Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Konu Kapatılmıştır

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-08-2013, 00:05
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Bakan Suat Kılıç neye uğradığını şaşırdı

Öğle saatlerinde Trabzon'a giden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç vatandaşlarla sohbet ettiği sırada kalabalığın yanına gelen bir vatandaş Bakan Kılıç'a:

"Trabzon'a geldiniz de hangi yüzle geldiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Vatandaş korumalar tarafından uzaklaştırıldı. Kaynak
Ben Özal'ı, Mesut Yılmaz'ı, Tansu'yu, Baba'yı, Ecevit'i, Akbulut'u, vb. bir çok başbakanı gördüm. Ancak bundan önce bir başbakanın validesine halk tarafından küfredildiğini ne duydum/ne işittim.

Büyük Usta'sına bunları diyen halk, çantacısı Suat'a da elbet bu kadarını söyler, gene ucuz yırtmış çırak.

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 27-08-2013, 03:09
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Hayret..Korumalar ''parçalarım seni'' dememişler..!
Alt 27-08-2013, 12:26
Bayrak Bayrak isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

NOLAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayret..Korumalar ''parçalarım seni'' dememişler..!
akp eminolun genel halk isyanıyla iktidardan inecek. Çok isterim tayip ve bu bakana benzer satılık hainlerin cesetleri sokaklarda sürüklensin. Ve akp ye yoğun oy veren köyler ve mahalleler de vatan haini olarak topluca sürgün veya evlerinin yakılması şeklinde cezalandırılsın. Bu ülkede akp ye oy veren herkez vatan hainidir ve yaşamayı hak etmezler
Alt 27-08-2013, 13:14
errata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
errata errata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Bayrak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
akp eminolun genel halk isyanıyla iktidardan inecek. Çok isterim tayip ve bu bakana benzer satılık hainlerin cesetleri sokaklarda sürüklensin. Ve akp ye yoğun oy veren köyler ve mahalleler de vatan haini olarak topluca sürgün veya evlerinin yakılması şeklinde cezalandırılsın. Bu ülkede akp ye oy veren herkez vatan hainidir ve yaşamayı hak etmezler
Siteye üye olurken insan olma şartının aranmaması beni hep düşündürmüştür, ancak kaygılarım saçma imiş.

Eminim bir yerlerde yobaz, gerici dincileri falan lanetlemiş, AKP'yi faşistlikle suçlamış, Atatürk'ün askeri olduğunuzu da bağırmışsınızdır.
Nitekim bu iletileriniz Atatürk milliyetçiliğinin ve o milliyetçilik eksenli devletçiliğin, faşizanlığın, zorbalığın en güzel ve açık aynaları.

Bazı şeylerin tam olarak anlaşılabilmesi için siteye sizin gibi insanların üye olmalarında yarar var.
Alt 27-08-2013, 13:19
Vefik Sami Vefik Sami isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Siyaseten karşı olunan cenâhı böyle cezâlandırma düşüncesi bir "hak" gibi algılanacak olursa, o "hak" herkes için geçerli olur. O zaman, "Tekbiiirr/Allahu Ekber" diyerek elinde kasap bıçağıyla insan boğazlayanlara kızmamak gerekir.

Tarihsel sürecin herhangi bir kesitinde gerçekleşen bir vahşet, gelecek nesillere kin ve nefret birikimi olarak kalır. Bu tip yaklaşımlar hiç bir sorunu çözemeyeceği gibi, mevcutların üzerine yenilerini ekler.

Sınıfta, eğitim-öğretim düzenine uymayan bir öğrenci iki biçimde "hizâ"ya getirilir. Bâzı despot öğretmenler "hot-zot" mârifetiyle yaramazlık eden öğrencilleri susturur ve derste şeklen bir "huzur"(!) sağlanır. Fakat baskıyla susan öğrenci; içinden, baskı uygulayan öğretmene en galiz küfürleri savurur. Sıkıntı görüntü olarak giderilmiştir fakat; öğretmen tarafından sergilenen baskı ve şiddet, öğrenci(ler)in aklında kin ve nefret olarak büyüdükçe büyür.

İkinci yol ise, sükûnet ve sabırdır.
Bu sabır, bahse konu öğrenciyi "adam" edememiş olsa bile;
Hiç olmazsa, kişilerin içindeki kin ve nefretin artmasına sebep olunmaz.

