Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 27-08-2013, 21:37
prometheZEus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheZEus prometheZEus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Obama şişirilmiş bir BALONDUR..

Obama ilk göreve geldiğinde hatırlayınız,dünya bayram yerine dönmüştü adeta.Bir umut ışığıydı o,can çekişen dünya'ya taze bir kandı...Siyahiydi,bu özelliğiyle ABD'nin İLK siyahi başkanı olmuştu.Sempatik,konuşmasını bilen,esprili,sevecen bir insan portresi çiziyordu.Ziyaret edeceği ülkelerde günler önceden hazırlıklar başlıyor,ABD ve kendi ülkesinin bayrağını yan yana taşıyan çılgın kalabalıklar,oluşuyordu.
Müslüman olduğu söylentisi,tüm islam coğrafyasında ayrı bir GURUR'la karşılandı..Hem siyahi,köle ırkından,hem de müslüman olan bu genç adam bir anda birçok arabı mest etti.Afrika da onun için seçildiği gün sanki kendi ülkelerine lider seçilmiş gibi sevindiler.Şarkılar bestelendi(bizim mustafa topaloğlu bile besteledi faciaydı.)filmler yapıldı.(Benim adım khan orjinal adı;My Name is Khan)
Geliyordu,bu zarif siyahi genç dünya'yı kurtarmaya geliyordu..
İşte geldi...
Dünya sallandı.
Verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı..
Irak'tan asker çekecekti,çekmedi.(kısa bir bölümünü çekti ancak onlarda başka savaş alanlarına kaydırıldı.)
Afrika da yoksullukla mücadele edecekti,etmedi.Irkına ihanet etti.
O da sadece ve sadece bir piyondu...
Kapitalist tröstlerin bir piyonu..
Sahne önündeki oyuncu,maestro..
Değişen birşey olmadığı gibi aksine,şuan da dünya da savaş çanları çalıyor.Belki abartılı olabilir ancak 3.dünya savaşına doğru gidiyor olabiliriz..
Vietnam,Afganistan,Irak,Libya derken sıra Mısır da, Suriye de,İran da,sonra kimde acaba?

Sen bir balonsun OBAMA..Kapitalist babaların tarafından şişirilmiş bir balon.Bush'tan ve diğer ABD başkanlarından hiçbir farkın yok.Bunu bizlere ispatladın..

Saygıyla...

'ben ıskalamam bebeğim'.elWray-'tek gerçek kadın;Monica Belluci'.
Alt 27-08-2013, 21:49
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Bunun aslinda "ispata geregi" yoktu.

Cunku kimse ABD'nin basina onun her turlu emperyalisat cikar politikasini uygulayamayacak birisini getirmez.

Kisaca emperyalist zihniyet, sadece zihniyetini yurutecek bir fiziksel vucut bulur. Obama'da bu zihniyeti yurutecek fizikselvucutlardan biriydi ve gorevini yapiyor.

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 27-08-2013, 23:12
merakeden07 merakeden07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Türkiye'de neo-mollaların statükosu ne kadar sağlamsa amerikada neo-conların amerikan devleti üzerinde hakimiyetide o derece sağlamdır
Alt 28-08-2013, 01:12
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

prometheZEus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Obama ilk göreve geldiğinde hatırlayınız,dünya bayram yerine dönmüştü adeta.Bir umut ışığıydı o,can çekişen dünya'ya taze bir kandı...Siyahiydi,bu özelliğiyle ABD'nin İLK siyahi başkanı olmuştu.Sempatik,konuşmasını bilen,esprili,sevecen bir insan portresi çiziyordu.Ziyaret edeceği ülkelerde günler önceden hazırlıklar başlıyor,ABD ve kendi ülkesinin bayrağını yan yana taşıyan çılgın kalabalıklar,oluşuyordu.
Müslüman olduğu söylentisi,tüm islam coğrafyasında ayrı bir GURUR'la karşılandı..Hem siyahi,köle ırkından,hem de müslüman olan bu genç adam bir anda birçok arabı mest etti.Afrika da onun için seçildiği gün sanki kendi ülkelerine lider seçilmiş gibi sevindiler.Şarkılar bestelendi(bizim mustafa topaloğlu bile besteledi faciaydı.)filmler yapıldı.(Benim adım khan orjinal adı;My Name is Khan)
Geliyordu,bu zarif siyahi genç dünya'yı kurtarmaya geliyordu..
İşte geldi...
Dünya sallandı.
Verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı..
Irak'tan asker çekecekti,çekmedi.(kısa bir bölümünü çekti ancak onlarda başka savaş alanlarına kaydırıldı.)
Afrika da yoksullukla mücadele edecekti,etmedi.Irkına ihanet etti.
O da sadece ve sadece bir piyondu...
Kapitalist tröstlerin bir piyonu..
Sahne önündeki oyuncu,maestro..
Değişen birşey olmadığı gibi aksine,şuan da dünya da savaş çanları çalıyor.Belki abartılı olabilir ancak 3.dünya savaşına doğru gidiyor olabiliriz..
Vietnam,Afganistan,Irak,Libya derken sıra Mısır da, Suriye de,İran da,sonra kimde acaba?

