş...
3-Gelinini boşatıp koynuna almış
4-Kendine muhalefet edenleri bir bir suikastle öldürtmüş
5-çok sayıda genç kadınla kendine harem kurmuş ama bundan öncesi zengin bir dula kapağı atarak hayatınının büyük kısmını beleş yaşamış..
6-Karılarından ayşe saffan ve talha adında iki gençle ilişki yaşamış bu ilişkiyi örtbas etmek için bol bol ayet uydurmuş...
7-Ele geçirilen esirlerin kol ve bacaklarını çaprazlama kestirerek işkence yapmış..
8-Savaş esirlerini toplu katlederek soykırım yapmış öldürtmediklerini de şam pazarına satıp insan ticareti yapmış
Yukarda yazdıklarımın tümünü yapan birine insanlığım ölmediği sürece nasıl inanmamı beklersin diye sorardım..
Kuran
KÖLELİK: Nahl-75,
CARİYELİK: Muminun-6, Miearic-30, Nisa-24, Ahzab-50
GANİMET: Enfal-1, Enfal-41, Enfal-69, Ahzab-27, Haşr-8, Fetih-20-21
KADINLARIN İKİNCİ SINIF GÖRÜLMESİ: Nisa-11, Nisa-34, Bakara-228, Bakara-282
CİHAT: Enfal-39, Bakara-218, Al-i İmran-157, Tevbe-29, Tevbe-41, Tevbe-111 ve diğerleri..
KISAS: (suça suçla karşılık vermek): Bakara-178
SAVAŞDA ÇAPRAZLAMA EL KOL KESMEK: Maide-33
ÇARMAHA GERMEK: Maide-33
SUÇLULARIN ELİNİ KESMEK: Maide-38
PARMAK PARÇALAMAK: Enfal-12
KIRBAÇ: Nur-2
RECM: Ayeti keçi yemiş. Sahih hadise dayalı şerri hükümdür
SÜBYANCILIK: Nisa-3, Talak-4
ÖLDÜRÜN HÜKÜMLERİ: Nisa-89, Nisa-91, Maide-33, Tevbe-5, Tevbe-111,Bakara-191, Ahzab-60,
Beni kendine inandırmak için göndere göndere böyle ilkel bir kitap mı gönderdin içi barış, sevgi ve kardeşlikle dolu daha doğru düzgün bir kitap gönderemezmiydin diye sorardım.
Bakın birbaşka konuda yazdığım ve muhammed ve islami inanç sistemini özetleyen bu konular hem çağdışı hemde günümüzde insanlık suçu vede adli suç teşkil eden konulşardır.
Böylebir dine inanılmaz..
Dini sorgularken tanrıyı ve dini bir birinden ayırarak sorgulamaya başlayın... Tanrının varlığı veya yokluğu çok sonraki konudur önce islamın ilkel arap putperesliği ve gerçek dışı bir inanç olduğu gerçekleri ile yüzleşin sonrası çorap söküğü gibi gelir