Konu Vefik Sami tarafından (27-08-2013 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
Alt 03-09-2013, 21:46
strong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
strong strong isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yasaklanmışsın,yazamıyorsun ama misafir olarak gelip okuyabilirsin diye bir şeyler yazmak istiyorum.

Az önce başka bir başlıkta , nikinin yasaklanmış olduğunu görünce,mesajlarına bakayım ,acaba neden yasaklanmış dedim.
Sanırım bu son mesajındaki ifadelerden dolayı yasaklanmışsın.
Başka forumlarda aramızda ufak tefek sorunlar olsa da,bu mesajındaki ifadeleri senin yazabileceğini düşünemiyorum.
Birisinin, nikini hackleyip yazdığını düşünüyorum.
Ama ,eğer sen yazdıysan,yazıklar olsun sana.Eğer görev yaptığın kurumda senin gibiler çoğunluktaysa,vay ülkenin haline.
Alt 07-09-2013, 15:46
Yasaklandı

Standart Bakan Suat Kilic basligindan

filozof´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yasaklanmışsın,yazamıyorsun ama misafir olarak gelip okuyabilirsin diye bir şeyler yazmak istiyorum.

Az önce başka bir başlıkta , nikinin yasaklanmış olduğunu görünce,mesajlarına bakayım ,acaba neden yasaklanmış dedim.
Sanırım bu son mesajındaki ifadelerden dolayı yasaklanmışsın.
Başka forumlarda aramızda ufak tefek sorunlar olsa da,bu mesajındaki ifadeleri senin yazabileceğini düşünemiyorum.
Birisinin, nikini hackleyip yazdığını düşünüyorum.
Ama ,eğer sen yazdıysan,yazıklar olsun sana.Eğer görev yaptığın kurumda senin gibiler çoğunluktaysa,vay ülkenin haline.
Sayın abim sizin fikirlerinize saygım var sizde benim düşüncelerime saygı gösteriniz. Sizle tartışmak istemiyorum.

Güncel olaylardan sinirle yazdığım bir mesajdı karşılığınıda gördüm. Ama akp ve seçmenlerini vatan haini oldukları için sevmiyorum. Bu ülkede yaşamayı hak etmediklerinede inanıyorum. Tabi yapacak birşey yok. Sonuçta onlarda insan ve istedikleri gibi yaşamak ve istediklerini tercih etmek en doğal hakları. Ama bu hakkı kullanırken ülkemizin geleceğini tehlikeye atıyorlar. Tepki göstermeyelim mi?

Teşekkürler.

Lütfen kendi düşüncelerinize yönelin ve benimle kişisel tartışmalara girmeyin. Ben aydınlanmış insanlarla tartışmı sevmem.

Saygılar
Alt 07-09-2013, 16:07
strong - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
strong strong isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sayın site yönetimi
Bayrak adlı üyeyi ,yukardaki mesajından dolayı yasaklamıştınız ve isabetli bir karardı.
Üyeliğini yeniden açmışsınız.
Benim düşünceme göre böyle yobaz bir üyeyi sitede tutmakla hata ediyorsunuz.
Eğer tutmaya devam ederseniz,site için olumsuz bir durum olur.
Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Tşk.
Alt 07-09-2013, 16:10
Yasaklandı

filozof´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın site yönetimi
Bayrak adlı üyeyi ,yukardaki mesajından dolayı yasaklamıştınız ve isabetli bir karardı.
Üyeliğini yeniden açmışsınız.
Benim düşünceme göre böyle yobaz bir üyeyi sitede tutmakla hata ediyorsunuz.
Eğer tutmaya devam ederseniz,site için olumsuz bir durum olur.
Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
Tşk.
.

Bende size teşekkür ediyorum sayın filozof

cahil toplumla seçim yapmak, okuma yazma bilmeyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır!

Siz bunu yazmışsınız bende bu cahillere tekpimi en ağır şekilde gösterdim olan budur... ben isa değilim tokat atana diğer yanağımı dönmem tokat atana yumruk atarım

Konu Bayrak tarafından (07-09-2013 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
Konu Kapatılmıştır

Önerilen Siteler