Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 21-08-2013, 00:59
fanatik fanatik isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart ABD'den Erdoğan'a cevap

Başbakan'ın "Mısır'daki dabenin arkasında İsrail var,elimizde belgesi var" sözleri üzerine Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest "Erdoğan'ın sözleri saldırgan,delilsiz ve yanlış" açıklamasında bulundu

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/planet/24558852.asp

Bu sefer fena ayar vermişler. İsrail'de "yorum yapmaya değmeyecek açıklamalardan biri" demiş. Fazla üstüne gitmeyin adamın.

Ne kadar ABD'yi sevmesem de Tayyip efendiye posta koyması hoşuma gitti. Irak'ta da bunlar vardı sn. Başbakan hatırlatırım.
Alt 21-08-2013, 01:19
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

İşte maalesef bizim makarnacılar onu Büyük Usta(!) olarak görüyorlar, O.Doğu'da olaylara yön veren(!), oyun kurucu(!), dünya lideri(!) gibi özellikleri olduğuna inanıyorlar...

Durmak yok, uyumaya devam.

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 21-08-2013, 01:23
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Adam elimizde belgesi var diyor.
Kendisini Türkiye'de zannetti herhalde.
Uyanmazsa eğer bundan sonrası şöyle:
Elimizde darbenin videosu var, bu darbeciler müezzini pardon Beyaz Saray sözcüsünü tehdit etmişler.

Dış politikada bundan daha kötüsü olamaz deyip iç politikaya yönelik hareketler yapıyor olabilir.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!
Alt 21-08-2013, 01:24
Anima Libera Anima Libera isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Türkiye'de siyaset hakkinda konusup da isi komplo teorilerine getirmeyen mi var sanki. Televizyon kanallarinda en son Misir'daki kiliselerin Misir derin devleti tarafindan yakildigi iddia ediliyordu. Dünya'nin yuvarlak mi düz mü oldugunu tartisan baska ülkeleri elestirmek kolay. Türkiye bu konuda besinci dünya ülkeleri ile kol kola.

murted´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adam elimizde belgesi var diyor.
Kendisini Türkiye'de zannetti herhalde.
Uyanmazsa eğer bundan sonrası şöyle:
Elimizde darbenin videosu var, bu darbeciler müezzini pardon Beyaz Saray sözcüsünü tehdit etmişler.

Dış politikada bundan daha kötüsü olamaz deyip iç politikaya yönelik hareketler yapıyor olabilir.
Suriye'de zehirli gaz kullaniliyor, elimizde belgeler, kanitlar var diyen bu degil miydi? Nerede o belgeler ve kanitlar? Zart zort...

τα δε πάντα οιακίζει κεραυνός

Konu murted tarafından (21-08-2013 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Arka arkaya girilen kısa iletiler birleştirildi.
Alt 21-08-2013, 02:00
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Bop eşbaşkanı değilmisin sen?
Bu darbelerin arkasında Bop yok mu?
Kimi kandırıyorsun?

Erdoğan bence direktifler dışında demeç vermeye başladı..Abd ve İsrail defterini dürecek..Erdoğan son günlerini yaşıyor sanki..
Alt 21-08-2013, 02:07
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Anima Libera´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Suriye'de zehirli gaz kullaniliyor, elimizde belgeler, kanitlar var diyen bu degil miydi? Nerede o belgeler ve kanitlar? Zart zort...
Esasında doğru, o zaman da belgesi var dediydi.

Ama bu sefer olayı bir adım daha ileri götürmüş. Suriye konusunda Amerika ve İsrail ile genel olarak Batı ile aynı taraftaydılar, bunlar manipülasyonun doğrusu yanlışı olmaz diyerek bizimkini yalanlama gereği duymadılar.

Suriye'ye sallaması kolaydı yani. Bu seferkinde A.B.D. ile İsrail'i karşısına almış.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!
Alt 21-08-2013, 14:15
prometheZEus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheZEus prometheZEus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bu daha birşey değil.Az önce haberleri okuyordum.Mısır yönetimide bir açıklama yaptı ve:'Batı'nın ajanı olan kişi'diye bahsetti Tayyip Erdoğandan.Malum bir gazete var.'Gücü Özgürlüğünde olan'(çok gülüyorum bu sloganlarına).Orada haber başlığı neredeyse Mısırlı yetkililere sövgü niteliğinde.'Ne hadlerine padişahımıza halifemize iftira atmak'demedikleri kalmış bir.
Erdoğan bir süre önce bildiğiniz gibi oralarda 'halife'gibi karşılanmıştı.Malum davos fatihi(!)
Ama görülüyor ki emperyalist ABD verdiği desteği AKP'den çekmeye başladı.Sanırım yakın zamanda 'muhalefet'görünümlü tatlı balıkları(K.Kılıçdaroğlu-D.Bahçeli)iktidar koltuğuna taşımak için bir medya propagandası başlatılacaktır.
Ve gezi olayları o kadar korkuttu ki Akp'yi...
Elleri ayakları buz kesti,hiçbirşey yapamayacaklarını anladılar isyan eden halkın karşısında.Mısırla bu kadar ilgilenmesinin sebebi ise tamamen halkın şimşeklerini kendi üzerinde uzaklaştırmak ve tamamen konu değiştirmek.
Kesinlikle inanmıyorum akp'nin bu konuda iyi niyetli hareket ettiğine.Çünki herbir kurmayı'nın yüzünden yalancılık akıyor.Haberleri artık 5 dakika izleyemeden kapatıyorum.Bu mendebur herifleri görmek artık benim midemi bulandırıyor.

'ben ıskalamam bebeğim'.elWray-'tek gerçek kadın;Monica Belluci'.
Alt 21-08-2013, 14:35
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

prometheZEus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberleri artık 5 dakika izleyemeden kapatıyorum.Bu mendebur herifleri görmek artık benim midemi bulandırıyor.

En iyisi belgesel izlemek..Komodo ejderinden bile korkunç bu akp'liler

Önerilen Siteler