Sen bir balonsun OBAMA..Kapitalist babaların tarafından şişirilmiş bir balon.Bush'tan ve diğer ABD başkanlarından hiçbir farkın yok.Bunu bizlere ispatladın..

Saygıyla...
Ispatlamasina gerek yok ki.. Siz farkli mi dusunmustunuz goreve geldiginde?
Alt 28-08-2013, 01:47
upuaut upuaut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

upuaut - İCQ üzeri Mesaj gönder upuaut - AİM üzeri Mesaj gönder upuaut - YAHOO üzeri Mesaj gönder upuaut isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Djedefre'nin reenkarnasyonu, Obama

Bilirsiniz, Obama ABD Başkanı olmadan önce birçok Hollywood filminde, özellikle son zamanlarda, ABD Başkanı olarak zenci biri oynatılıyordu. Bu durumun Obama'nın Başkanlığa gelişiyle ilgili olup olamadığını çözemedim.

Neyse, benim Obama ile alakam Eski Mısır'dan dolayıdır. Bu nedenle onun hakkında zamanında araştırma yapmıştım.

Araştırmalarıma göre, Obama rahat bir ortamda büyümüş olabilir ama ailevi durumu şimdi burada anlatamayacağım kadar rahatsız verecek boyuttadır. Ama Obama bu zor şartlardan çıkmasını bildi ve Harvard Hukuk bölümünü bitirdi.

Kendisi Kenyalı bir aileden gelir. Fakat aşağıdaki kendi keşfime ulaştığımda benim bile ağzım açık kaldı:

Çok özel keşfim: Djedefre (M.Ö. 2575 civarı) ve onun reenkarnasyonu, Obama (M.S. 1961-).

Soldaki Eski Mısır, 4. Hanedanlık'ın 3. Kralı olan Djedefde ve sağdaki Obama'dır. Aralarındaki benzerlik, Obama'nın atalarının Eski Mısır'dan geldiğini kanıtlar niteliktedir. Bu iki yüz arasındaki benzerlikler şaşırtıcı olmaktan da öte, insanı dehşete düşürüyor. Şu hatlara bir bakın, ne kadar benziyorlar birbirlerine, değil mi?

Eski Mısır tarihine göre, Djedefre Büyük Piramiti yaptıran Khufu'nun Kawab'tan sonra gelen en büyük oğlu idi. Bu konuda National Geographic kanalında 2008'de oynatılan "The Lost Pyramid" belgeseline göre (ki bu belgeseli bulursanız, bana da haber verin), Khufu'nun ölümünden sonra doğan boşlukta Kawab bir suikaste kurban gider ve yerine Djedefre tahta geçer. Bu belgeselde Djedefre'nin ağbisi Kawab'ın ölümü üzerine gösterilen sahneler insanı kanını donduracak cinstendir.

Youtube'da bu belgesel var ama İspanyolca'dır. Merak edenler, bu söylediğim şeyleri oradan izleyebilirler.

Krallar Listeleri'nden Djedefre 8 ya da 11 yıl tahtta kalır. Ondan sonra yerine Khafre geçer. Bu da Khufu kadar hüküm sürer ve Giza'daki ortadaki büyük piramiti yaptırır. Ancak Mısır'daki en büyük Firavun küçük piramiti yaptıran Menkaure'dir. Bu kral, Khafre'den sonra tahta geçen ve oğlu olan kişidir. O da Khafre kadar hüküm sürer ve tüm Mısır'a namını salar. Öyle ki onun bir büstü 2004'te Luksor'da keşfedilir. Luksor nere, Giza nere?

Şimdi ben bu hikayeyi niçin anlattım? Şunun için, bir kimsenin geçmişini bilmeden onun hakkında yorum yapmanın doğru olmadığını hatırlatmak istedim sadece.

Konu upuaut tarafından (28-08-2013 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.
Alt 28-08-2013, 13:41
prometheZEus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheZEus prometheZEus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Neva´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ispatlamasina gerek yok ki.. Siz farkli mi dusunmustunuz goreve geldiginde?
Sayın Neva!

Ben tamamen onun bir kukla olduğunu düşünüyordum.Ancak çevremizdeki birçok insan,sağcısı,solcusu her kesimden insan,Obama'nın diğer ABD başkanlarından çok farklı olacağını söylüyordu.Buna samimi inananlar vardı..
Tabi ki ABD kendi çıkarlarını savunmayacak birini başkan yapmaz...

'ben ıskalamam bebeğim'.elWray-'tek gerçek kadın;Monica Belluci'.

Önerilen Siteler